היום יום הולת לתום

veredmp

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב ../images/Emo77.gif

שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם, אמן

Rony 05

New member
תום

המון המון מזל טוב שתמיד תחייכי ובריאות בריאות בריאות שתסתכלי על החיים תמיד באופן חיובי

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo213.gifתום היקרה!!

המון מזל טוב
בריאות,אושר,שמחה,אהבה ומוזיקה טובה
בהצלחה בכל

באיחור קל...../images/Emo13.gif

המון מזל טוב, בריאות ואושר תמיד!
ושאלה, אם בא לך לענות כאן או בפרטי, אני סקרנית- מדוע בחרת בכינוי הזה???

ה 22

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב והרבה שמחה בחיים../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

קודם כל תודה למברכים!! ../images/Emo24.gif

לגבי השאלה שנשאלה על הכינוי שלי, מי שזוכר (אני מקווה שכולם זוכרים חח),הייתי קודם TOMGIRL19... TOMGIRL זה כינוי שהשתמשתי בו המון בצאטים ופורומים אחרים וגם פה,ולצערי גיל 19 אני כבר ממזמן עברתי והחלטתי להחליף כינוי. פיה עצובה נלקח מתוך שיר שאני מאוד מתחברת אליו של אביב גפן שנקרא לילות לבנים (שורה מהשיר כתוב בחתימה שלי)... זה שיר שמאוד מרגש אותי ומאוד נוגע בי בעיקר בתקופה האחרונה,מכיוון שהשנה בנוסף לדברים מדהימים שקרו קרה גם דבר אחד שהיה לי מאוד טראגי , הכלבה של אבא שלי הורדמה בעקבות זיהום בקיבה..היא היתה גולדן רטריבר אבל לא מהחכמים במיוחד,היתה אוכלת מהפחים ברחוב ,היתה כלבת אשפתות, וזה די הרג אותה..ושהיא נפטרה אז הייתי חורשת על השיר שהיה מאוד מרגש אותי,בעיקר השורה שבחתימה שלי... אני לא טיפוס דכאוני, אני מחייכת כל יום ,וחיה את החיים בסבבה,ואני גם עובדת עם ילדים כך שאין לי סיבה בכלל להיות עצובה הרי ילדים זה שמחה,אבל אני עוברת תקופות כמו כל בן אדם בחיים,ומשם בא הכינוי הזה..

מצטערת על האיחור...../images/Emo42.gif

פשוט לא הייתי כל השבוע בבית
בכל מקרה... שיהיה מללללאאא מלא מזל טוב!! הרבה אושר, עושר, בריאות, אהבה, הצלחה ומוזיקה מעולה!! מאחלת שכל דבר שתייחלי לו יתגשם!! מקווה שהיה יום הולדת קסוםם ושהוא נמשך לכל השבוע

למעלה