היום יומולדת היום יומולדת...לטלו'ש!

i l0ve u

New member
היום יומולדת היום יומולדת...לטלו'ש!

מזל טוב לטלו'שששששש<שחרחר מתוק>
שתזכה להרבה אושר ועושר ושיתגשמו חלומותייך כל החיים!!!! ואני לא כל כך יודעת מה לכתוב חחח רק תדע שאני חולה עליך ואתה אח שלי בדם גם אם לפעמים אנחנו רבים...<חחח כל שני וחמישי>
אז המון המון המוןןןןןן מזל טוב עד 120

i l0ve u

New member
והשיר המוקדש לך....

רציתי שלים לך את יומולדת של ברי סחרוף ואינפקד מאשרום אבל כבר הקדשת אותו למאיה חחח אז קבל -עדן -יומולדת
זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. Happy Birthday to You
חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר.
ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving
חחח מזל טוב טלו'ש עד 120!

ברו'ששששששש../images/Emo25.gif

אין עלייךךך
ותודהה לכל המגיבים..
(עד עכשיו כמובן
) טנקסס

Saucy Girl

New member
מזל טוב1!!!!!!

שתחיה באושר עד 120!!! ושתצליח בכל מעשה ידיך!!

O Boy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב לטל, שתמשיך להיות אחלה, שתצליח בכל מה שתעשה, אושר ועושר, שתחגוג את היומולדת בכיף, ושכל חייך יהיו מלאים בכיף אחד גדול!!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!

Adi15

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז הרבה מטוסים זעירים ללא טייס ... פשוט לא נמאס לי מהבדיחה הזו....
והכי חשוב
תמשיך להיות המשתתף הכי פעיל בפורום

טלוששששששששששששששש

היומ יומולדתתת
היומ יומולדתתת היומ
יומהולדתתת לטלוששששש חג לו פורייייחח
וזרר לוו שמייחחחחחח היומ מומולדתתתתתת
לטטטטטאאאאאלללללוששששששש
טלושששששש מזלל טופיי איי לוב יווו+++

ווייי תודהההההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

החיוך לא יורד..
רבה לכולםםםם
אור - א. שכחתי להתקשר אלייך היום ועוד שעה אני הולך לשופינג עם אמא (לכבוד היומהולדת) ב. תבואי אליי אז מחר..(
)

למעלה