היום יום הולדת ל... הדרושש

Cuttie Cat

New member
היום יום הולדת ל... הדרושש../images/Emo65.gif

הדרילההההההה יומולדת 18 מדהימה שתהיה לך! אני מאחלת לך המון אושר ועושר ושמחה ואהבה ובריאות וכל הדברים הטובים.. את אחלה של מנהלת,ואחלה בן אדם :)
אז חוקית שלי.. חח... חודשיים אני רואה את זה במסנג'ר! שיהיה לך שנה מדהימה מלאת בי אי פי.. 18 זה אחלה גיל למרות שעדין לא נוכחתי לראות זאת בעצמי.. תשתי הרבה לשוכרה.. חחח קיצר השתגעתי וקיבלת מתנה נחמדה וויל התחבר בשבילך :)
אולי מחר שוב... בקיצור חפרתי אז שיהיה לך המון מזלללללל טובבבבבבבבבב

x N O A M x

New member
../images/Emo65.gifהיום יומווולדת להדרר|בלון

הדררררילנד:], מלאמלא מזל טוב, עד 120. שיתגשמו כל חלומותייך ושתגשימי את כל משאלותייך.
תמשיכי להיות ילדה מצחיקה כזו וחמודה כמו שאת.
המון: אושר
עושר
כושר
יושר
אהבה
בריאות
ובלאק. :] שתמיד תעסקי במה שאת רוצה וחושקת בו. תזכרי שזה היום שאלוהים החליט שהעולם הזה לא קיים בלעדייך..וביום הזה את המלכה.
ושנזכה לפגוש שתינו את פרג בלוס אנג'לס ונקנה לנו כובע בדרך. אז אנלא טובה כ"כ בברכות..אז מצאתי ברכה מוכנה מוהאהאה:
יום הולדת זה לפקוח את העיניים בבוקר עם שיר בלב לראות שהשמש מאירה באור אחר להביט בפרחים הניצבים ממול לחייך חיוך ולנשום עמוק להקשיב להתחדשות בתוכי יום הולדת זה לעצור רגע ולבדוק מה עשיתי ומה עליי לעשות לזכור שאם רק ארצה אוכל באמת לגלות ולהאמין שיש מישהו שם למעלה המעניק לי עוד שנה המעניק לי את הכוח לעבדו בלב שלם!
יום הולדת חגיגה נחמדת לזמן שחלף ולניסיון שנוסף ותמיד בתאריך קבוע ביום שונה של השבוע ובשנה אחת יותר נבוא אלייך ולא נוותר נפזז על רחבת הריקודים כאילו היינו ילדים ולכבודך כוסית נרים שאת השמחה תנעים נאכל הרבה ממתקים ניתן לך המון חיבוקים נשירה לך שירים במטרה את המורל להרים אותך על כיסא גבוה נישא גבוה ככל שנוכל להרים המשא נעלה אותך מעלה למרומים כמספר שנותייך פעמים ועוד פעם נוספת כהדרן שתהיה לשנה הבאה כמובן
אללה אז בלי הרבה מילים, המוןהמון מזל טוב הדרילנד
אוהבת אותך המון
, נעם. :] ועכשיו כוווווווווווולם לצעוק: א ת ח ו ק י ת חעחעחע

HaDaRoSh

New member
לא נורא ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ריגשת
אני אוהבת אותך

הדדדר!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

ממזזל טווב!! שיהיה לך רק טוב בחיים! תמשיכי לעשות רק מה שאת אוהבת.! אממ .. גיוס קל? [יולי לא?] ובכלל בהצלחה בכל אשר תרצי! שוב. מזל"ט :)

הדר../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ממ מזל טוב קודם כל! יומולדת 18 זה כבר מעבר למשהו אחר בחיים, ואת בטח מרגישה את זה
טובטוב!!!1 יומולדת שמח, ופורח!
תמשיכי להיות כמו שאת
תמשיכי לנהל את הפורום בצורה שאת מנהלת, כי את עושה את זה בצורה הטובה ביותר
מאחל לך==> שתקבלי המון המון המון מתנות
המון בלוניםם
שיהיה לך רק כיף בחיים
תלמדי לנצל אותם!, כי את רק מתחילה אותם
רק שמחה
אהבה
תקווה
והמוןןןןןןןן כיףכיףכיףכיףכיף בחיים
ולי יש היום יום הולדת, תל אביב, השעה שלוש, לא בכל יום אני נולדת, ולא בכל יום אתה מאחורי הברוש. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות, אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות, אלוהי השמשות והירחים, אלוהי המתנות והפרחים, עשה שיזכור השנה, עשה שיביא מתנה.
HAPPY BIRTHDAY
3>, דודי

system רולז

New member
מזל"ט../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

הרבה מזל טוב הרבה איחולים הרבה בלאק אייד פיז.
וזאת הזדמנות להגיד לך תודה על העדונים פה תמיד ובכלל טוב שאת מנהלת!
תיזכרי שיום הולדת יש פעם בשנה והרבה שמחה אושר ועושר וכמובן יום הולדת שמח! ע-ד 1-2-0 ש-נ-ה ויותר XD ווו... עיוני! סתם סתם לא קשור. אוהבת
גל

