היום יומולדת היום יומולדת

Galuush

New member
היום יומולדת היום יומולדת../images/Emo65.gif

לאחת והיחידה, המלכה הבלתי מעורערת: סלין דיון
סלין נולדה ב-30 במרץ 1968, הקטנה מבין 14 ילדים (היא ה-14), היום היא חוגגת את יום הולדתה ה-39. את הקריירה שלה היא התחילה בגיל 12, כאשר אמה,אחיה והיא כתבו את השיר הראשון שלה בצרפתית, ושלחו אותו למנהל שלה, רנה אנג'ליל, והיום בעלה, בנוסף לכל. סלין התחילה את הקריירה בתור זמרת צרפתייה, אך בשנת 87 עשתה סלין הפסקה למשך 18 חודשים לשפר את המראה וללמוד אנגלית. ב-88 זכתה סלין באירוויזיון, ומאז התחילה לצאת עם המנהל שלה. ב-17 בדצמבר נישאה סלין למנהל שלה, רנה אנג'ליל, ובשנת 2001 נולד להם הבן הבכור, רנה צ'ארלס אנג'ליל דיון , או בכינויו הנסיך
בשנת 97' פרצה סלין לתודעה של כולם עם השיר My Heart Will Go On מהסרט הטיטאניק. היא אף זכתה באוסקר על השיר הזה
בשנת 1999 סלין לקחה הפסקה למשך שנתיים מכיוון שבעלה אובחן בסרטן הגרון, והם רצו להביא ילד לעולם. בשנת 2002 חזרה סליני להופיע, ובשנת 2003 סלין חתמה סלין על חוזה למשך שלוש עם מלון סיזארס פאלאס בלאס ווגאס. היא החלה להעלות את המופע A new day עד היום. ב-15 בדצמבר 2007, סלין תסיים את החוזה שלה עם מלון סיזארס פאלאס. בווגאס, נבנה לכבוד המופע שלה הקולוסיאום, שם היא מופיעה עם מופע מרהיב ביותר עם רקדנים אורות והמון המון קסם
היום סלין עובדת על שני דיסקים חדשים, אחד באנגלית ואחד צרפתי, כאשר הצרפתי אמור לצאת ב-22 במאי השנה. בשנת 2008 סלין תעשה סיבוב הופעות עולמי (חפשו אותי בקהל
) וזהו... אלו הם קורות חייה של סליני בקצרה (ביוגרפיה תבוא בהמשך) שיהיה לה אושר, עושר (לא חסר), כושר, בריאות והמון שמחה בחיים!!!! Celine Je t'aime אתם מוזמנים לשרשר ברכות

Galuush

New member
טיפה תמונות../images/Emo8.gif

סלין בקליפ החדש לסינגל הצרפתי S'il N'en Restait Qu'une (אם תישאר רק אחת) יש שלוש סליני בקליפ (רק פה היא עוד לא עברה צד כדי שתראו שיש שלוש, אבל יש שלוש, סמכו עליי
)

Galuush

New member
../images/Emo23.gif

סליני בהופעה בווגאס (זה מהשנה) מהשיר River Deep, Mountain High (אני גם רוצה רגליים כאלה
) אגב, כל טענה,בקשה, שאלה לגביה, אתם מוזמנים לפנות אליי

Galuush

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

סלין ובעלה, רנה אנג'ליל... הידעת
סלין כתבה בשנת 2001 שיר לחתונה של הבת של רנה (יש לו עוד שלושה ילדים מנישואים קודמים) שיר, והזמר הצרפתי מארק דופאה עשה לו קאבר והיא שרה שם קולות רקע, והיא אף מופיעה בקליפ שלו. אגב הקלים הנ"ל מצולם בקולוסיאום בווגאס, היכן שסלין מעלה את המופע המצליח שלה A new Day אגב, למעוניינים לדעת, היום זה בול 11 חודשים שאני מעריצה אותה, עוד חודש שנה

Galuush

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

סלין בחתונה שלה בשנת 94'
סלין התחתנה בשנת 2000 (אם אני לא טועה) פעם שנייה עם בעלה בחתונה מפוארת שבה היא התלבשה כמו מצריה, וגם רנה, ואת שניהם נשאו על מן כיסאות כאלה, ממש יפה.. הידעת
סלין אומנם לא כותבת לעצמה את השירים, אך כשהיא שרה אותם היא מעבירה את כל הרגשות שלה דרכם, היא מתחברת לשירים שלה בקיצור!! ישנם שירים בודדים שניתן למצוא את השם שלה בכתיבת השירים.

Galuush

New member

סלין בחתונה שלה בשנת 94'
סלין התחתנה בשנת 2000 (אם אני לא טועה) פעם שנייה עם בעלה בחתונה מפוארת שבה היא התלבשה כמו מצריה, וגם רנה, ואת שניהם נשאו על מן כיסאות כאלה, ממש יפה.. הידעת
סלין אומנם לא כותבת לעצמה את השירים, אך כשהיא שרה אותם היא מעבירה את כל הרגשות שלה דרכם, היא מתחברת לשירים שלה בקיצור!! ישנם שירים בודדים שניתן למצוא את השם שלה בכתיבת השירים.

