היום יום הולדת... לי!
א אוזניהו New member 9/12/07 #2 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מאחל לך כמה שיותר אושר ואהבה, הצלחה וסלין דיון :] בקיצור, שיהיה לך יום הולדת מאושר!
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מאחל לך כמה שיותר אושר ואהבה, הצלחה וסלין דיון :] בקיצור, שיהיה לך יום הולדת מאושר!
M michalm83 New member 10/12/07 #3 ../images/Emo49.gif יום הולדת שמח, המון המון אושר, בריאות והגשמת חלומות מזל טוב יקירתי
P pc girl New member 10/12/07 #4 שני! ../images/Emo24.gif היומולדת שלך אוטוטו נגמר, אבל אני רוצה לאחל לך המון המון המון בריאות אושר (עושר ) ואהבה. מאחלת לך לפגוש שוב פעם את סלין (והפעם עם תמונות ) ושיהיה לך רק רק רק טוב מזל"ט
שני! ../images/Emo24.gif היומולדת שלך אוטוטו נגמר, אבל אני רוצה לאחל לך המון המון המון בריאות אושר (עושר ) ואהבה. מאחלת לך לפגוש שוב פעם את סלין (והפעם עם תמונות ) ושיהיה לך רק רק רק טוב מזל"ט
כ כנפיים לבנות New member 10/12/07 #5 מזל טוב ../images/Emo65.gif יש לציין שאיפה שאני נמצאת עדיין יש לך יום הולדת לא עוד הרבה זמן.. אבל זה אומר שלא איחרתי מאחלת לך רק טוב הרבה אושר בריאות ואהבה צחוק ושמחה... שנה של הגשמה... והרבה מוזיקה
מזל טוב ../images/Emo65.gif יש לציין שאיפה שאני נמצאת עדיין יש לך יום הולדת לא עוד הרבה זמן.. אבל זה אומר שלא איחרתי מאחלת לך רק טוב הרבה אושר בריאות ואהבה צחוק ושמחה... שנה של הגשמה... והרבה מוזיקה
ר רונקיפליצית New member 10/12/07 #6 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gif|המון מזלטוב!../images/Emo65.gif מקווה שהיה יומולדת כייפי
P PRINCESS GINA New member 10/12/07 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif Thank You All ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif Thank You All ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif
ל לפני שהלילה נגמר New member 10/12/07 #9 שני../images/Emo99.gif סליחה על האיחור ביום את פשוט מקסימה אני מאחל לך יום הולדת שמח עד 120 שנה ואף יותר, הצלחה, פרנסה ובריאות ושכל מה שתאחלי לעצמך - ייקרה את מאוד אמיצה ומיוחדת, ואני מאחל לך את כל האושר האפשרי... אז... מזל טוב עודד.
שני../images/Emo99.gif סליחה על האיחור ביום את פשוט מקסימה אני מאחל לך יום הולדת שמח עד 120 שנה ואף יותר, הצלחה, פרנסה ובריאות ושכל מה שתאחלי לעצמך - ייקרה את מאוד אמיצה ומיוחדת, ואני מאחל לך את כל האושר האפשרי... אז... מזל טוב עודד.
P PRINCESS GINA New member 10/12/07 #10 ../images/Emo13.gif עודד.... אין עליך.... נ.ב אתה יודע איזה DVD יצא היום בארה"ב
כ כנפיים לבנות New member 12/12/07 #12 ../images/Emo32.gifשני../images/Emo70.gif יש לסלין אלבום חדש באנגלית?? ראיתי אחד כזה, לא מוכר לי, באמסטרדם אבל הוא היה נורא יקר... :-\ אז אני מקווה שהוא הגיע כבר לכאן... ?
../images/Emo32.gifשני../images/Emo70.gif יש לסלין אלבום חדש באנגלית?? ראיתי אחד כזה, לא מוכר לי, באמסטרדם אבל הוא היה נורא יקר... :-\ אז אני מקווה שהוא הגיע כבר לכאן... ?
P PRINCESS GINA New member 12/12/07 #13 לא..יש לה DVD חדש..A new Day.... המופע יצא במלואו על גבי DVD עם עוד תוספות, סה"כ 2 DVD חגשים באורך 5 שעות צפייה.. ישבתי עד מאוחר לראות את זה אתמול וזה כל כך טוב.. ככה זה נראה מבחוץ
לא..יש לה DVD חדש..A new Day.... המופע יצא במלואו על גבי DVD עם עוד תוספות, סה"כ 2 DVD חגשים באורך 5 שעות צפייה.. ישבתי עד מאוחר לראות את זה אתמול וזה כל כך טוב.. ככה זה נראה מבחוץ
ל לפני שהלילה נגמר New member 12/12/07 #18 האלבום החדש שלה באנגלית../images/Emo13.gif הוא יצא ב-13 לנובמבר.
P PRINCESS GINA New member 13/12/07 #19 אההה...על Taking Chances דיברת../images/Emo35.gif זה הדיסק החדש שלה באנגלית! דיסק מ-ד-ה-י-ם! שונה מהסגנון הרגיל של סלין... עדיין אותה סלין, אבל יותר נוקשה, רוק שכזה גם בבלאדות...הפקה מדהימה ומיוחדת במינה לדעתי! אני אהבתי אותו מאוד...
אההה...על Taking Chances דיברת../images/Emo35.gif זה הדיסק החדש שלה באנגלית! דיסק מ-ד-ה-י-ם! שונה מהסגנון הרגיל של סלין... עדיין אותה סלין, אבל יותר נוקשה, רוק שכזה גם בבלאדות...הפקה מדהימה ומיוחדת במינה לדעתי! אני אהבתי אותו מאוד...
כ כנפיים לבנות New member 17/12/07 #21 אממ... יש לסלין אלבום חדש באנגלית?? שאלה די ברורה, לא? בכל מקרה,לדעתי, מהמעט ששמעתי, הוא לא כל כך שונה מהאחרים.. סלין היא סלין.. אבל הוא בהחלט נשמע טוב.. והדיוידי- מכחה לשבת כדי לצפות בו כמו שצריך [משמע- קניתי היום את הדיסק והדיוידי אם לא הייתי במופע- לפחות נראה את הדיוידי ]
אממ... יש לסלין אלבום חדש באנגלית?? שאלה די ברורה, לא? בכל מקרה,לדעתי, מהמעט ששמעתי, הוא לא כל כך שונה מהאחרים.. סלין היא סלין.. אבל הוא בהחלט נשמע טוב.. והדיוידי- מכחה לשבת כדי לצפות בו כמו שצריך [משמע- קניתי היום את הדיסק והדיוידי אם לא הייתי במופע- לפחות נראה את הדיוידי ]
מ מועדון לקוחות New member 11/12/07 #11 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהמון מזל טוב, בובה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif וסליחה על ה-delay המטורף.... שתהיה לך יומולדת שמחה ומהנה ושתמשיכי להגשים את כל חלומותייך אוהבת, ליבי
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהמון מזל טוב, בובה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif וסליחה על ה-delay המטורף.... שתהיה לך יומולדת שמחה ומהנה ושתמשיכי להגשים את כל חלומותייך אוהבת, ליבי