היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל....

DontWakeMeUp

New member
היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל....

ברנדון יורי!!!!!! שהיום [כן כבר 12 ועשרה] בן 21!!!
אז קודם כל... מזל טוב עד 121 שנה! [אז נתתי לו עוד 100 שנה לחיות
] שיהיה בריא [כמובן
] ושיצליח בחיים ושישאר בן אדם מדהים ומושלם כמו שהוא! שלא יהיו לו חברות זונות כמו קלטי. בהצלחה עם ריאן
[זה מוזר לכתוב ברכה למישהו שבכלל לא יודע מי אני XD] שימשיך ליצור מוזיקה מדהימה כזאת.
שישאר עם הקול הכי מושלם בעולם, שכמעט כל פעם שאני שומעת יש לי צמרמורת. [רציני
] שיהיה לו רק טוב ושיהנה מהחיים שלו D: שיבוא כבר לארץ וניתן לו [ולפאניק] את ההופעה של החיים שלהם! ואין לי מה לאחל לו חוץ מזה שימשיך כמו שהוא, שימצא מישהי שתגרום לו לחייך ושפשוט ישאר ככה, מושלם
You are the dreamer And we are the dream. כפרעליווווו
ושתמיד ימשיך לחייך את החיוך המושלם שלו
הוו כן ועכשיו הוא יכול להכנס לפאבים ומועדונים! אל תתפרע יותר מידי ואל תלך למועדוני פלייבוי כמו ריאן. אל תתחיל לשתות כמו ג'ון [זה מסוכן ברני] תתרחק מסיגריות או כל סם כלשהו, [אני מרגישה כמו אמא שלו] וזהו נראה לי D: ותמונה של הבן אדם המדהים הזה D: [תקשיבו נראה לי אני מאוהבת
]

PUMPKIN juice

New member
יפיוף! ../images/Emo99.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

ברנדונקושקוש 3>~ גם אם לא תקרא את זה ואם במקרה תכנס לכאן במילא לא תבין P: אבל בכל זאת, אני רוצה לאחל לך את כל כל כל האושר שבעולם! שתצליח בכל מה שתעשה ובכל מקום שאליו תפנה. כפרוט על הגבות!!!!!@$#@%#@%

אעאעאעאאעאע

איזה כיף!@$^^&*@#$@# אני יודעת שאולי יש סיכוי קלוש... אז.. אני אכתוב באנגלית! *חכמה* Happy birthday Dear Brendon. I hope we will marry soon... Don't worry I say YESSSSSSSSSS סתם XDD התחלתי להתחרפן [שעות הלילה] How can one person have such a big talent? so I wish you luck stay sexy and funny as you are and the most imprtant thing!!! COME HERE TO ISRAEL ! [אגב, התמונה יצאה מהתנור לא מזמן , במילים אחרות --> חדשחדש!

Be My Escape

New member
יותר מדי אנשים נולדו בתאריך הזה><

גאד,הוא כבר חוקי מכל הכיוונים;; נכון שמתאים לברנדון להיות פיטר פן?ילד נצחי כזהP:

bet57

New member
Brendonnn../images/Emo99.gif

Happy B-Day!
We <3 U COME TO ISRAEL FOR GOD SAKE!! !#$@**(^%#

panci thet i

New member
D::: אעע!!!

^-^ מזל טוב ברנדון!!! D: אתה הסולן הכי מושלם שאני מכירה!!!! ^^^ עד 120 (יותר!!!!) :) שתמשיך להיות כזה מושלם וחמוד ומצחיק ><" רק חבל שאתה לא קורא את זה... XD

ברנדוןן../images/Emo99.gif

שתמשיך להיות כמו שאתה אממ וו.. שתהנה בחיים ותמשיכים להצחיק אנשים ולעלות לי חיוכים בקליפים כמו ניין אין דה אפטרנון
ומזל טוב בקיצור :] Happy B-Day

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב! @#^%!@ ../images/Emo212.gif|קינוח|../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שיואו, זה נראה כאילו רק אתמול הוא היה בן 20.. ;; או 19 ;__; בקיצור! שיהיה לך (לו, נו) המוןןןן מזל טוב, ושתמשיך לנגן ולהיות סולן כזה מדהים של אחת הלהקות המדהימות שיש! D:

3has3

New member
../images/Emo153.gif בטח זה יהיה איחור D:

אבל בנינו, הוא עוד לא נולד
כי הוא עוד לא קם D: אולי הוא בכלל לא ישן אבל זה לא משמעותי. פאק, הוא חוקי ;; הוא לא יכול לאנוס בהסכמה ;; איזה עצוב ;;
D:

chen010189

New member
יאאא נכון ס'סנילית אני!!!!!!!!!!

הלוואי שיכלתי לאחל לו אישית!! מחזיקה אצבעות שנשמע ממנו עוד הרבה ואמן אמן..שיהיה בריא! חח

ChocolateStar

New member
יאי מזל טוב D=

אני זוכרת שהוא היה בן 19 והייתי ממש שמחה שהוא כזה צעיר XD וצעקתי אנחנו יכולים להתחתן וזה...וואטאבר^^ אממ...לא יודעת מה להגיד אז.. מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!!מזל טוב!! עד 1500 ^^

מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo213.gif

שיההי לו המון בריאות ואושר ושמחה ומזל :) אייש ברנדון
אחד האנשים המוכשרים שיש בעולם הזה.
מעניין אם ספנסר ריאן וג'ון יקנו לו מתנה
בקיצור עד 120 ויותר ושל חלומותיו יתגשמו

Tmz

New member
oh, me love *-*

הנה הברכה לדובי הכי מוזר-מטומטם-דיסלקט-ילדותי-חסר-טאקט-היפראקטיבי-בעל-תחת-אלוהי שאני מכירה. מזלטוב!! (תדמיינו את זה כמו כל הדודות האמריקאיות: MAZLTOVVVV!!!) עכשיו אתה יכול להתפרע כמו שאך פעם לא יכולת בעבר! תשתה, תעשן, תזיין כוסיות, תזריק הראוין, תבזבז את כל הכסף שלך, ת.. סתם. אל תעשה אפילו אחד מכל הדברים האלה. לא שאני מפחדת, כן, כולנו יודעים שאתה חנון מהסרטים (שכחתי להוסיף "חנון" בתיאור שלו למעלה), אבל נו, עדיין אני מזהירה אותך שלא תעשה את זה. חוץ מהעניין של ה"לזיין כוסיות" כי נראה לי שאם לא יהיה לך סיפוק מיני בקרוב אתה פשוט תתפוצץ פעם אחת על הבמה (למה תמיד האורגזמות שלו קורות על הבמה?) כשריאן יהיה לידך והוא יזיע וינגן בגיטרה ויהיה חושני במיוחד ואתה לא תוכל לעצור בעצמך. אז כן, תזיין הרבה כוסיות. גאד, אתה מדהים. 33>

למעלה