היום יום הולדת.

היום יום הולדת.

לי. היום אני בת 17. מרחק שנה מלהיות חוקית. זמן טוב למות, אבל לא בהתאבדות כמו איזו אימו מטונפת. תאונה עם אופנוע here I come.

אני חמדנית. אני רוצה שכל העולם ידע שיש לי

יום הולדת. שכולם יאחלו לי מזל טוב, ואז אני אאסוף אלי את כל הקארמה הטובה הזאת שבברכה ואתעלה לדרגת אלה של ממש (בניגוד לאלילה שאני עכשיו).

פלאפאל

New member
חס וחלילה, זה לא יעבוד! ../images/Emo2.gif

את צריכה להפסיק להשתין בשביל להגיע לרמת האל. אספקלריא מאירה וכאלה לייק דהה?!
מזל טוב יא פגאנית
קארמה זה סווו עבודת אלילים. מי ייתן והצו הראשון לעולם לא ידפק על דלתך (ותאמיני לי, לא תקבלי ברכה טובה מזו) (צו ראשון וזהו, נכון? אין עוד משהו מיוחד ביומולדת 17?)

אויש, את צוחקת?

כבר קיבלתי צו ראשון לפני איזה חודש. מאז הספיקו להזיז לי את תאריך הזימון, לא לשלוח לי את המסמכים ולהביא אותי לכך שאני לא ארצה להגיע בכלל. אבל אם לוקחים את הברכה הזאת רטרואקטיבית, זו בנזונה ברכה. תודה. חבל שהיא לא עבדה.

פלאפאל

New member
עצה טובה לחיים:

תתעקשי איתם על כל דבר שחשוב לך. גם אם הם יעשו לך בלגנים (כמו שעושים לי. חיִל אחד החליט שאני לא יכולה להתמיין מרגע שהתקבלתי, ועכשיו הם הולכים על זה מכות עם עוד חיל) וגם אם הם סתם לא נותנים לך במנילה משהו שרצית. פשוט תתעקשי. זה קצת מפתיע אותם שאנשים לא מקבלים כל מילה שלהם ביראת קודש והם לא יודעים איך להגיב, אז אחרי מספיק זמן הם פשוט נותנים לך את מה שאת רוצה
(נכון רק ללפני גיוס, אחרי שאת כבר הרכוש שלהם זה נהיה יותר מסובך ומגעיל)

אני עוד אביא לך את המתנה שלך!

את לא תתחמקי מזה~זעם~ (כמובן שהעובדה שההורים שלי בקרוב יגורו רבע שה ממך תעזור...)

כוסעמו הייתי שם אתמול!!!

ואם היית עונה לטלפון או מתחברת למסנג'ר היית יודעת שאני אהיה שם גם מחר! (קיבלתי מהמפקדת יום חופש, אז מנצלים אותו כדי להעביד אותי למוות)

למעלה