היום יום הולדת לרום ולעילי

מיריאל1

New member
היום יום הולדת לרום ולעילי../images/Emo65.gif

היום אני מאוד נרגשת ויחד עם זאת יש לי גם עצבות. היום לפני 11 שנה נולד לי ילד עגלגל,עם עיניים גדולות ויפות. ילד שחיכיתי לו בקוצר רוח וקראתי לו רון. (מסיפורים קודמים סיפרתי לכם שבגיל 5 שיניתי את שמו של רון לרום). היום רום שלי הוא ילד מיוחד ויפיפה, ילד עם שמחת חיים שאוהב לצחוק ולהשתולל . הוא לא ילד שיגיע להיות פרופסור לרפואה וגם לא עורך דין אבל יש בו מעבר להשגיות הזו- יש בו את הייחודיות להשיג דברים בכוחות עצמו בעבודה קשה, שלעיתים גם מתסכלת- אבל כשרום מצליח בה הוא שמח ומוחא לעצמו כפים מאושר.- ואיזה אושר ענק זה מסב לו ולנו כהורים. אני יכולה לאחל למתוק שלנו שימשיך לשמוח לצחוק ולהשתולל- ולאחל לו הצלחה בכל פסיעה קטנה במהלך חייו- שימשיך לאהוב את כל העולם ושהעולם ידע בתבונה להכיל אותו ולהחזיר לו את אותה אהבה שרום מעניק לאחרים. שימשיך להיות חבר טוב טוב לאח שלו עילי שהיום חוגג איתו יום הולדת - היום עילי בן 4. ועל זה אני כל כך גאה ושמחה שהיה בי את הכח ואת האופטימיות להביא למשפחתנו עוד ילד ואח למרות החששות הכבדים. ולעילי שלי אני מאחלת שיהיה מאושר ושמח, שיצליח בכל שאיפותיו ושיהיה לו טוב. ושימשיך להיות אח טוב ואוהב לרום. מזל טוב בניי היקרים, מאמא מירי

חני ח

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לרום ולעילי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לרום ולעילי המתוקים הרבה מזל טוב שתדעו רק שמחה , אושר ובריאות. ולמירי הרבה נחת

../images/Emo49.gifלרום ולעיליי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

לרום ועיליי ,שני אחים מדליקים , יפים ,מוצלחים,מצחיקים ,מוכשרים וסופר אהובים שלי יש היום יום הולדת. חשבתי הרבה מה בדיוק אכתוב ובמה אברך, אך המילים ריקות מתוכן, כי כשהלב כה אוהב,מעריך,דואג,ושמח, כל מילה בטלה בשישים. משפחת אלייתים, איציק, מירושקה, זוהר, רומצ'יקי, ועיליי, הם האנשים היותר אהובים על משפחתי,{ולא, לא הכללתי את הכלב הדפוק שלהם כי אני לא סובלת אותו בכלל הוא חולה נפש אמיתי וזה לא סוד...} אני מאחלת שפשוט כך ימשיכו להתקיים הדברים. כן, פשוט כך.... שרום ימשיך לחייך במאור עיניים זוהרות. {כמובן עם ההגה בידיו..."ימינה ושמאלה"....} שעיליי ימשיך לנהל את העיניינים בבית,ביד רמה , עם כל השטויות שלו ,שחכמות עד כדי להכאיב. שאיציק המלך ימשיך לנסוק לשחקים, כי כך צריך להיות. שזוזי תיגע במלאכים בכשרונותיה. ושאת... טוב את, תמשיכי לפחד מהפינצטה שלי... כך עדיף..... אוהבת אתכם באכזריות לשמה... ואיתי כל המשפחה. אשתך-ארי.

דנוש11

New member
רום ועיליי אהובים ויקרים לי!!!!!!!!!!!

