היום יום ראשון!

סילבן

New member
היום יום ראשון!

כזכור, רדגסט מסר כי עד היום אמורים מארגני "מלחמת הטבעת" בשבועות למסור מידע מפורט על תוכנית הארגון שלהם, מידע שיקבע את התייחסות גורמים כלשהם למשחק. ובכן?

סילבן

New member
חטאתי, מודה

השם שלי אינו שם עברי וע"כ כללי הלשון העברית אינם חלים עליו וה-ב´ אינה דגושה. בקשר לנושא האחר, ובכן סבלנות נכונה היא בהתחשב במידע קודם וללא הנחות לא ברורות לגבי נפשו של המודיע.

אנא קבל את התנצלותי

*knows what it´s like to have her name mispelled/read/etc* ויש עוד שעתיים עד שיום ראשון נגמר

סילבן

New member
האמת היא שאת צודקת

והתבוננות מהירה בפורום מראה כי רדגסט לא כתב בו מאז השעה 16:00, כך שבהחלט ייתכן כי הוא עודכן בנושא מאז. בכל זאת, יש לראות בהודעה זו (או שמא עץ זה) כתזכורת וכזו בלבד, למקרה שהיו לו עוד כמה נושאים בוערים לדון בהם והעניין פרח מזכרונו...

lightningbolt

New member
ניוון...

כשאתה לא משתמש הרבה זמן במשהו אז הוא מתנוון לדוגמא אם במשך איזה חודש את לא תלכי אז הרגל שלך תתנוון ולא תוכלי ללכת עליה אפשר להשוות את זה להחלדה כשלא משתמשים במשהו הרבה זמן הוא מחליד

שבועות - יום די מאכזב.

הבהרה: אני כותב מדעתי הפרטית וממרח הביטוי שלי כאדם וקצת כשחקן תפקידים, ולא כבעל תפקיד באחווה. בנוגע ליותר מכך - תצא הודעה רשמית מאת Mouth - דוברת האחווה. עוד ישיבה נסגרה בהצלחה. הישיבה עסקה בקידום המשחק הראשון לסאגה, ובמין ארוע פתיחה שמתוכנן לשבת הבאה (ושוב, הודעה רשמית תצא מאת Mouth בקרוב מאד). לעניין וחתנג - לא התקבל שום דיווח, ולא נמסרו שום פרטים, למרות שניסינו להתמקד בנושא הישיבה - הוא בכל זאת עלה וקפץ אל שולחן הדיונים מעל לסדר היום. שמוליק-קרן יתקשר מחר עם וחתנג ויבקש תשובות. אך בעקבות דיון זה עלתה שאלה מכריעה. עלה החשש שקבוצות לא יוכלו להגיע למשחק, שגם ככה יתרחש בקנה מידה קטן הרבה יותר, בגלל שראשיהם יותרו עסוקים עד הצוואר בהכנות לסאגה. אומר בקטנות שברגע זה, קפצתי בראש, והתנגדתי לרעיון המובע. חשוב חשוב חשוב שעתה תבוסס ´האחווה´ כגוף תומך כל-יוזמה ומשחק שרוצה לעבוד בצורה איכותית, ולא כגוף דורס, או כזה ש´בא על חשבון´ יוזמות אחרות. מייד הוחלט להציע לוחתנג את כל העזרה שיוכל לקבל, על מנת להבטיח את איכותיות המשחק. חבר´ה, בכנות - עם רמת ההתארגנות שהוא מראה עד הלום - אני חושש קשות לאיכותו של המשחק, גם אם חברי האחווה ירתמו את עצמם עד הצוואר ויקדמו רק את המשחק שלו, וגם אם כן - אני חושש לגבי היכולת שלו לקבל את העזרה הזו. כל העזרה האסרטיבית הזו עלולה להיות מאיימת... מצד שני, כן הגיעה ידיעה לקראת סוף הדיון - שעלה אתר משחק לאוויר (ה-URL עוד לא הגיע אלי, ואני מזמין כל יודע דבר לפרסם אותו כאן) המסר שלי: לכל מי שמתכוון להגיע למשחק - דאגו שלפחות אתם - ברמה האישית שלכם - תעשו הכל על מנת להבטיח משחק איכותי. וזה אומר: 1. להגיע עם תחפושת מושקעת 2. להגיע עם דמות עמוקה. 3. לתאם את דמותכם עם דמויות אחרות בקבוצה - ורצוי אף למנות לכך אחראי קבוצתי. 4. להציע לקפטין כל עזרה שאתם מסוגלים לתת, וציוד שאתם יכולים להביא 5. להתנדב לתפקידים ´גדולים´ בקבוצה. 6. לשמור על עצמכם, לישון טוב ולאכול נכון (מסתבר שלא כולם עושים את זה). נץבץ: בעיקר 6. אתם חשובים לנו, ואנחנו לא רוצים ליצור עייפות ממשחקים, או שחיקה מסדנאות יצירה או מפרוייקטים גדולים.

למעלה