היום יום מיוחד...

סתם אור

New member
היום יום מיוחד...../images/Emo124.gif

היום ה23 באפריל ואתם יודעים מה זה אומר?? היום זה יומולדת למיכי או איך שאתם מכירים אותו בולי איש השלג... אז כולם ביחד לצעוק הכי חזק מזל טוב.... ובואו נעשה שירשור של ברכות בשבילו... יאללה?!

rainbowgirl

New member
אוף.

מיקי,המון המון מזל טוב. כבר אמרתי לך הרבה אבל עוד פעם לא תזיק :)

אור את כזאת מלכה!!!!

"מי זה מיכי מי את ומה זה הדבר הזה?" זה צורה??? אז תתחיל קצת ללמוד נימוסים בבקשה! וה"דבר" הזה זה היומולדת שלו ואניאשמח מאוד אם תכתוב איזה ברכה גם אתה לא ממש מכיר אותו! תודה!" חחחחחחחח

the king 25983

New member
קורל../images/Emo70.gif מזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

הרבה הרבה מזל-טוב, עושר, בריאות, הצלחה בלימודים ובכלל בהכל. אני שוב אנסה לעשות משהו עם האייקונים(©כל הזכויות שמורות לרוני):
מקווה שזה יצא בסדר והצבעים מתאימים. אם לא אז תסלחו לי. ניסיתי כפיטה יכולתי.

קורלו'ש!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז שיהיו לך חיים מאושרים ומעושרים, עד 120 שנה, הרבה בריאות, ואני גם מאחל לך שתצליחי להגיע לרוק עצמאות.., חיחי... מזל טוב! אוהב המון המון המון - חן הוכמן
|בלון

סתם אור

New member
אז אני ראשונה....

מיכי, ברכה מפורטת יותר תקבל מאוחר יותר(וי יצא לי חרוז..), אז מכיוון שהיום זה יום מיוחד במינו כי גדלת בשנה
(הופ הופ טרללה גדלת בשנה...) אתה צריך להפוך את השנה הזאת (מה שנשאר ממנה לפחות) לשנה הכי הכי כי בן 14 תהיה רק פעם אחת בחיים (ותזכור את זה תמיד) ותהפוך את השנה היחידה הזאת (כמו כל שאר השנים שעברו ויעברו) לשנה מיוחדת במינה..
לדעתי הדבר הכי חשוב לאחל לבן אדם- שיהיה מאושר
, כי קודם כל להיות מאושר ורק אח"כ באים כל השאר! אז מיכי תמיד תחייך
ותיהיה אופטימי ומאושר כמו שאתה עכשיו ובחיים שלך אל תשכח אותי טוב?! אפילו אם אני יציק לך ויעצבן
(כמו תמיד) אז מאחלת לך כל מה שיעשה אותך אי פעם מאושר... וכמו שאמרתי בהתחלה ברכה מפורטת תבוא בהמשך... מתה עליך.. אור

the king 25983

New member
את מוכנה להסביר את עצמך../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

מי זה מיכי, מי את, ומה זה הדבר הזה

חחח..,סמיון... ../images/Emo168.gif

מיקי הוא חבר טוב טוב שלי והוא כותב כאן מדיי פעם... בקיצור.., מזל טוב מיקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the king 25983

New member
טוווווווב...../images/Emo66.gif

אבל תחליטו, מיקי או מיכי
(לא שזה כ"כ מעניין אותי...)

סתם אור

New member
טוב אז ככה

קוראים לי אור ואני חברה פה בפורום למרות שלא יוצא לי לכתוב הרבה כי אני ממש עסוקה... ומיכי זה קיצור למיכאל ובגלל זה (לדעתי חן) צריך לכתוב מיכי עם כ' ולא עם ק' כי זה קיצור של מיכאל! אז נעים מאוד ואגב .. יש דרך לשאול ולא בצורה שאתה שאלת- "מי זה מיכי מי את ומה זה הדבר הזה?" זה צורה??? אז תתחיל קצת ללמוד נימוסים בבקשה! וה"דבר" הזה זה היומולדת שלו ואניאשמח מאוד אם תכתוב איזה ברכה גם אתה לא ממש מכיר אותו! תודה!

the king 25983

New member
טוב, סליחה...../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

מקווה לראות אותך פה יותר... בהתחלה חשבתי שאת איזה מישהי שאין לה מה לעשות וכותבת הודעות יומולדת ל"בולי איש השלג"... סליחה שוב. טוב אז מיכי, אני לא מכיר אותך אבל שיהיה לך יומולדת שמח, חיים ארוכים שמחים ומלאים כל טוב. אני אנסה לעשות משהו מובן עם האייקונים:

אור,חן,סמיון....וכל השאר?!

תודה רבה רבה רבה על הכל כל הברכות!!! (למי שלא מכיר אני מיקי-מיכאל-מיכי-בולי וכו') אוהב המון ונשאר עוד 5 דקות...
אני רוצה עודדדד בכל אופן תודה רבה

סתם אור

New member
תודה.... על התגובה ../images/Emo8.gif

אני סולחת.... ואני מקווה גם שאני יוכל להיות פה יותר...

tribe spirit

New member
מזל טווווב!!!!../images/Emo118.gif

למה נראה לי שכבר כתבתי את ההודעה הזאת היומ?שיהיה...לפני שהאייקונימ נעלמימ...הנה:
מזל טוב!!!

jamesT

New member
../images/Emo49.gif

אני ממש לא מבין את הקטע של ימי הולדת... סך הכל עוד יום שלפני 365 יום חגגת אותו עוד פעם וזהו! אבל שיהיה לך עוד מלא מזל טוב ושתהני ומצטער על האיחור...

למעלה