היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת...

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת...

למיקמיק שליייייייייייי:))) מיכיייייייי
מלא מלא מלא מלא מזל טוב
עד 120!!! הברכה המלאה בקומונה של אגם:p שיהיה לך יומולדת שמיייייח:) אוהבת

היי מיקקקקק

יפיופה, הכי אין לי מצב-רוח, אבל אני אוהבת אותך נורראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז שיהיה לך המון מזל טובבב שיקנו לך הרבה מתנות =P (צ'קים בכלל יזרמו חופשיייייייי) קיצצצ .שיהיה לך יומולדת הכי מסקים. כיפי, בלאנים .. . אווהבתת =] -קרנית-

מיכיי

New member
חחחחחחח קרןןן:)../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחח תודההההה
למהה אינלך מצב רוח מה קרה??

חופייי

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמיכיייייייייי שליייייי../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב יפיופית צ'לייייייי וואי אני חושבת מה לאחל לך, אבל אני באמת לא רוצה לכתוב עוד ברכה רגילה, עם אותם המשפטים ואותם האיחולים. אחרי מחשבה קצרה זו הברכה, אולי לא המקורית, אולי עם אותם משפטים ואותם האיחולים, אבל מה שבטוח זו ברכה מהנשמה! מיקמיק צ'ליייייי את ילדה מדהימה, והכי מגניבבב זה שגדלת בשנה! (איך עשית את זה הא?!) יום הולדת חל פעם בשנה, ומיי יתן שזה ימשיך עד 120 שנה מאחלת לך את היום הולדת הכי שמח ומגניב בעולם, ואל תשכחי שאוהבים אותך כולם (לא היה לי חרוז...סורי חח) מיי יתן ותמשיכי להיות אותה מיקימיק עם החיוך המהפנט, הצחוק המתגלגל, ושתמיד ישמור אותך האל!! אל תשתני לעולם אוהבת

מיכיי

New member
חופיתייייייי שללי../images/Emo110.gif

יאאאא מדהימהה שליייייייי... תודההה! איךך אני געגעתתתתתת!

מיכלי ../images/Emo99.gif

שלחתי לך מסר, עם ברכה והסבר :p אני אוהבת אותך המוןןןן!!!
מלא מלא מלאאאא מזל טוב, עד 120!!

מיייייייייקקקקקק../images/Emo24.gif

מצטערת על האיחור... יפה שלללללליייייייייייייייייייי יומולדת שמחחחחחח עד 120 את אחת הילדות המדהימות שאיי פעם יצא לי לדבר איתם... ואני לא צוחקת... קטנה קטנה ויש בה המון... (כבר נתתי לך נאום שלם על זה אם את זוכרת... אחת השיחות המרגשות שהיו לנו) שיהיה לך המון המון המון אושר...(
) שזה הכי חשוב מבחינתי... אהבה
, ידידות מופלאה עם האנשים סביבך... שתמיד תרגישי בטוחה לא משנה איפה תיהיה.... ואף אחד לא יוריד לך את הביטחון... שתמיד תלכי בדרך הנכונה והבטוחה בדרך להצלחה ולכל יחד שתרצי להגיע אליו
למרות שאנחנו עכשיו לא בקשר.... את תמיד תישארי בלב שלי... תמיד תמיד... ואת יודעת שבכל מצב יום שעה אני יהיה בשבילך
(אם את רוצה ת'פלא שלי... אז במסר) אוהבת אותך כל כךךךךךך
רעות

מיכיי

New member
רעותיייייייי../images/Emo110.gif

ייייאאאאא איךך הברכות שלךךך תמיד מרגשותת אותי כל פעעםם.. בררור שאני זוכרתת תשיחהה הההיאא.. כל מילהה בערךךך.. אניי אוהבתת אותךךך מלאא ותמייייייייייייייד!

Koala Girl

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא יודעת לברך...כרגיל
(ואת לא יודעת אם אני נמצאת במסנ שלך
so?... ) טוב אז המון מזל טוווווווווווווווווווווב
מקווה שנהנת אתמול....
-
-

מיכיי

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

התכוונתי שאת נמצאת אבל לא ראיתי שאת מתחברת.. אז חשבתי שכבר אינלך מסן או החלפת או משוו
תודההה עדידוווווששש אוהבתת אותךך

real snake

New member
../images/Emo41.gifמזל טוווווווווווב../images/Emo20.gif

מזל טוב עד 120 שנה שכל משאלותייך התגשמו לטובה... אושר בריאות אהבה שמחה! יביאו אותך לנוסחת ההצלחה... מזל טוב מאמי... לירן

גזניוס

New member
יאא

סליחה על האיחור:( המון המון מזל טוב ויומולדת שמח:) עד 120 אושר כושר וכמובן יושר
ושוב סליחה שזה באיחור
3> ספיר

מיכיי

New member
ספייייירוש../images/Emo110.gif

חח תודהההה
סוריי שזה באיחור רק עכשיו ראיתיי

למעלה