היום יומולדת היום יומולת לבוחרת

היום יומולדת היום יומולת לבוחרת

חג לך שמח וזר לך פורח היום יומולדת לבוחרת שלנו אז מה אני אאחל לך נשמה שהיה לך כל מה שתבקשי המון אושר ועושר וכמובן שנישאר נקיים לכל החיים אוהב אותך המון המון המון

יווווו ../images/Emo51.gif אחשלי ../images/Emo24.gif

איזו הפתעה ככה באמצע הלילה
כרגע חזרתי הביתה מאחלה לילה עם החברותא....
אוהבתותך המון, וכל מה שאתה מאחל לי אני מאחלת גם לך, בעיקר - המון אהבה וניקיון איכותי לכל החיים.
אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo49.gif לבוחרת ../images/Emo65.gif

לבוחרת המקסימה ! רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. יש יום בשנה, יום חשוב, יום מיוחד יום שמח, יום כתום, וזהו יום הולדתך היום מזל טוב .

נעממי5

New member
מזל טוב מזל טוב למי שבחרה בחיים../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif

בזכות בחירה נכונה, קיבלת את המתנה הכי יפה, אז מה עוד אפשר לאחל לך ילדה? שפע של בריאות והצלחה, ויום נקי לכל החיים.

../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo213.gif

עד מאה כעשרים זר פרחים ואמון אושר בריאות בחיים

שטול1

New member
איזה כיף יומולדת נקיה ../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

כנראה שבחיים אני לא אשכח את היומולדת הראשונה בנקיון. הייתי בקושי שבוע נקי וההרגשה שאפשר לשמוח באמת בארועים מסוג זה בלי להזדקק לעזרים טכניים מכל סוג מין או צבע. נתנה לי בפעם הראשונה את ההרגשה שאולי זה כן אפשרי לחיות ולהנות ללא שימוש בסמים. כי עם עובדות אי אפשר להתווכח. אז בוחרת יקרה שיהיה לך יומולדת שמח ומאושר מעוטרלעיפה בשפע ברכות מכל קצווי הארץ. שתזכי לנקיון איכותי וחיים טובים ללא שימוש בסמים ושכל משאלותייך יתגשמו . אוהבים שטול

../images/Emo24.gif מזל טוב בוחרת

אמנם באיחור אבל זכרתי, ביום של סדנת החבר החדש ישלך יומולדת.
מאחל לך שנים ארוכות ויפות,
מלאות ומאושרות.
והכל... על גבי היום הנקי.
חיבוק גדול אחותי אוהבים

../images/Emo51.gif רפי../images/Emo24.gif

ובהזדמנות חגיגית זו, ד"ש חמה מהמזכיר לשעבר
וזוגתו. בטח שסיפרתי שפגשתי אותך, אז שברתי אנונימיות נו...
מאחלת לי להישאר "חברה חדשה" עוד שנים ארוכות...
תודה אחשלי, אוהבים

שטול1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

נכון, קצת מאוחר אבל חכם סיני עתיק (או השכן שלו) אמר פעם מוטב מאוחר מאשר בלילה. ועם זה נשמע כמו פרפראזה זה בטח פראפרזה מה לעשות העייפות כנראה מפעילה את ההומור שלי ואולי זה הסימן שהגיע זמן לישון. לילה טוב אוהבים שטול

למעלה