היום יום חמישי ה-27.12.01

היום יום חמישי ה-27.12.01

והאסטרולוגית המפורסמת אמרה שבין ה-27 ל-31 לחודש זה יהיה פיגוע..... אז למרות שבן נורא מפחד (וגם אני - מה לעשות), החלטתי/החלטנו שאנחנו נשארים. למה? למה לא להתחשב בפחדים ולוותר ולסוע??????? כי אני לא חושבת שנכון לתת לחוזה עתידות כל שהו - אסטרולוג/רב/קורא בקפה/חוזה בטארות או כל ידעוני אחר (ואם פגעתי במישהו - איתו הסליחה) לקבוע לי את החיים. בטח ובטח לא לערבי ששונא אותי ורוצה שלא אחיה במדינה הזו ולכן רוצה להפחיד אותי ולהבריח אותי מביתי. וחוץ מזה - מי אומר שאם אצא מכאן ואגיע להתארח במקום אחר - לא יהיה שם פיגוע???????????? ואולי חס וחלילה תקרה תאונת דרכים או פיגוע בדרך???????? ואם לא נהיה כאן ויהיה פיגוע - נרגיש יותר טוב?????????????????כי לא היינו כאן???????? ומה עם החברים שלנו שכן ישארו??????? אני חושבת שאני אקח את האחריות על חיי ואשאר השבוע בבית (ומי שרוצה וחושב שהוא מוכן - מוזמן לבוא) ובשבוע אחר ניסע בכיף ולא בגלל ידעוני כל שהו. זהו....הנושא פשוט נורא מציק לי השבוע ולכן כתבתי גם לכם עליו בילוי נעים אני הולכת לסטודיו להמשיך לעבוד יום נעים אורית

שלגיה**

New member
הי אורית

אני חושבת שלהסתמך על אסטרולוג (ולא משנה מה הוא חוזה לעתיד) זה סוג של התמודדות עם פחד ולא משנה באיזה תחום. לפעמים אנחנו רוצים להתלות במשהו על מנת לבסס את הפחדים שלנו להתמודד טוב יותר עם ההחלטות שלנו..."ההוא אמר" "ההיא אמרה" בעיתון היה כתוב,"אמרו ברדיו" וכיוב´.... בכל פעם שאנחנו קמים בבוקר אנחנו קמים לעוד יום של הישרדות ואף פעם אנחנו לא מודעים להישרדות הזו,אנחנו לא מודעים להרבה דברים ורק כשהם חסרים או מכאיבים לנו אנחנו מודעים ומעריכים אותם. אינטואיציה זה דבר טוב ואם התחושת בטן שלך אומרת להשאר בבית אז תעשי מה שנכון וטוב לך. תשמרו על עצמכם כולם ולא משנה באיזה איזור אתם גרים/נוסעים/מתארחים. סופ"ש נעים שלגיה

רוייקו

New member
אויי ואבוי, אורית.. אם הייתי נישמע

לאסטרולוגיה היומית השבועית או החודשית, אוי לי.. בטוח הייתי ניפרד מהאהבה שלי עשר פעמים ואולי לא הייתה לי בכלל.. אני לא מאמין לכוכבים, למרות שחזרתי לקרוא בחודשים האחרונים את המדור ב "7 ימים", ממש בשביל הסתם, בשביל התחאווד, אבל אני לא הייתי רוצה להאמין שדברים שקורים לי קורים בו בעת למליוני מליונים של אנשים בעולם (ואולי גם לחיות ולעצמים ומי יודע עוד למי) אם כתוב שצפויה סכנה אז להאמין שהכל נכון ? סכנה ? סכנה אורבת בכל פינה. בתאונות, מלחמות, פיגועים. פיגועים ? אין יום בלי פיגועים, בלי פעילות חבלנית. באופן אישי, אני פשוט לא מאמין שפעילות כוכבית כזו אחראית לכך שיקרה בדיוק אותו דבר למיליונים של אנשים ברחבי העולם. בעניין הזה אני רציונלי טוטאלי, למרות שאני טיפוס שפועל על סמך תחושות בטן (תרתי משמע
)

למעלה