Galuush

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חחח אופס
נשלח פעמיים... עוד אחת מהחתונה שלה ב-94', כאשר הם שמים אחד לשני את הטבעות

Galuush

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עם הזמר והיוצר הצרפתי ג'אן ג'אק גולדמן. כן...גולדמן, הוא יהודי
ג'אן ג'אק כתב לה שני אלבומים: 1. בשנת 95' D'eux (מהם)- שזכה להצלחה רבה ואף הגיע למעמד של דיסק זהב, אם אני לא טועה! 2. בשנת 98' או 97' (אני לא סגורה על השנים, משהו באיזור) S'il suffisait d'aimer (אם היה מספיק לאהוב, או משהו בסגנון). בדיסק D'eux ישנו שיר שנקרא Vole (לעוף). את השיר כתב ג'אן ג'אק לסלין, והוא מדבר על אובדן שקרה במשפחת דיון: האחיינית של סלין, קארין, נפטרה ממחלת הסיסטיק פיבוריסיס בידיה של סלין, כשאר קארין הייתה בת 16 סלין אומרת על השיר שזה מדהים איך ג'אן ג'אק תפס את רגשותיה לגבי האובדן שהיא חוותה. מאז סלין תומכת באגודה למען חולי הסיסטיק פיבוריסיס. סלין וגולדמן חזרו לשתף פעולה בשנת 2003 באלבום 1fille&4tipes (אישה אחת וארבעה גברים), כשאר ישנם עוד שלושה יוצרים באלבום, מלבד גולדמן, שאת שמם אני לא יודעת
היום ג'אן ג'אק מפיק לה את האלבום הצרפתי שאמור לצאת במאי D'elle (מהן)

Galuush

New member
../images/Emo41.gif

סלין דיון והזמר הצרפתי גארו. גארו מנוהל אף הוא ע"י רנה אנג'ליל...איזו ג'סטה הא?! גארו וסלין הקליטו ביחד דואט בשנת 2001. את הדואט ניתן למצוא באלבון הכפול של סלין משנת 2005 On ne change pas (אנחנו לא משתנים), שניתן למצוא בארץ במחיר של 120 ש"ח (לתוהים מביניכם, אין לי אותו...עדיין
), ובאלבום של גארו Seul (אם אני לא טועה ככה כותבים, ואין לי מושג מה התרגום), ולא נראה לי שניתן להשיג בארץ, אלא אם כן מזמינים אותו מהאוזן השלישית... לשיר קוראים Sous Le Vent (מתחת לרוח, אם אני לא טועה)

Galuush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סלין על עטיפת הדיסק D'elle שכאמור יצא ב-22 במאי השנה. הדיסק נכתב ע"י 10 כותבות צרפתיות, וכל כן הוא נקרא מהן
. לנו (המעריצים) יש הרגשה מאוד טובה לגבי הדיסק הזה, רק משמיעה של הסינגל S'il N'en Restait Qu'une.

Galuush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סלין בהקלטות לדיסק D'elle. אגב הבחור הימני, זהו מארק דופאה, בעלה של הבת של רנה, אן מרי אנג'ליל

Galuush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סלין והבן שלה רנה צ'ארלס במוזאיק שעשו להם בבית החולים סנט ז'סטין בקנדה. המוזאיק מורכב מ-2007 תמונות של ילדים אשר אושפזו בבית החולים. אחת מהתמונות היא תמונה של אחייניתה של זלין, קארין ז"ל, אשר אושפזה בבית החולים. תמונתה של קארין ממוקמת קרוב לליבה של סלין

Galuush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סלין ומשפחתה... מההורים, עד לכל ה-13 אחים

לא ידעתי שיש לה כ"כ אחים../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

אני הייתי כבר משתגעת

Galuush

New member
../images/Emo23.gif

סלין בטקס האוסקר 79' שנערך ב-25 בפברואר 2007 עם הסינגל האנגלי החדש I knew I loved you שיכנס גם הוא לדיסק החדש באנגלית...

Galuush

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

סלין בהשקת הבושם החדש שלה Enchanting. לסלין יש בסביבות השישה בשמים שהיא השיקה.

Galuush

New member

סלין ובעלה בהופעת המילניום, כאשר עברו ל-2000. הופעת המילניום, הייתה ההופעה האחרונה שלה לפני פרישתה לשנתיים של חופשה

Galuush

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

סלין, רנה ורנה צ'ארלס בדיסנילד (מלפני כמה ימים). גם לסלין, כמו לכל בן אדם, יש אוסף... האוסף שלה מיוחד, יש לה אוסף נעליים. יש לה למעלה מ-500 (ואני בטוחה שהיא גם עברה את ה-1000) זוגות נעליים. מעניין כמה זמן לוקח לה לבחור
סלין הולכת להשתתף השנה בתפקיד אורח בסרט אושן 13 בתפקיד עצמה
עוד משהו לגבי הבשמים: השנה היא משיקה בושם חדש שיקרא: Spring in Paris. נשמע מבטיח

למעלה