היום יום הולדת,מזל טוב אבישג

היום יום הולדת,מזל טוב אבישג ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

המון מזל טוב, תמשיכי ליצור ולהנות מהעבודה.

../images/Emo65.gif היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום

יום הווללדדדתתת לאבישג
מזל טוב חברה
שתהיי מאושרת, שמחה ויוצרת ושיהיו לך בובה של חיים - אמן את הנשיקות והחיבוקים תקבלי כשנפגש בפסטיבל

יהבוליק

New member
יומולדת ל-א- יומודת ל-בישג יומולדת ל-א-בישג..

יומולדת ל -א-ב-י-ש-ג !
קולוויילויי. ! מזל טוב
( יש מנגינה נחמדת לשיר... תשירי ככל העולה על רוחך..
יהב

49 ילדה קטנטנה צ'יקיטיטה מזל טוב../images/Emo140.gif

הרבה בריאות אושר והמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הצלחה אוהבתותך דבוש

תודה לכל המברכים, גלויים וסמויים!

היה לי יום ממש שמח אתמול.... כיוון, שהנסיעה לפראג היתה מתנת יומולדת מוקדמת לא ציפיתי להרבה ובכל זאת, דובי הכין אותי ליציאה בבקר לאיזו הפתעה קטנה וכל הזמן נתן לי " רמזים" ( בדיעבד, הפוכים, כדי להרחיק אותי מסיכוי להבין...) ואז הגיעה המדריכה שלי ליוגה, עם 2 מזרנים. כשראיתי אותה בפתח הדלת , חשבתי שהיא טעתה ודפקה בדלת כדי שאעזור לה. אבל אנחנו ממהרים, אנחנו צריכים לצאת- עוד התנצלתי...עד שהיא הסבירה לי שהיא המתנה שלי! והעבירה לי שיעור פרטי מפרך ומעייף! הזעתי יותר מבספינינג ( למי שיודע מה זה אומר...) . ומחכה לי גם מזרן יוגה מקצועי שאזל מהמלאי. אני אחכה בסבלנות... משם המשכנו לשצף מתנות ( יש מכשיר כזה שמקציף חלב, מכירים?ואני כל כך אוהבת את הקצף שבבתי קפה אני תמיד משגעת למלצרים את השכל...לא עוד!!!!!!!!!!!!!! עכשיו יש לי כזה בבית!) וגם מהבנות, וקניות וטלפונים ומסרונים מכל כיוון ואז יצאנו לאכול כולנו.....משפחה שלמה וגדולה. טוב, המבין יבין כמה זה חשוב ומשמח בשבילי. ומי שלא מבין- שידמיין... כל כך התעייפתי... בקושי קמתי הבקר למרתון של 4 הצגות.... אבל, הנה, היום שאחרי- עדיין כיף ( נעמי נתנה לי רק היום את המתנות) ועכשיו אני בדרך לשלאף- שטונדה שלי..... שוב תודה לכולכם שזכרתם, ושבאתם לברך!

למעלה