היום יומולדת להילי!!!!

roz123

New member
היום יומולדת להילי!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

[מודגש]הילווווווווווווו יפיופה שליייי אהובתי:) נשמה שלייי:p מה קורהההההההההההההההההה? יאוווווו בילי גילי צילי היום את בת 17!!!!!!!!!!!!!! קטנה שליייייייי אז בואו נשיר לבילו כולם היחדדדדדד היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת להילי בילי צילי גילי:D חג לה שמחחחחחחחחחחחח וזר לב פורחחחחחחחחחחחח היום יומולדתתתתת להילי בילי צילי גילי:D אז בילי שלי שתהיה לך המון המון המון המון המון מזל טוב מאזניים רולז[:p] שתזכרי להמון אושר ביראות אהבה שמחה ה=צ=ל=ח=ה שכל חלומתייך הטובים כמובן התגשמו שתזכרי לראות רק אושר בחיים!!! ובקיצור כמו שאני אומרת לכולם אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך (אני מקורית הא?[:p]) שתדעי לך טוב נו את יודעתאבל אני רק מזכירה לך שלא משנה מה אני תמיד פה בשבילך בכל מקום ושעה לא משנה מה אפילו סתם כדי להקשיב לך אני פה!!! תמיד:D שתאכלי המון שוקולדים:p והיומולדת שלך "נפלה" על ראש השנה אז שתהיה לך שנה טובהההההההההההההההה ויותר מוצלחת מהשנה הקודמת!!!!!!!!!!!! שתמיד תחייכי ותהיי מאושרת כפרעליך:p את בובית קטנה שלי אני אוהבת אותך המוןןן ואני מאחלתלך ר=ק טוב! והמון אושר ושמחה!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שאני אעשה לך מחר תמומולדת ואם לא אז יש את יום שישי:p:p:p וחוחוחו ואל תדאגי מחכות לך הרבה הפתעות:p אוהבת ה=מ=ו=ן רוז:) הגזרזרה שלך[|-|]

ToXic BoY17

New member
../images/Emo77.gifהילי המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif

הילי היקרה
המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה-17
יום הולדת שמח ומאושר
עד 128 שנים נפלאות וטובות
המון בהצלחה בכל מה שתעשי ולאן שתפני.
בהצלחה בכיתה י"ב והכי חשוב זה שתבקשי היום המון המון משאלות- כי לפעמים חלומות מתגשמים
אז שתהייה לך שנה טובה ויומהולדת הכי טוב בעולם

הילה יפה שלי חולה עליך

המון המון מזל טוב מאמי שהיה לך עד 120 מתוקה שתצליחי בכל דבר שיש בחיים תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת תצליחי בלימודים גם חשוב מאוד וגם שתגשימי את כל חלומותייך מאחל מכל הלב יפה שלי אופיר.

LeeOfeR

New member
../images/Emo151.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

הילייייי יומולדת שמח
אושר עושר בריאות וגם כושר
עד 120(או יותר...)
שכל חלומותייך יתגשמו

Cm 2004

New member
מזל טוב נשמתי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

מאחל לך את כל הטוב והאושר שבעולם!
מגיע לך. שתמשיכי לחייך...
(כי אם יש משהו שאני זוכר אצלך זה החיוך הכובש שלך)
המון אושר,עושר,יושר,כושר,עומר,כומר,שומר,תומר...
שיהיה לך מזל טוב מתוקה
תמשיכי להיות כמו שאת...
שתגשימי את כל מה שאי פעם חלמת ורצית שיתגשם,
ושיהיה ת'יום הולדת הכי מדהימה שיש.
אוהב, גל.

reutc1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gifיפה שלייי../images/Emo65.gif

היליייייי מהממת שליייייי את הברכה האמיתית את תקבלי ממני כבר אבל אני מאחלת לך את כ-ל הטוב שבעולם..זה מגיע לך כ"כ!!! תישארי כמו שאת,המון בריאות אושר ואהבה יום הולדת שמח!!! אוהבת אותך הכי שיש, רעות,או בשבילך רעותית

מזל טוב מותק../images/Emo99.gif

שיהיה יום נפלא שנה נפלאה חיים נפלאים את מותק - אל תתני לזה להשתנות!

הילי מזל טוב../images/Emo70.gif

הילי
המון
ליום ההולדת אני מאחלת לך המון אושר ועושר והצלחה בכל אשר תפני..
עד 100(ויותר) כמו 20
חן

היליייי מזל טובבבבבבבב

עד 120 אושר בריאות אהבה שמחה ובהצלחהה מקווה שתישארי איתנו :))))))) אוהבת צליל :)

../images/Emo140.gifמזל טוב להילולה והשמחה רבה../images/Emo70.gif

מאמי, את הברכות האמיתיות אמרתי לך בטלפון, כשדיברנו... איחלתי לך את כל הטוב שבעולם, שמגיע באמת באמת לבחורה מדהימה שכמותך... יצא לך מגניב, יחד עם ראש השנה אז מצאתי לך שיר נחמד! יום הולדת זה יום בו כולם עורכים אינספור דימויים. בין אם זה דימוי של מסך חדש שנפתח או דימוי שכל שנה היא צבע בתמונה. בין אם זה דימוי של מעגל חדש או הצגה חדשה. תמיד ההשוואות, הדימויים. יומולדת זה יום מיוחד, אז לרגע תשכחי מכל הדימויים. יום הולדת זה יום בו מקבלים החלטות חדשות, מנסים להשתפר בתחומים שונים. להיות חברים טובים יותר או סתם אנשים טובים יותר. ואחרי שמכבים את הנרות ומדחילים לדמות תחשוב רגע. מה כל זה שווה? האם שווה לדמות את השנה להצגה אם את לא מתאמנת לתפקיד? האם שווה לדמות שנה לתמונה אם את לא משתמשת בצבעים? אז רגע לפני שאת פותחת את המתנות - תעצרי!!! תחשבי. על הדברים החדשים. על ההחלטות החדשות שיעשו את השנה הזו טובה יותר מכל השאר... אז שתהיה שנה נהדרת, ואת הדימויים תשמרי- לפעם אחרת... אוהבת
עד אין סוף!!! הדס!!!

למעלה