כרגיל מדהים אותי איך שני אחים כאלה מקסימים חוגגים באותו יום יום הולדת כל כך שונים אך אם זאת כל כך דומים.... וחברים כל כך טובים ......צועקים,צוחקים,רבים,מתחבקים והכל יחד יד ביד .... איך רום דואג כל הזמן לעיליי אם הוא נעלם לו שניה מזווית העין "איפה עיליי" ,ועיליי כל הזמן מחפש את רום ורוצה לשחק איתו איזה אחים מקסימים !!! רומצוק בעל עיני המלאך המדהימות ביותר בעולם, כל פעם כשאני באה לבקר אני נידהמת מההתקדמות ומאוצר המילים העשיר שלך רומצוק אני מאחלת לך עוד ועוד ועוד התקדמות,פריחה והצלחה עיליוש ילד בונבון מלך הבית לך אני מאחלת שתמשיך להיות כזה גאון קטן שיודע ה-כ-ל!!!!!! (קצת פחות צעקות לא יזיק לאמא מירי :) )בהצלחה בכל יפיופייייי זוזי איך אפשר לפסוח עלייך בברכה? אין מצב! , אחותי הקטנה והאחות הגדולה של רום ועיליי...אוהבת אותך בכל ליבי ומאחלת לך את כל הטוב בעולם ותמשיכי להיות אחות מקסימה לאחייך וכל כך מוכשרת!!! מירי ואיציק שרק יהיה לכם טוב !!!!! הרבה נחת משלושת המוסקטרים שלכם אתם הורים מדהימים ,מטפחים, אוהבים ,מחבקים ואני מצדיעה לכם אוהבת בכל ליבי ונשמתי דנה

לרום ועילי החמודים, מזל טוב גדול../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ליום הולדתכם, אושר, בריאות אהבה ורק טוב
תמשיכו לגרום רק אושר להורים המקסימים ולזהר אחותכם היקרה. באהבה גדולה

מיריאל1

New member
איזה כיף תמיד למצוא כאן,

אהבה, ואיחולים . תודה חברות טובות שלי- . התרגשתי מהברכות של כולכן. נשיקות שיקות נשיקות
אוהבת מירי

../images/Emo49.gifלרום ולעילי../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

שיהייה לכם תמיד טוב - לכולכם..... שדברים יזרמו חלק, שלא יהייה שום לחץ אף פעם ושלא יכאב כלום. שהבית תמיד יהייה מלא בקולות צחוק של רום, באושר של עילי, בפטפוטים של זוהר, בנביחות של (יוווו איך ברח לי השם של החמודון שלכם....) ממיכל וסיוני

מזל טוב לרום ועילי המקסימים. ../images/Emo65.gif

הרבה שמחה ואושר. ולאמא המדהימה מירי - הרבה נחת מהמשפחה המדהימה שלך.

../images/Emo49.gifלשני הנסיכים ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

הרבה בריאות ואושר שתדעו תמיד להיות שמחים ביחד ונחת להורים המקסימים אמן

שמחה כפולה - איזה יופי ../images/Emo49.gif לפשושים

אין לך מושג כמה ריגשת אותי במילותייך מירי. את אמא מופלאה והאהבה האינסופית שלך לילדים שלך ניכרת בכל מילה ומילה. אז מזל טוב כפול ומכופל לשני המדהימים שלך רום ועילי שהתמזל מזלם להיוולד באותו יום- ממש כמו תאומים (חוץ מהתאומים שלי
) מאחלת להם ולכולכם שתמיד תמיד תהיו מאושרים. נשיקות חמות גם למלכה של הבית ומלא נישוקים ואהבה ממני אוהבת תמיד, אורית

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלרום../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלעילי../images/Emo212.gif

בריאות
בריאות
בריאות
בריאות
אושר
שמחה
ואת כל הטוב שבעולם מאחלים לכם באהבה רבה,
מימי ונריה.

מיריאל1

New member
תודה יקרות שלי- כל מה שאתן מאחלות,

לילדיי אני מאחלת לכן ולכל בני הבית. נשיקות מירי