היום יומולדת היום יומולדת ל....

HOT4Umichael

New member
היום יומולדת היום יומולדת ל....

שמוליקיפוד..........הידוע גם בכינויו "אגוזי" האגוז המשובח
אז.. חבר'ה...אגוזי חוגג יומולדתתתתתתתתתתת...נראה כאילו רק שלשום פתחנו כזה שרשור עבורך אגוזי :) שיהיה רק אושר וטוב..ושתפגוש כבר את מייקל במקום לנסוע מקצה לקצה בלי תכלית חחחח אנחנו עוד נעשה משו יחד ..אתה תראה.... קיצקוצ...זהו... מאחלת לך רק טוב אוהבת אותך המוןןןן נטלי

abigaillovesmj

New member
שמוליקקקק ../images/Emo24.gif מזל טובבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
הרבה הצלחה ואושר וגם עושר חחח ובעיקר הרבה הנאה בכל מה שתעשה
אביגיל

unb®eakable

New member
אני עוד יתגעגע לגלידה המטפטפת ../images/Emo135.gif

אנחנו נעבור חוויה מתקנת מתי שהוא. אביייייייייייייי למרות שנפגשנו לא מזמן אומר לך שוב- המון המון תודה על המתנה המתוקה, על המפגש הקצר, שמחתי לראותך
. תודה רבה לך אוהב המון שמוליק

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שמוליק !!! מזל טוב לך אדון קיפוד!! גדלת בעוד שנה, כלומר עוד שנה עברה לה ונוספה ל"זמן שאנו מכירים" . אז אני שמחה לספר שהכרתי בחור גבוההההההההההההה עד השמיים... וכמו שהוא ניחן בגובה יוצא דופן, ניחן הוא בתכונות נוספות יוצאות דופן. בינייהן- חברות אחריות וטוב לב
מי, מי לא מכיר את שמוליק שמגיע לכל מקום בכל רגע רק בשביל לומר שלום? או בשביל להתלהב בדברים החדשים של מייקל שרק קנה?
אני מאחלת לך יום הולדת מדהים, תחגוג כמו שצריך, ותגשים את כל משאלותייך =) דוריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן :p

unb®eakable

New member
דוריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

כמה זמן לא התראנו רשמת לי ברכה מאוד יפה, תודה רבה לך אהובתי. מקווה לראותך בקרוב ולהשלים את כל החסר. המון תודה

midnightcat

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

עד 120! אושר ועושר! תפגוש כבר את מייקל ותמשיך להיות כזה מעריץ במיליון דולר! ולהבריז
(סתם, לא!) בהצלחה בכל, ושכל משאלותיך תתגשמנה!

DANGEROUS GIRL

New member
שמוווווווווווולללל../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

מושיקו שליייי
נשמתיייייייי המוווןןן המוווןןןןןןןןןןןןןןן מזל טווווווווווב!!!!!!! אני מאחלת לך את כל האושררררר והטוב שבעולםםםם!!! תמשיך עם השיגועי מייקל שלךךךךך כי אני יודעת שזה מה שעושה לך כ"כ טוב על הלב!!! חח אני חייבת לציין שדורין כ"כ צדקה כשהיא אמרה שאתה ה-איש שמגיע לכל מקום רק כדי לומר שלום,זה כ"כ נכון וכ"כ כייף לאותו בנאדם שטרחת לבוא בשבילו חחח
קיצר יומולדת שמחח ומאושרררר!!! ההמשך בטלפון.. רק לא ב7 וחצי בבוקר:X מספיק ניסיתי להעיר אותך בלילה חחח.. לאאאאב יוווווו
מוריאל (שפרה חחחח)

VAMPhantom

New member
מזל../images/Emo213.gifטוב, שמול'!../images/Emo45.gif

מהיהיה, כבר "גנבו" לי ת'ברכות;) שפע ברכות ואיחולים, המווווו' אהבה בריאות אושר ועושר, ו... don't stop 'till u get enough...

אח יקר שלייייייייייי יומולדת שמחחחחחחחחחחחחחח

יום הולדת 23..נכון? מה אני יכול לאחל לאדם כ"כ יקר בחיי..
אתה אדם מקסים ואני מאודדדד אוהב אותך..
מאחל לך שנה ניפלאה
שתצליח כמובן בכל..ואני בטוח שכן אתה בעל ראש..
המוןןןןןןןןןןןן הצלחה בזוגיות..ואתה תצליח
שפעעע של בריאות ותמיד תהיה מאושרררר
אז המוןןןן מזל טוב ועד 120
אני אצלצל מאוחר יותר.. אני מוכרח לעוף לישון..אני סחוט מעייפות.. מת עליך יניב

unb®eakable

New member
ממש ערפד אתה../images/Emo191.gif

אח יקר שלי כמה איחולים רשמת לי אני אשתדל למלא את כולם
תודה רבה לך על הכל הברכות החמות אוהב המון שמול

dancing gabriel

New member
שמוליק!!

מזל טוב, עד 120, שפע ברכות ואיחולים!! טוב הרוב כאן אמרו את הכל, מה שנותר לי זה רק לקוות ולאחל לך שהשנה הזאת תהיה רצופת השיגים חיוכים והגשמת משאלות! שיהיה אחלה יומהולדת אחי שלי!! גבי

unb®eakable

New member
תמיד יש ברכות שלא נאמרו

תודה לך איש. תודה רבה. יאללה תזיז את עצמך בוא נפגש מתי שהוא כולנו יחד.

unb®eakable

New member
טורטית יקרה וטעימה../images/Emo25.gif

תודה רבה לך על פתיחת שירשור זה. אין כמו הכינוי המשובח שהמצאת לפני כמה מפגשים "אגוזי" זה מלווה אותי בכל פעם מחדש. ולפי העתיד שאני צופה, אנחנו נראה את מייקל יחד מתי שהוא בקרוב..... תודה רבה לך ילדה

pulpula

New member
מזל טוב שמוליק

קיפוד שהוא גם טכנאי מחשבים וגם חטיף
עד 120
אגב, המחשב שלי נשלח לתיקון עוד לפני שראיתי את הודעתך
אבל תודה

unb®eakable

New member
אני חטיף משובח ויקר.

חחחחחחחח
האמת שעבודת המחשבים מעייפת אותי לגמרי לפעמיים אבל זו עדיין עבודתי. ואת תמיד מוזמנת להתקשר לתמיכה הטכנית שלי היא עובדת 23 שעות, אני ישן שעה אחת. חחחחחחח בקיצור תודה רבה לך יקירתי. מקווה שניפגש לנו בקרוב. שמול

aMJel

New member
יא מניאקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo70.gif

מה זה התמונה המעלפת הזאת???????????????

HOT4Umichael

New member
אתה לא מכיר אותה???

יש עוד אחת מאותו סט..מעלפתתתתתתתתתתתתתתת גם

למעלה