היום יומולדתתתתת ליעלי!

a d i d a s 2 1

New member
היום יומולדתתתתת ליעלי!

בובהההה שיהיה לך יום הולדת שמח... והמון אושר ואהבה ושמחות ורגעי ג'קו וההוא מהסדרה שלך שאת אוהבת... הרופא.. אמממ ושתדעי רק טוב ואור ורוגע... נשיקותתתת לך!

מז"ט ליעלי ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח שתחגגי לך בכייף היום... ושיהיה לך רק טוב בחיים... מצפה לראות אותך ואת ללי בשבוע הבא... אה... ותביאו איתכן את צוות ER, כי נראה לי שנצטרך סוג של החייאה מלאכותית אחרי ההופעה...

a d i d a s 2 1

New member
הכל ידוע מראש ונשכח מהלבבבבבבבב

שלאהוב אותך זה לשלם בכאב... פיצולללל כואבת לי הבטן בא לי למות... בלי בלי פאדיחות... ג'קו תעשה לי פרפרים בבטן זה פאדיחה?

אהוב יקררררר.... ../images/Emo23.gif

לא... זה לא פדיחה... זה דווקא יפה... נששששמה אני חייבת לעוף... אני אתייחס אלייך במייל מאוחר יותר...

../images/Emo49.gifליעלי!!../images/Emo39.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח!! אושר ועושר! והכי חשוב סנ -ש-י-י-ן - שתזדקקי רק לטיפול של רופא אחד :

Karina85

New member
יעלי מאמי מותק נשמה!!! ../images/Emo13.gif

שיהיה לך יומולדת שמח מזל טוב עד 120 שנים יפות!!! אושר עושר בריאות אהבה והצלחה שיתגשמו כל משאלותיך לטובה!!!

talytal

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמח ועד 120!

יום הולדת שמייחחחחחח../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יעלי הרבה שנים של אושר וגאוה, איך קראו לגאה ההוא? שכחתי ויאנה שאפו על השער של ד"ר ריי בארנט... נכון שהוא מאמושי?! ממש השקעת!!! נשיקות לכולכן, אוהבת...

למעלה