היום יום הולדת לפורום (סקרמנטה העלתה שרשור

רוני325

New member
היום יום הולדת לפורום (סקרמנטה העלתה שרשור

אבל הוא ממש למטה וחבל...) אז קדימה בנות איזה לק תשימו לכבוד יום ההולדת החל ממש היום???

רוני325

New member
אני עשיתי נסיון ואני דיי מרוצה

שמתי נצנצים על הציפורניים כבתור פרנצ' ונפלו כמה נצנצים על הציפורן עצמה אז זה נראה כמו מעין המשכיות כזאת ומה אומר זה אפילו דיי עמיד..(את הנצנצים קניתי בנייל סטודיו וכדי לקבע אותם שמתי מעל דבק ומעל הנצנצים מרחתי 2 שכבות טופ...(ושוב סליחה על מצב עורי העגום לעת עתה..)

poynter

New member
opi - show it & glow it ../images/Emo99.gif

קודם כל מזל טוב לפורום
שנית, זה
אין לי מילים.. פשוט אין לי מילים. פורמולה מ-ד-ה-י-מ-ה, בדיוק בסמיכות הנכונה. מברשת טובה שלא מעזה לשנייה לפזול הצידה. 2 שכבות לכיסוי מלא (בשכבה הראשונה הוא דיי שקוף) הייתי איתו כל השבוע וקיבלתי אינספור מחמאות, באמת, לאוהבות הגליטרים - זה הלק! באמת שאין לי מילים רעות..אני יכולה להמשיך ולהחמיא עוד ועוד.. מה שכן לרעתו (ולרעת כל הגליטרים) - נוראי להסיר אותו.. זה אפילו לא מתאר שליש מהיופי של הלק הזה..

iefrat

New member
ESSIE - Merino Cool - מזל טוב

איך עובר לו רץ הזמן הפורום כבר שנה, ואני בפורום כבר מחצית השנה... כי הוא מאופק ואלגנטי, ומתאים לי למצב הרוח ולמזג האויר. גוון יפה בטירוף הפורמולה - לא מתחילה שוב...

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo88.gifאני כ"כ איתך!!!

אבל לכבוד יום ההולדת של הפורום אעמוד במילה שלי והיום (במקום בשלישי..) אחליף ללק אדום אדום

נופ ר

New member
בדיוק שמתי לק שדי הולם ימי הולדת

ציינה גלייז- רובי פאמפס מהמם, שמייייח ולמרות כל הנצנצים, הוא מצליח לשמור על פאסון ולא לנצנץ יותר מדיי שכשאין תאורה חזקה בשמש הוא מנצנץ בכל הדרו. משגע!

למעלה