היום יום שישי ו... זה אומר שהתחרות של הלוגו לפורום כבר נגמרה! תתחילו להצביע!
L love alex New member 23/5/03 #1 היום יום שישי ו... זה אומר שהתחרות של הלוגו לפורום כבר נגמרה! תתחילו להצביע!
D Drorrrrrr New member 23/5/03 #3 שרשרו לכאן את בחירתכם ניתן לראות את הלוגואים כאן תכתבו את השם שיש בכותרת של הלוגו שבחרתם
D Drorrrrrr New member 23/5/03 #11 נחכה שכולם יצביעו ואז נעלה את הלוגו והזוכה ת/יזכה בלילה מ-ד-ה-י-ם עם איתמר
C crazy4tc New member 23/5/03 #12 ככל הנראה חן הולכת לזכות בלילה של.. שש-בש!!! חן תהני!!! הובטח לילה מדהים ואני בטוחה שיהיה כזה!!!
D Drorrrrrr New member 24/5/03 #16 והלוגו לפורום ברוב קולות הוא....... הופה הופה ולך, Love Alex (סורי שאני לא זוכר שמות), יש לילה מדהים עם איתמר מתי שתבקשי, איתמר לרשותך
והלוגו לפורום ברוב קולות הוא....... הופה הופה ולך, Love Alex (סורי שאני לא זוכר שמות), יש לילה מדהים עם איתמר מתי שתבקשי, איתמר לרשותך
D Drorrrrrr New member 24/5/03 #17 אתם מוזמנים לראות את הלוגו החדש מתנוסס בעמוד הראשי, הלוגו שחן, Love Alex, עצבה
A adi u New member 24/5/03 #20 ואאאאאאו!!!! *צעקה הסטרית*../images/Emo124.gif מזל טוב לנו!!!! לוגו חדש.... נחמד נחמד... עכשיו יש משהו חדש להשוויץ בו... חן...סחטן... (יצא לי חרוז... )
ואאאאאאו!!!! *צעקה הסטרית*../images/Emo124.gif מזל טוב לנו!!!! לוגו חדש.... נחמד נחמד... עכשיו יש משהו חדש להשוויץ בו... חן...סחטן... (יצא לי חרוז... )