היום יום הולדת ... לקרייזי דרימר!!! הוא חוגג 17, אז כולם לשרשר ברכות!
L LittleBigGirl New member 15/10/02 #1 היום יום הולדת ... ../images/Emo49.gif לקרייזי דרימר!!! הוא חוגג 17, אז כולם לשרשר ברכות!
ר רונן המעפן New member 15/10/02 #3 עומרי.. מזל טוב שכל משאלותיך יתגשמו (כן גם המשאלה של לבלות לילה סוער עם אמא של חי)!! בילוי מוצלח בבק"ום מחר
עומרי.. מזל טוב שכל משאלותיך יתגשמו (כן גם המשאלה של לבלות לילה סוער עם אמא של חי)!! בילוי מוצלח בבק"ום מחר
N November Dew New member 15/10/02 #4 הופ הופ טרללה.... מזל טוב ליום הולדתך שפע ברכות ואיחולים, הרבה שמחה להורים ולחברים שיתגשמו 83.5% מחלומותיך וידה ידה ידה.... מזל טוב!!!!
הופ הופ טרללה.... מזל טוב ליום הולדתך שפע ברכות ואיחולים, הרבה שמחה להורים ולחברים שיתגשמו 83.5% מחלומותיך וידה ידה ידה.... מזל טוב!!!!
מ מלאך הקרפדים הצלויים New member 15/10/02 #5 מזל טוב עמרי, רק דבר אחד: תפסיק להכנס בעמודים עם מכוניות שלא שלך!
מ מלאך הקרפדים הצלויים New member 16/10/02 #8 אההה....תודה, אני חושב...כנס דרך אגב, מה עם אחותך? הנישואין בוערים בעצמותינו, אנא חתום בהקדם על האישור המאפשר לנו להנשא ללא הפרעות בני המשפחה. בתודה, גיסך לעתיד. חי חפץ, אם אתה קורא את זה, תמסור לאמא שלך שהיא הייתה רק סטוץ! אני לא רוצה קשר רציני איתה!
אההה....תודה, אני חושב...כנס דרך אגב, מה עם אחותך? הנישואין בוערים בעצמותינו, אנא חתום בהקדם על האישור המאפשר לנו להנשא ללא הפרעות בני המשפחה. בתודה, גיסך לעתיד. חי חפץ, אם אתה קורא את זה, תמסור לאמא שלך שהיא הייתה רק סטוץ! אני לא רוצה קשר רציני איתה!
ס סנדביצית ותוסיפו גרש New member 16/10/02 #9 שכול 16.5 אחוז של חלומותיך התגשמו השלמתי לך את החסר....