היום יום הולדת...

clevelandrocks

New member
../images/Emo213.gifיצא ממש יפה

יודית- תמשיכי לעשות מוזיקה כמו שאת יודעת ולהיות הילדה הכי יפה בגן (והכל בלי להתאמץ). שיתגשמו כל משאלותייך לטובה!

ובנימה אופטימית זו...

את המשימה המאתגרת שעמדה בפני הגיעה הזמן לחלוק עם שאר חברי הפורום. כל השבוע הטרדתי אתכם במסרים, ולא לחינם! משלוח של זר פרחים בצירוף הברכה שמופיעה למעלה שערכתי בפוטושופ (3 שנים אומנות בתיכון, ולא לחינם מסתבר.. סתם) ובצירוף שלושה בלוני הליום (ולא רק כי זה חלק מהמשלוח, גם שיהיה לילדה במה לשחק...) עשה את דרכו בסביבות השעה שתיים-שלוש בצהרים לעבר הכתובת הסודית שהעברתי לחנות פרחים אלמונית באיזור המרכז. והם אכן הגיעו! אז אנחנו שמחים שהמשלוח הגיע ליהודית, ומאחלים לה יומולדת מאושר ושמח, ושתהיה לה שנה נהדרת, מלאת הפתעות נעימות ושהדיסק יצליח ונוכל סופסוף לשמוע עוד שירים מתוכו ולדבר גם עליהם
ומקווים שההפתעה שאירגנו ליהודית שימחה אותה ולא גרמה לה לחשוב על מעבר דירה והחלפת מנעולים
שיהיה יום הולדת שמח! והמון אושר!

יש לי זהות בדויה??? ../images/Emo152.gif

מי אני? רגע, תן לי לנחש... רינת גבאי?? לא, זה קל מידי... הממ... ליאת אחירון?? סתם... בדיחה פרטית. אולי תגלה לי..........?
אבל זהות עדכנית, כן? לא עתידית (בע"ה!!!)

אושRתי

New member
מזל טוב!!!../images/Emo213.gif

עד אין סופ של מוזיקה ושירה טובה ושלעולם לא תפסיקי לשיר

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב !!! ../images/Emo213.gif

מזל טוב ליודית
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתהיה שנה נפלאה והרבה הצלחה עם הדיסק החדש שצריך לצאת ! ושתהיה לנו שנה נפלאה לא פחות עם יצירה חדשה של יודית .... אחחח איזה כיף הולך להיות

hilali1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

רק בריאות, אושר, אהבה ומוזיקה טובה

למעלה