היום יומולדת, היום יומולדת..

nofarosh11

New member
היום יומולדת, היום יומולדת..

למיתרי
אז מיתרי שלי, המון המון המון המוווווווווווווון מזל טוב יפה שלי :] אני כ"כ שמחה שיצא לי להכיר ילדה מדהימה כמוך, באמת :]
קודם כל, והכיהכי חשוב- שהיה לך כ ל מה שתרצי :] ישנם אנשים מאוד מיוחדים למען כל אחד את הנשמה הם נותנים תמיד מחייכים גם כשעצוב יודעים להסתכל על מה שבאמת חשוב אם את מכירה אדם כזה יש לך מזל כי סוג האנשים האלו כמעט כבר אזל אני מכירה מישהי בדיוק כזאת אחת מיוחדת עם הרבה איכויות אם עוד לא ניחשת – זו את כמובן ואני שמחה שאת איתנו בכל מובן. היום את חוגגת את יום הולדתך, אז שיתגשמו כל משאלות ליבך שאושר ובריאות יקיפו אותך בחום שתכבשי כל יעד וכל חלום,שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך יפהייפה תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שאפעם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. אוהבת ותמיד איתך ופה בשבילך
נופר
:] [ואני יודעת שזה רק בעוד חצי שעה, אבל אני צריכה ללכת לישון ואני רציתי להיות זאת שפותחת את השרשור
XD ]

OנעמונתO

New member
../images/Emo65.gifמיתרייייי ../images/Emo65.gif

ישבתי וחשבתי מה אפשר לאחל לאדם כה חשוב שעזר, תמך ועודד שוב ושוב. שהגיע בדיוק בזמן מתי שקרה דבר מה שתמיד חיבק אהב ופינק בכל שעה ובכל דקה. אז למה להאריך המילים בואו נגיע ישר לאיחולים: מזל טוב, עד 100 כ-20, שתצליח בכל דבר בחייך ושאף פעם לא ימעדו רגליך, תמיד שיהיה לך אושר ועושר כושר ויושר, תזכור שכמוך יש רק אחד והוא תמיד נחמד ומיוחד אז מיתרי שתיהיה לך שנה מוצלחת ושמוחה וכל מה שתרצי שתפגשי עוד מלאאא פעמים את רן ושלומי חיחיחי אז מזל טוב מותק
אוהבת נעמה

מיתר!../images/Emo9.gif

מזל טוב מותק
שיהיה לך יומולדת הכי טוב בעולם!
וזהו.. סורי אני גרועה בברכות..

יוב101

New member
מיתרי../images/Emo99.gif

"היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת למיתר" המון המון מזל טוב
המון מזל
אושר
כושר
בריאות
עושר
שתצליחי בכל מה שתעשי שיהיה לך רק כיף בחיים
וקצת ברכות דנקריות
שתפגשי את רן עוד מלא
ותלכי לעוד מיליון הופעות
אוהבת
המון המון יובל (סורי אני לא ממש יודעת לכתוב ברכות
)

Meytar 888

New member
מדהימות שלי../images/Emo99.gif

תודה רבה על הכל, אין עליכן
אנחנו משפחה,פשוט ככה
אוהבת אותכן המון

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif בכיף יפה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

מזל טוב :]

מיתרייי

מזל טוב.עד 12000000...מאחלת לך המון אושר והצלחה בכל ותחומיםם ושתמשיכי להיות איתנו בפורום הקטן שלנו/tapuzforum/images/emo24.gif..אוהבת אותך/tapuzforum/images/emo23.gif!

שיאוווו מיתריייי../images/Emo23.gif

מצטערת על האיחור הנוראי
מזל טוב עד 120!!!!!!!!!!! אוהבת אותך מלאאאא

למעלה