היום יום הולדת לפרגגג

x N O A M x

New member
היום יום הולדת לפרגגג../images/Emo65.gif

היום פרגי פרג בת 33 D::: חח ואי רק אתמול כתבתי הודעה על זה שהיא בת 32..הזמן עובר מהר Oם קיצר המון המון מזל טוב.. שתשאר אישה מדהימה ומוכשרת כמו שהיא ולא תשתנה אף פעם ונקווה שנשמע חדש ממנה ומן הפיז בקרוב :): מזל טוב פרגי פרגגגגגגגגג
אי לאב יו
חוץ מזה שאתמול הייתה כתבה על פרגי בידיעות אחרונות ב'זמנים מודרניים'. עשו ראיון בלעדי איתה וכמובן שכל הזמן דיברו איתה על הסמים. אין לי סורק אבל אם אני אמצא זמן פנוי אני אעתיק לכם את הראיון.. ---- ומשו לא קשור: חבר'ה אני מצטערת שאני לא כותבת כאן הרבה..ישלי לימודים בראש מה שאומר שיש לי לחץ ועומס על הראש ככה שאין לי ממש זמן להיות פה..אבל תאמינו לי שכל יום בזמן הפנוי שלי אני גולשת פה..אני מקווה שבחופש או בתקופה שתהיה לי פחות לחוצה אני אצליח גם ליטול חלק ולהעיר את הפורום קצת. אני מתגעגעת אליכםם ):

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif לי יש את אותה סיסמא מכיתה ז'

אפחד לא הצליח לנחש אותה |רשע| ויענו זה הכי קל בעולם

HaDaRoSh

New member
האפי בירסדיי פרג../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

יומולדת 33 שמייח ! אישה, אני אוהבת אותך כ"כ. נו רשמתי ברכה יפה באתר הרשמי. באנגלית זה יותר יפה
קיצר פרגי אני מאחלת לך את הטוב בחיים. תישארי מדהימה כמו שאת

Cuttie Cat

New member
מזל טוב פרגוןןןןןןןןן

אוהבת אותך! חחח סורי מרגיש לי מוזר לכתוב לה ברכה והיא לא תראה =/ אני מצטרפת לכולכם :)

המ האאממ

http://www.blackeyedpeas.com/community/forum/705607 תגיבו באשכול שפתחתנו . . ד"א זאת חברה שלי הכייינה קרדדיט . חח סתם > <

HaDaRoSh

New member
חחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

הרגע הוא אמר לי את זה
זה ממש יפה
הגבתי

Devils Pet

New member
פאקינג אי, 33?!

איזה הזוי O_O כוסית העל שלנו חוגגת יומולדת
אין לי ברכה, בהתחשב בכך שהיא אל קוראת פה אבל עדיין

למעלה