היום יום הולדת למאיה

היום יום הולדת למאיה../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

אז היום מאיה[Liquid Dreams] בת 13 D::: תאחלו לה מיליוןמיליון דברים טובים לכל החיים ושתזכרה לראות הרבה ציצי שארוני ^________^. היום יום הולדת למאיהפוציחמוד רידדתי בצק לכבודה, אבל הוא עדיין לא רדוד! ]: היום למאיה יש יום הולדת ולה במתנה נצייר ציצי על קלטת[חה איזה מיושנים אנחנו
] מאיה פוצי גדלה היום, הלוואי שהיא לא תראה את הציצי האכזרי בחלום! [הרי אנחנו לא רוצים שמאיהפוציחמוד תיהיה אחוזת ציצוק :O] אז מאיה, עד 666 שנים קשוחות
ושיתגשמו לך כל החלומות והמשאלות^^ אוהב אותך המונים, טל^_^

Liquid Dreams

New member
פוציייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תודהההD:::::

Rainbow Cookie

New member
מזל טוב!3>../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןן. D: 3333333333333333333333333333> ~לאקשורה~ מיכי. ^^

Liquid Dreams

New member
מיכיייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה פוצייתתתתתD::::::

ZuLi90

New member
אז למה קראו לך מאיה?

וואיא ני חייב להתחיל להכיר פה תאנשים מהפורום... מאיפה את אגב לינטו (איזה שם :) )...?

Liquid Dreams

New member
אממ, אוקיי, נו. ההורים שלי קראו לי מאיה,

ואני החלטתי שכל השאר צריכים לקרוא לי לינטוP: אני מכפר ורדים:]

Amir Noy

New member
מזל טובבב D:

עד 120 שנה של שמיעת נייטוויש וWT D: וכמובן...כל אושר ועושר :]

מאיההההההההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני ממש ממש ממש ממשששששששששששששששששששששששששששששששששששש מצטער שלא עניתי לך למסנ'/שלחתי לך הודעה/התקשרתי (טוב נו זה לא הכי אפשרי בכל מקרה
), אני לא הייתי בבית, אבל באמת, מאיה, מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
אני לא הכי טוב באיחולים, אבל מאיה, שתהיה לך שנה הכי טובה שהיא יכולה להיות, (איזו דרך יותר טובה לפתוח שנה מאשר לחגוג את היום הולדת בשוודיה?! (ביץ'), הרבה בריאות, אושר, עושר בלה בלה.. כל מה שמאחלים בד"כ. תחלמי על זה שאני אאחל לך ששרון תהיה איתך. היא שלי
אז מאיה שוב- מזל טובבבבבבב!!

Liquid Dreams

New member
נאורררר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אתה כן יכול להתקשר, לי זה עולה יותר ולך לא++ זבל מעפןP: אני אוהבת אותך למרות שאתה לא מאחל לי שארון.

Ice Queen 7

New member
לינטוצההההההההה D:

המוןהמוןהמוןהמוןהמון (ועוד) המון מזל טוב ויומולדת שמח D: עוד 496734405986575786374 שנים של.. אה.. שוודיות? ס: סתם, של שארון וציצים ודברים דומים
לינטולדת שמח D::
(כוסאמאשלזה הייתי צריכה לשלוח כמה פעמים >_>)

למעלה