היום יום הולדת לעצמי ואני בת 20

טיפקסית

New member
היום יום הולדת לעצמי ואני בת 20

אחרי חמישה מתישים בבסיס אני שוב פה,וגם זה רק ל-24 שעות,ביקשתי מהבנות במקום לצאת הביתה ביום ראשון אחרי השבת שעשיתי, שאצא ביום רביעי שזה היום,כיוון שהיום חל תאריך יום הולדתי הלועזי ואני כבר בת 20 [זקנה שכמוני]. לצערי זה ממש לא יום הולדת שמח עבורי,בשבת האחרונה נהרג מישהו מהקיבוץ שלי בדרום לבנון והיום מתקיימת הלוויה שלו. הבנאדם שנהרג מהקיבוץ שלי היה הטייס של המסוק שהופל בשבת האחרונה ע"י החיזבאללה,אך על המוות שלו נודע לי רק ביום ראשון,לקראת אחה"צ ,דרך חברה מהקיבוץ שמשרתת איתי בבסיס. עצוב לי מאוד. איך אפשר לחגוג יום הולדת ככה? לנו בקיבוץ הפסקת האש כבר לא תשנה,איבדנו אדם יקר,מקסים,אחד מהטובים שבבנים שלנו. ואני כל כך קיוויתי שזה יהיה יום הולדת שמח.

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo49.gif טוב לך ולעצמך ../images/Emo65.gif

ואני מאחל רק הרבה שנות חיים מאושרות. עצוב הסיפור על הטייס. תקראי מה שכתבה חברה שלו כאן. זה מאד מרגש.

טיפקסית

New member
תמר כתבה מקסים

ניסן היה אדם שאין אחד שלא התחבר אליו אין אדם שלא נדבק בחיוך הגדול שלו. ניסן היה אחד שקשה לשכוח מרגע שפגשת אותו בפעם הראשונה. מרשים,בטוח בעצמו,הרפתקן,סקרן,הראש שלו בעננים אבל הרגליים תמיד על הקרקע. לא פלא שלאחר השחרור מהצבא החליט להמשיך עם המסוקים,הפעם במסגרת משטרת התנועה,היה טייס של משטרת התנועה ואהב את העבודה. רק לפני חודש ראיתי אותו בפעם האחרונה בארוחת שבת חגיגית בחדר האוכל ההורים של ניסן הם שכנים של הדוד שלי,תמיד כשהייתי באה לבקר אותו ולא פעם יצא לי לפגוש אותו יושב במרפסת,תמיד מבט וחיוך ומה נשמע. אחיו של ניסן-שגיא,הוא ידיד מאוד טוב שלי כבר כמה שנים. את עובדת מותו של ניסן גיליתי רק ביום ראשון לקראת אחה"צ,ואין ספק שזו מכה קשה. במשך 19 השנים האחרונות לא נהרגו אצלינו חיילים פתאום זה מגיע בבום גדול. בשנים האחרונות ניסן התגורר במרכז הארץ וידעתי שרצה לחזור לקיבות ולהתקבל בו כחבר מן המניין,גם את זה הוא כבר לא יעשה. הציטוט שהכי מתאים לדעתי לרגע הפרידה מניסן הוא קטע משיר של להקת חיל האוויר,השיר נקרא "במקום פרידה" אם תלך עכשיו, יפה כמו רקפת אהבה שלך בין הסלעים תדעך איש אחר יביט, איך יד הזמן קוטפת פרח עלומי שבגנך פרח. ניסן הוא פרח שנקטף בידי יד הזמן האכזרית,נקטף טרם שבענו ממנו

למעלה