היום יום הולדת

איף

New member
היום יום הולדת ../images/Emo65.gif

(מצטערת על השעה המאוחרת - אבל לא הייתי בבית כל היום) מזל טוב לדויד !!!!!!!
מקווה שחגגת כמו שצריך. מאחלת לך המון אושר, בריאות, נחת, אהבה. שתצליח בכל דבר שתעשה, ותהיה הכי מאושר בעולם!

תמרי35

New member
מזל טוב-אמנם באיחור..

אבל היי שיהיה בכייף ! ואגב עוד טיפה יותר מחודש ולמאיר יש יומולדת בעברי.. מגניב !

איף

New member
נעלם הבחור

נקווה שהוא עדיין עסוק בחגיגות יום הולדת

Growler

New member
איזה מוזר

הרגע עניתי להודעה המקורית, אבל לפני זה לא הופיעו לי כל התגובות. אז כן, נעלמתי, התנצלתי כבר על זה. ותודה לכולם, סליחה שהתייחסתי רק ליסמין, אבל כמו שאמרתי, רק עכשיו אני רואה את שאר ההודעות
ושוב תודה!!!!

Growler

New member
תודה תודה תודה

אני יודע שלא יפה להגיב באיחור כזה, אבל אתם מכירים אותי כבר... אין טעם להסביר את עצמי
אכן חגגתי ונהנתי מאוד. הייתי במסעדה בהרצליה, מקום סוף הדרך והאוכל ממש טעים. תודה על הברכות, ובקרוב אצלך, לא?

Growler

New member
למה להכחיש?

הרי זה שהגיל שלך יעלה, זה לא בהכרח אומר שאת מזדקנת, בטח גם לא שאת מתבגרת. מה שלא קרה ב-26 שנה, לא יקרה בין לילה
חוץ מזה, יש לא מעט אנשים בפורום (כשאני בראש הרשימה) שיכולים להוכיח את זה
אז אל דאגה, תעמדי על הרגליים ותקבלי את יום הולדתך בגאווה ובגבורה! "Don't go gentle into that good night"! (טוב... אולי נסחפתי...
)

איף

New member
../images/Emo6.gif

קצת נסחפת... אבל ממש קצת. אבל הצלחת להצחיק אותי, וזה קשה כזה נוגע ליום הולדת שלי.

odery

New member
סליחה על האיחור הממש לא אופנתי

מזל טוב ילד שתגשים כל משאלה ואם לא תצליח בעצמך-שיעזרו לך מלמעלה.. שנה שלמה שמחה(כי היומולדת כבר עבר ולמה להיות קמצנים בשמחה של אחרים?)

למעלה