היום יומולדת,היום יומולדת,היום יומולדת לפורום! מה אתם מאחלים לו?
פ פ ר י א ו ר New member 24/11/07 #2 ../images/Emo6.gif מזל טוב ושתגדל להיות טעים עם המון אוכל (בלי חריף) (ואני כבר חשבתי ששלחת את המסר, לאחל לי יומולדת שמח(ממש עוד 4 ימים)
../images/Emo6.gif מזל טוב ושתגדל להיות טעים עם המון אוכל (בלי חריף) (ואני כבר חשבתי ששלחת את המסר, לאחל לי יומולדת שמח(ממש עוד 4 ימים)
מ מיס הילה New member 24/11/07 #3 ../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo65.gif מה מאחלים לו? שיהיה מספיק עשיר בכדי לשלוח את כולנו לברזיל בן כמה הילד?
../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo65.gif מה מאחלים לו? שיהיה מספיק עשיר בכדי לשלוח את כולנו לברזיל בן כמה הילד?
X XUXA141 New member 25/11/07 #7 חשבתי שכבר קבענו, לא? ב31 לינואר, ליל הקרנבל הראשון בסלוודור, ליד המגדלור.
G giba70 New member 25/11/07 #6 ../images/Emo49.gif שיהיה מאושר ושמח תמיד, כמו שהברזילאים יודעים. שיהיה מעניין ומגוון (ולא רק לוח מודעות למסיבות).
../images/Emo49.gif שיהיה מאושר ושמח תמיד, כמו שהברזילאים יודעים. שיהיה מעניין ומגוון (ולא רק לוח מודעות למסיבות).
ה החתולית New member 25/11/07 #8 ../images/Emo49.gif Feliz aniversario ../images/Emo65.gif לפורום שלנו, שימשיך לגדול ולהיות מעניין ומשעשע, ושיבואו לבקר אותו עוד המון חברים.
../images/Emo49.gif Feliz aniversario ../images/Emo65.gif לפורום שלנו, שימשיך לגדול ולהיות מעניין ומשעשע, ושיבואו לבקר אותו עוד המון חברים.
B beijaflor New member 30/11/07 #10 יום הולדת שמח!!!!../images/Emo65.gif אין אין אין מסיבה בלי בלי בלי PAO DE QUEIJO אז... איפה איפה איפה איפה איפה O PAO DE QUEIJO? שלי, תחזרי מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יום הולדת שמח!!!!../images/Emo65.gif אין אין אין מסיבה בלי בלי בלי PAO DE QUEIJO אז... איפה איפה איפה איפה איפה O PAO DE QUEIJO? שלי, תחזרי מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אלון 58 New member 3/12/07 #12 ../images/Emo49.gif,מקוה שהיה שמח..., שלא יכולתי להשיב קודם,שבתי לא מזמן אחרי שיותר משבוע לא הייתי בבית,רוב הזמן הייתי באילת.
../images/Emo49.gif,מקוה שהיה שמח..., שלא יכולתי להשיב קודם,שבתי לא מזמן אחרי שיותר משבוע לא הייתי בבית,רוב הזמן הייתי באילת.