D u s h D u s h

New member
מזל טוב=]../images/Emo65.gif

אממ תמשיכי להיות כזו מנהלת אחלה כמו שכולם כבר אמרו... חח=] והרבה הרבה הרבה מזל טוב=] עדי=]

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif הדררררררררררר

%#&@%$!%&!@%^&#*$& יא בנאדם חוקי
המוןהמוןהמוןהמוןהמון מזלל טוווב
מאחלת לך שכל מה שתרצי יתגשם, שיהיה לך אושר עושר בריאות יופי כושר וכל הדברים האלה שבנות אוהבות
ואת אחלה מנהלת ;]
ואחלה ילדה במציאותת !!!
אז פשוט תמשיכי להיות כמו שאת ואל תשתני כי ככה אני אוהבת אותך :)
בואנה יא זקנה !!111 את בת 18 ><
את עוד מעט בגיל של ג'ייד O:
[חחחחחח נו לא מצאתי סמיילי והוא חצי בלונדיני אז יאללה שמתי חחחח] הנה ג'ייד אוהב אותך > :)
יאללה אני אסיים פה
המון מזל טוב שוב :)
אוהבתותך
סתיו

avivoOsh2

New member
ויייי הדריייייי ../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif

מלא מלא מלא מזלט :]]]] שתיהיה אחלה יומולדת
ושתמשיכי להיות כזאת חמודה
ונחמדה :) אוהבתותך
אז הרבה אושר שמחה ובריאות
ושתצליחי בכל מה שתרצי ^^ וואי 18 O: חתיכת גיל :) וכמובן הרבה הרבה בי אי פי
אז שכל חלומותיך התגשמו ובלה בלה בלה ^^ מאחלת ת'הכי טוב לוביו
אביב :)

HaDaRoSh

New member
וואו ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

תודה לכולכם ! אתם לא יודעים איך שימחתם אותי. היום שלי היה מדהים בהתחלה, כול כך נהניתי, היה לי כייף. הוא קצת נהרס שחזרתי הביתה. שקעתי בדיכאון. לא יודעת למה, לא יודעת איך. פשוט המצב רוח ירד, אני בוכה בלי סיבה ולא יודעת
שימחתם אותי המון
אני כול כך אוהבת אתכם
תודה על הכול ! תמשיכו להיות הפורום הכי מדהים בעולם, אתם האנשים הכי נחמדים שיש :) ושוב תודה [בעיקר על המחמאות
]

HaDaRoSh

New member
זה הדבר הכי יפה שעשו בשבילי ../images/Emo7.gif

נעם תודה רבה
ממש תודה. על הכול !

gali56

New member
מזל טוב בוביק!../images/Emo65.gif

תמשיכי להיות ילדה מדהימה,מצחיקה,יפה,מתוקה ומושלמת!! אושר
כושר
בריאות
ויושר
את באמת,מנהלת מדהימה,וגם ילדה..(אישה סורי..) אל תשתני תשארי כמו שאת ת-מ-י-ד!!
שהשמש תחייך אלייך
שהקשת תגן עלייך,|גאה| שהגשם יבכה בשבילך,
והפרחים יפרחו למענך.
שלחתי לך משהו קצת יותר יפה בבמסן
אני לא כ"כ טובה בברכות :Sקבלי ברכה מוכנה:
|גזוז|.. גיל 18 זהו גיל מיוחד.. שבו החיים משתנים ברגע אחד.. משאירים המון דברים מאחורינו זיכרונות ורגעים כל כך יפים שעכשיו הופכים להיות ילדותיים.. הרי מנעורים להתבגרות אנו עוברים... החיים מוליכים אותנו לנתיבים כל כך שונים אך בכל דרך שתיבחרי אני מוסיפה הצלחה וחיזוקים... המון ברכות ושפע איחולים ממני אלייך, וגם אם לא תמיד אני שם בתוך הלב מחזיקה אני את ידייך...
|גזוז|.. יש לך היום יומולדת וזה יום כה מיוחד 365 יום בשנה ומתוכם זהו יום אחד את/ה בחור/ה כל כך מקסים/ה אין ספק שכולם יעידו שאותך הם אוהבים תמיד את כדי לעזור או לתת עצה טובה גם אם קשייך רבים... יש לך היום יומולדת וזה יום כה מיוחד 365 יום בשנה ומתוכם זהו יום מיוחד יומולדת שמח זו רק ההתחלמה של הברכה. כי בעצם רציתילאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. לאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה. שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה. המון ברכות ושפע איחולים ממנו אליך וגם אם לא תמיד אנחנו שם בכל מקום מחזיקות את ידייך יומולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה... המון ברכות ושפע איחולים ממנו אליך וגם אם לא תמיד אנחנו שם בכל מקום מחזיקות ידייך!
|גזוז|.. אוהבת,
גל.

HaDaRoSh

New member
חחחח אישה ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

תודה רבה =]

מצטערת שזה באיחור:] ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

המון המון מזל טוב
יום הולדת 18 זה לא סתם:0 אז תנצלי את זה.. עושר,אושר,בריאות וכושר
בהצלחה בהמשך:] ושכל מה שתרצי יתגשם
מעיין:]

למעלה