היום יום הולדת

Ella M

New member
היום יום הולדת

אני מוקפת באנשים שהכי אוהבים אותי, הם יעשו הכל ויסכימו להיות הכל, זה רגע קטן של מעבר לגיל אחר ואולי תקופה אחרת שתזמן כמובן גם חוויות שונות,אבל לי כואב. משהו תקוע בפנים-ספק עצב ספק עצבים, אני מקרבת ומרחיקה,בורחת ומחליקה, לא ממש מרגישה משהו... אני מאוד רוצה להיות אתכם- להיות כאן, להרגיש כל חלק מהנוכחות שלי, אבל אני לא. לי רק נותר לומר- תודה לכם על הסבלנות, האהבה, הקבלה- שלי וסליחה...

Ella M

New member
רק רציתי להגיד...../images/Emo143.gif

אני יודעת שזה נראה מאוד מדוכא, אבל כתבתי לפי התחושות שהיו לי הערב והן לא כל הזמן כך:) .

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
יפה....

יום הולדת הוא מאורע שבאיזשהו מקום חייבים לחגוג. כולם מצפים שתהיי שמחה אבל לא תמיד זה מה שאת מרגישה כי סהכ עברה לה עוד שנה.

Michallllllllll

New member
אני שמחה שהן לא כל הזמן כך..

המון המון מזל טוב מותק! שהשנה הבאה תיהיה פוריה ומאושרת ושביומולדת הבאה תרגישי רק טוב ושייכת ושמגיע לה.. סליחה שאין לי אייקונים אני מפלאפון בגלל זה הרבה פעמים יוצאות לי הודעות כפולות.. מזל שלבן חורין לא אכפת..;) ושוב מ ז ל ט ו ב!!! מיכל

תשמעי

סה"כ יום הולדת הוא יום ככל הימים, רק שלו יש שייכות ושם תואר מפוצץ. כמו שבכל יום אחר את יכולה להרגיש מאוס ולא נעים אז גם בו זה יכול לקרות. אבל חוץ מזה שלדעתי את צריכה לנסות לחשוב איזה מחשבות הניעו אותך להתבאס ולהרגיש ככה... כי בכל זאת נותנים לך יום בשנה שהוא שלך, אז אם תבחרי כן להנות בו למרות כל שאר הדברים תראי כמה טוב תרגישי. בהצלחה ומזל טוב! ותחייכי, גדלת בשנה והנה עוד מקום לשינויים, לגדילות והתפתחויות עם עצמך ועם אחרים...תחשבי על זה ככה, תחשבי על כל יום ככה, שהיום זה יום שאני בוחרת לחיות ולהביא לתוכו כמה שיותר.

מזל טוב מותק!!!!

זהו- כמו שאמרו פה- כולם מצפים ממך שתיהיי שמחה- אבל מזל שזה לא תמיד ככה כי אנחנו לא רובוטים- בקיצקץ-שהשנה הזו תיהיי שנה נפלאה- ומוצלחת מכול הבחינות- שבאמת אבל באמת-תגשימי את כול משאלותייך-ושלא תאבדי את הדברים הכי חשובים:אהבה, תקווה ובריאות!

Ella M

New member
לא... לא...../images/Emo140.gif

ביום שאחרי כבר הרגשתי שמחה מאוד.... אבל עדיין- מה שמוזר ולפעמים מתפרש כבעסה זה פשוט שהרגשות הקבלה והשמחה בוגרות יותר, זה נראה אחרת עם השנים. אני אישית חושבת שיום הולדת הוא עוד הזדמנות לחגיגה וכל הזדמנות מבורכת ביותר! אני מאוד שמחה להכיר כאן את כולם (לאט לאט...) תודה רבה

למעלה