היום יום שישי יש שירשיור תמונות
ת תאומות אולסן מעריצה New member 11/10/02 #8 כל התמונות ביגלל שכל פעם עושים נושא ים אז עכשיו אולי זה יהיה הכל
מ מרי kate New member 11/10/02 #7 סבבה...../images/Emo70.gif אגב שמתם שלא הייתי בפורום מלא זמן אוקיי, איזה תמונות יעני, תמונות רגילות של סתם, או תמונות מסרטים, סדרות, קו אופנה וכו´... טוב הנה תמונה של התאומות עם ארון קרטר...
סבבה...../images/Emo70.gif אגב שמתם שלא הייתי בפורום מלא זמן אוקיי, איזה תמונות יעני, תמונות רגילות של סתם, או תמונות מסרטים, סדרות, קו אופנה וכו´... טוב הנה תמונה של התאומות עם ארון קרטר...
מ מרי kate New member 11/10/02 #15 אוקיי.... אז אני אנסה לשים את רוב התמונות שלי של התאומות... ד"א יש לי סקר (בלי קשר לשירשור): כמה תמונות של התאומות יש לכם במחשב לי יש 421 תמונות... טוב, הנה תמונה
אוקיי.... אז אני אנסה לשים את רוב התמונות שלי של התאומות... ד"א יש לי סקר (בלי קשר לשירשור): כמה תמונות של התאומות יש לכם במחשב לי יש 421 תמונות... טוב, הנה תמונה
ב ברבריטה המקורית New member 11/10/02 #20 ../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני חייבת להפטר מהשם הזה, פשוט למחוק ולהשאר החשבון שיש לי- שרון המתוקה12! מוטי אולי אתה יכול להסביר לי במסר איך לעשות את זה! פליזז!!!!!! אני לא מצליחה להגיע לשם שלי המקורי!
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני חייבת להפטר מהשם הזה, פשוט למחוק ולהשאר החשבון שיש לי- שרון המתוקה12! מוטי אולי אתה יכול להסביר לי במסר איך לעשות את זה! פליזז!!!!!! אני לא מצליחה להגיע לשם שלי המקורי!