היום יום שישי ועברתי חוויה לא הכי נעימה

היום יום שישי ועברתי חוויה לא הכי נעימה

יצאנו שכנתי ואני , שכנה מבוגרת שבקושי מדדה על הרגלים ואני הולכת עם מקל הליכה ומהווה לה חברה ותמיכה כמה שאפשר, הלכנו להוציא כסף ולקנות מספר מצרכים עשינו משלוח , ולאחר מכן נחנו מעט , גם כן אנחנו לא מיהרנו לשום מקום ישבנו והכל היה בסדר , אני הלכתי להזמין מונית וכשהגיעה המונית הצטרפה אלי למרחק של כמה צעדים עד למונית ממש פסיעה אחת או שתיים , משפתחתי את דלת המונית , השכנה אמרה לי שהיא לא מרגישה טוב , ולא הספיקה לאמר הלאה , פשוט צנחה לי על הרגליים ונפלה התעלפה , אני מזה פחדתי והתחלתי לצעוק לעזרה וביחד עם זה הזמנתי אמבולנס , שיבואו לקחת אותה , ולטפל בה , האנשים שהיו ברחוב עזרו והרימו אותה ועד שחזרה לעצמה ניהלתי שיחות עם הילדים שלה שיבואו לראות מה קורה עם אמא שלהם, הגיעה המגן דוד , ואמר לה לאחר שהתאוששה מעט , שאם לא היתה נופלת על הרגליים שלי קרוב לוודאי שהיתה מקבלת זעזוע מוח או גרוע מזה , נסעו איתה לחדר המיון גם הילדים שלה ואני הייתי מזועזעת ולא יכולתי להירגע , רעדתי כולי מדאגה , וממש לא תפקדתי , ונכון לעכשיו תודה לאל שלא גרוע מזה , דיברתי איתה היא כמובן לא זוכרת הרבה אבל ברוך השם שהיא מדברת ויודעת מה נעשה איתה . זה קשה לי גם כעת לכתוב את מה שהרגשתי . אבל מקווה שלא יקרו עוד מקרים כאלה .

ריקי5

New member
באמת חוויה קשה.

טוב שהצלחת להשיג עזרה והילדים שלה באו. שמחה לשמוע שלא נגרם לה נזק.
עכשו תנוחי ותרגעי

shron17

New member
בהחלט חוויה לא נעימה,,

יקירה,
ראי בכך זכות גדולה לעצם נוכחותך שם ,בכול האירוע הלא נעים,
שבעצם היותך לצידה,מנעת ממנה נפילה ופציעה שעלולה היתה להיגמר בחבטה גדולה בקרקע או במדרכה,ורק בזכותך זה נמנע.
יקירה,
אני עצמי, נוכחתי באירוע לא נעים שקרה בשנה שעברה,
כאשר,ביום קיץ חם,עמדתי על המדרכה ברמזור,באור אדום והמתנתי,
ובמדרכה שממול ראיתי אשה מבוגרת שנפלה ונפצעה בפניה ,
למזלה,מישהו שהגיע למקום באותו הרגע,עזר לה לקום,
ולהושיב אותה בספסל שהיה בקרבת המקום, והזמין עבורה עזרה.
האשה נחבלה קשה בפניה שדיממו מאוד,ובראשה.
זה היה מראה מאוד קשה ולא נעים.
נקווה שיותר לא יקרו כאלה חוויות קשות.

כן זה לא נעים ואני הייתי חסרת אונים

כי לא ידעתי איך לעזור לה חוץ מלצעוק הצילו ולהזמין את האמבונלס וכך עשיתי

ההיא333

New member
בהחלט חוויה לא נעימה.

אני מקווה שהתאוששת.

רוזהלי2

New member
האמא הסורגת

לשכנה היה מזל שהיית שם בשבילה. את כמובן עברת "חוויה" מאד לא נעימה