היום יום הולדת של רמברנדט

MonicaF

New member
היום יום הולדת של רמברנדט

איזה דוקטור היה הכי מתאים לפגוש את רמברנדט לדעתכם? (לא שאני מכירה את כל ה-11)
ומה הם היו מגלים יחד, הדוקטור ורמברנדט?
אולי רמברנדט הוא גם טיים לורד שהשכיח מעצמו את טבעו ובחר למות כאדם.
הוא הצטער על כך ולא ידע להסביר לעצמו, כאדם, למה הוא עורג ולמה יש טעם נפגם בחייו. אמנם נראה שלכד רגעים והבעות בציוריו אך למעשה ניסה ליצור מאגר זכרונות עברו שיחזיר אותו לטבעו האמיתי. כל אדם וכל סצנה שצייר עוררו ושלפו מזכרונו הרדום חלקיקים אודות מהותו. אילו איגד הכל יחד, היה מקבל את אפקט השעון, כמו בפרק Human Nature (עונה 3). אלא שרמברנדט בהיותו אדם, אהב את משפחתו וקרוביו, היה צריך לפרנס, לכן מכר ציוריו מבלי להיות מודע שהוא מתקדם צעד אחד, וחוזר שניים אחורנית, כל פעם שהוא מצייר ומוכר יצירה.
אני מהמרת על הדוקטור הראשון, ויליאם הרטנל.
הדוקטור הראשון שלנו העמיד פנים שהינו אדם אמיד והזמין אצל רמברנדט דיוקן. הדוקטור ידע על אותו טיים לורד ש"המיר דתו" בזו של בני האדם.
בעת הרישום שקדם לציור, ידע כבר הדוקטור שזהו הטיים לורד האבוד. אפקט מפגש המבטים שלהם היה חזק מדי. בתוך מקל ההליכה המפואר שלו, החזיק הדוקטור את המברג הסוני, שאימת חשדותיו.
זו היתה הפעם האחרונה בה ראה הדוקטור את אחיו האבוד.
 

timetraveler900

New member
בקלות


אה, ויש לך כישרון מדהים.

 

MonicaF

New member
תודה - איני מחשיבה

עצמי כזו, קיוויתי להצית דמיונם של המוכשרים שכאן
 
למעלה