היום יומהולדתתתתת לצליליללללללללללללללל מזל טובטובטוב
ב בייבי כבש New member 20/3/06 #1 היום יומהולדתתתתת../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif לצליליללללללללללללללל מזל טובטובטוב
היום יומהולדתתתתת../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif לצליליללללללללללללללל מזל טובטובטוב
L LiLdon New member 20/3/06 #2 זוהר הקדמת אותי.רר.בכל מקרה.צליל: "תראי את החיים לא נותנים להתקרב בסיפורי הילדות לא יכולה להתערב.." אז צלילי שלי, 15 זה לא כזה גיל זקן.תאמיני אני סומכת עלייך שתהני מכל שנייה בו שיהיה לך יום הולדת מקסים ושתחייכי תמיד אני אוהבת אותך, צלילונת נרות|
זוהר הקדמת אותי.רר.בכל מקרה.צליל: "תראי את החיים לא נותנים להתקרב בסיפורי הילדות לא יכולה להתערב.." אז צלילי שלי, 15 זה לא כזה גיל זקן.תאמיני אני סומכת עלייך שתהני מכל שנייה בו שיהיה לך יום הולדת מקסים ושתחייכי תמיד אני אוהבת אותך, צלילונת נרות|
B B a m b o o k New member 20/3/06 #8 לילונת שלייי!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif אני כלכך אוהבת אותך!!!! ואני משתדלת לחייך תמיד))
לילונת שלייי!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif אני כלכך אוהבת אותך!!!! ואני משתדלת לחייך תמיד))
H Hezi The One New member 20/3/06 #3 חמשושיתתת../images/Emo23.gif מזל טוב טוב אמ,אני גרוע בדברים האלה אז רק מזל טוב וזה ושנה הבאה לא תהי חמשושית^^ כפרעעליך מזל טווב
חמשושיתתת../images/Emo23.gif מזל טוב טוב אמ,אני גרוע בדברים האלה אז רק מזל טוב וזה ושנה הבאה לא תהי חמשושית^^ כפרעעליך מזל טווב
ו וואחאד ראש New member 20/3/06 #5 מה אתה צוחק עליה שהיא חמשושית ?! אתה לא יותר טוב ! מהנקודת מבט שלי חמשושית ושישיסט זה אותו הדבר....חחחח
מה אתה צוחק עליה שהיא חמשושית ?! אתה לא יותר טוב ! מהנקודת מבט שלי חמשושית ושישיסט זה אותו הדבר....חחחח
B B a m b o o k New member 20/3/06 #9 חזי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif אכן שנה הבאה אני לא אהיה חמשושית^^ תודה
ו וואחאד ראש New member 20/3/06 #4 מזל טוב כפרההה../images/Emo3.gif מזל טוב.....אז איך זה להיות חמשושית ?! חחחחח קיצר גם אני לא טוב בברכות=\ אז מזל טוב ותהני מהחיים
מזל טוב כפרההה../images/Emo3.gif מזל טוב.....אז איך זה להיות חמשושית ?! חחחחח קיצר גם אני לא טוב בברכות=\ אז מזל טוב ותהני מהחיים
B B a m b o o k New member 20/3/06 #10 ערן../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif תודה אני חמשושית כבר חצי שנה...
M ManRed New member 20/3/06 #6 צלילוש!!!! המון המון מזל טוב מותק! שיהיה לך המון בריאות ואושר בחיים ותמשיכי לחייך
B B a m b o o k New member 20/3/06 #11 דניייי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif תודההה אני משתדלת לחייך תמיד
א אסי סרחנה בנשמה New member 20/3/06 #7 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo194.gif
B B a m b o o k New member 20/3/06 #13 זוהרזוהרזוהררררר../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif תודההההה אני אוהבת אותך!!! ותודה על היום
זוהרזוהרזוהררררר../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif תודההההה אני אוהבת אותך!!! ותודה על היום
A ashkelonis brother New member 20/3/06 #14 צליללללללללללל ../images/Emo99.gif יומולדת שמח ילדה יפה שלי.. אני לא טוב בברכות אז המון מזל טוב שיהיה לך רק כיף בחיים!! מאחל לך את כל הטוב שבעולם!! אוהב אותך .
צליללללללללללל ../images/Emo99.gif יומולדת שמח ילדה יפה שלי.. אני לא טוב בברכות אז המון מזל טוב שיהיה לך רק כיף בחיים!! מאחל לך את כל הטוב שבעולם!! אוהב אותך .
B B a m b o o k New member 20/3/06 #15 שימייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif תודה אוהבת המון המון
ג גוטשה New member 20/3/06 #16 מזל טוב צליל. ../images/Emo140.gif בריאות, אושר, עושר. תעשי רק מה שטוב לך, כן? שתהיה יום הולדת נפלאה!
מזל טוב צליל. ../images/Emo140.gif בריאות, אושר, עושר. תעשי רק מה שטוב לך, כן? שתהיה יום הולדת נפלאה!