היום יום הולדת לניק מייסון

• פותח הנושא holo
  • פורסם בתאריך

holo

New member
היום יום הולדת לניק מייסון../images/Emo65.gif

כן כן, למתופפנו המשופם יש יומולדת
, אז מזל טוב למתופף שכיום נראה כמו דובון אכפת לי..
אז שכל יכתוב יפה מזל טוב, וירשום מה הקטע/ים הכי טוב של ניק מייסון עם הפלויד..

Fatach

New member
מה?! הוא נולד?!?

קטע אהוב. התקלת אותי. אני אוותר...

One Echoe

New member
מזל טוב לניק =]

אממ...אני חושב שאני ממש אוהב את התופים בהיי יו ובוואן אוף דיס דייז.

ניק,מזל"ט

אין שום ספק שהקטע האהוב עלי בתיפופו של ניק הוא Careful with that axe,Eugene. כניסה בתזמון מושלם,לטעמי התיפוף שלו הוא "השחקן המרכזי" בשיר.

afon

New member
האיש והשפם

מי יתן ותפסיק להיות כזה רכרוכי, שפם לא אמור להיות קשוח? התיפוף שאני הכי אוהב שלו זה באטום הארט (היצירה) הוא כלי מוביל בשיר והוא עושה את תפקידו בצורה גאונית!

../images/Emo150.gif

לטעמי, מייסון היה במיטבו בסוף שנות השישים, ואולי תחילת שנות השבעים. אבל תקשיבו לתיפוף שלו החל -Saucerful, בוודאי ב-More וב-The Man and the Journey... בעצם, עד פומפיי ועד בכלל הוא היה במיטבו. אחר כך.... הוא בעצמו אמר שהוא איבד את המוטיבציה לנגן, והיתה ירידה ביכולתו.

brotos

New member
מזל טוב, מלך.

אם הוא היה יודע לקרוא הייתי שולח לו וודאי מכתב ברכה. התיפוף שלו בתחילת שנות ה-70 גורם לי להתעלות שגם עשרות אלפי כ*****ת עם ביקיני לא יגרמו לי. מעניין בן כמה הוא.

oribarak

New member
מייזל טוב ושימח טוב

למייסי הגבר גבר אני אוהב ת'סגנון תיפוף שלו, יש מתופפים שכל מה שהם יודעים לעשות זה להתפרע על התופים באותו תיפוף תמיד...יש משהו בתיפוף שלו אני בטוח שתבינו אותי יש את התיפוף של הקצב עם המצילתיים והכול, ואז הוא עוצר ובתופים האחרים מתופף כזה קטע קצר, הוא עושה את זה הרבה באטום הארט

One Echoe

New member
זה נקרא טכניקה...

לכל מתופף יש את הטכניקה שלו, למעשה, לכל נגן... מייסון הוא בהחלט מתופף אמנותי. כלומר-יודע איך להשתמש בתופים ואיך לבסס אותם בשיר. התופים בשירים של הפלויד אף פעם לא היו יחידה רתמית חזקה שעומדת מאחורי השירים. תמיד יש הרגשה שהתופים הם בעצם כלי מלודי... זה מדהים מבחינתי.

oribarak

New member
בדיוק הוצאת ת'מילים מהפה שלי

הוא לא תורם רק לקצב של השיר...זה נשמע כאילו הוא ממש מנגן עליהם, כאילו ברור שהוא מנגן על תופים, מנגן מבחינת גיוון...הוא לא עושה קצב אחיד, הוא משתמש בשאר התופים שלא כל הנגני תופים משתמשים באמצע השיר רק בסוף!

One Echoe

New member
אני מבין אותך.

אתה צריך לשמוע עוד מוזיקה בשביל להבין שיש עוד המון מתופפים טובים, לא פחות ממייסון, ואף יותר טובים. מייסון כבודו מונח במקומו. אבל מכאן ועד להגיד " שלא כל נגני התופים וכו'.. " :] גם זה תלוי מאיזה ז'אנר המתופף מגיע. אני חושב שאני הכי אוהב את התיפוף של הרוק האמנותי. ולחילופין, של הרוק הכבד.

למעלה