היום יום הולדת ל..

system רולז

New member
היום יום הולדת ל..../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

סתיו!1אחדאחד שיהיי לך הרבה מזל טוב והרבה ג'ייד למשך הדרך. תנצלי את היומהולדת שלך טוב טוב. החלק המקורי בברכה: המון אושר עושר ובריאות. שתקבלי המון מזומנים ליד כי זה גם חשוב.
. ומי יתן שנפגש סוף סוף XP עד - 10322490 ויותר. ויומהולדת שמח. ועכשיו ברכה מוכנה - יום הולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה. כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה יום הולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה גל

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif איזה חמודההה !! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תודה רבהרבהרבהרבהבהברבהרברבהברהבהרבהברהרברה גDDDD:

OoO gali OoO

New member
המון המון מזל טוב!../images/Emo212.gif

שכול מה שתרצי יתגשם, אושר,כושר בריאות ויושר

x N O A M x

New member
סתיששששששששש

יאא מזלטובבבב
אני מצטערת שלא יכלתי לדבר איתך אתמול כיוון שהלכתי לנמנם כי היה בית ספר היום :( טוב אז סוויט סיקסטין שמחח ווההו שכל מה שתרצי יתגשם וכל מה שתחשקי בו!!!!!!! הרבה אושר, עושר, בריאות, כושר, אהבה, ואפי שתיהיי מאושרת מהחיים כי תכלס הם יפים ותנצלי את היום הזה כי יום כזה יש רק פעם אחת בשנה! מי ייתן ושתמיד תלכי בתלם הישר
ושתדעי שזה היום שאלוהים החליט שהעולם הזה לא קיים בלעדיך וביום הזה את המלכה [:::: טוב אז מכיוון שהברכה שלי דיי מטומטמת למה אני עמה בברכות אז גם אני הכנתי לך ברכה מוכנה לא רק גל!!!!
רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. יש יום בשנה, יום חשוב, יום מיוחד יום שמח, יום כתום, וזהו יום הולדתך היום
סוויט סיקסטין איז דה בסט טוב אז מזל טוב עד מאה כעשרים.. אוהבת המון ומתגעגעת :( , נעם

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אבל זה לא סוויט סיקסטין XDDD

אני חוגגת 15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אניוואי תנקססס !!!!!11 התמונה הפכה לדסקטופ שלי. ככ. =| תשלחי לי תתמונה הזו שלו !! אין לי אותה !! חחחחחחחחחחחחחח השיער הארוך שלי %%%%% תודה נעמיששששש DDDD:

x N O A M x

New member
אופס

אני רגילה שלילדים בכיתה י' יש סוויט סיקסטין חחחחחחחחחח

Cuttie Cat

New member
סטניסלב ...

סתם חחחחחחחחחחחחחחחח סתייייייייייייייייייייייייייייייש!! אמרתי לך כבר אתמול אבל אומר גם כעת... מלא מלא מלאאא מזל טוב.. את נורא קטנה אבל 15 זה גם אחלה גיל ..חחח רק אושר עושר כושר ויושר וחיים ארוכים ומלאים בכיף שיהיו לך.. אוהבת הרבה הרבה :)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif תודההההההההה גיללגלגלגילגיגלי

DDD: דודה שלי מתקשרת אליי "רק רציתי להגיד לך ש15 זה חצי של 30." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה גילי 33333>

HaDaRoSh

New member
התקשרתי ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

סתיו אני אוהבת אותך

למעלה