היום יומולדת לסבתא יוכבד,היום יומולדת לאורלי!

היום יומולדת לסבתא יוכבד,היום יומולדת לאורלי!

מזל טוב לאורלי שחוגגת היום מומולדת 14! D: אל תדאגי- לא שכחנו D; אז בקיצור: "מזל טוב ליום הולדתך", זה כבר חרוש... "אושר ועושר בריאות וכושר", גם זה חרוש... אז מה אאחל לך?! שתמצאי חתן יפה תואר, נאה וחתיך. האביר על הסוס הטרויאני! שתהייה לו לימוזינה גדולה, יפה ומפוארת. שיפנק אותך, שיטפל בך כראוי, ושידאג לכל צרכייך (אהמ אהמ). שיבזבז עלייך כסף לבגדים ונעליים, ושיהיה לו כרטיס אשראי ומזומנים. שלא יתקמצן עלייך במתנות, ושיביא לך מלא שוקולדים! שיהיה לו בית גדול ויפה, כלב פינצ'ר קטן, כדי שתרצי לקרצץ לבעלך, יהיה מי שיעשה למענך את העבודה השחורה... שיהיה שזוף, רומנטי ושרמנטי, חלק, ובלי שערות בבית שחי! שיהיה שרירני וחזק, כדי שאם את הולכת לסופר או לשופינג? יש מי שיסחב לך את כל הדברים... שישרת בצבא, שיהיה בקומנדו וביקוזו= מאפיה יפנית. שתהייה לו עבודה לתפארת, שהיה רופא, או איש עסקים חשוב ומצליח... שיטוס איתך לירח דבש הכי חלומי שבחורה יכולה לתאר לעצמה. אבל העיקר? שתישארי כמו שאת! אוהבת עד אין סוף, פליצי ^^

Dark Neko

New member
הומולדת לאורלי! ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אורלי! אני כבר כתבתי לך הכל בברכה. אבל אני רוצה לכתוב שוב, אז...D: מזל טוב! D= המון הצלחה, בריאות, אושר וטוקיו הוטלים למיניהם! XD; ממש אהבתי את התמונה הזאת, למרות שסביר להניח שיש לך כבר אותה.

ZiV GiLbOa

New member
אורלילולה

מזל טוב מתוקה שלי!! שיהיה לך יומולדת מקסימה!! תהני מכל רגע בחיים בכלל. תזכי לאושר ובריאות. וכל שתבקשי לו יהי בהצלחה בבית קפה ותמיד תזכרי שמשמר הצניעות שומר עלייך |בדיחה פרטית| אוהב מאוד

אורלי!!

כל כך חמודה ויפה וחכמה ומקסימה ונדיבה והכל. אני מאחלת לך את הטוב בעולם, כמו שגבריאלה אמרה שיהיה לך חתן כמו הפירוט הנ"ל, המון בריאות אושר ועושר ויושר וכושר וחושר ובלהבלה כאלה. שכל חלומותייך יתגשמו, ושתתקבלי לתיכון שאני אתקבל אליו
אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד, ופה תמיד אידה

אורלי מתוקה - ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

שתהיה לך שנה מאושרת וחיים טובים !
אהבה , הצלחה ובריאות מכל הלב והנשמה
מזל טוב

dirty look

New member
גבי!! איזו מקסימה../images/Emo99.gif

אני מתה עלייך 3333> איזה מקסים מה שהכנת לי וגם זה *_____________________*

skaramoosh

New member
גבריאלה, את בטוחה שזה לא מה שאת מאחלת לעצמך?

ובקשר להקפצה- את צריכה שיהיו לך לפחות 10 תווים או אן אמוטיקון בתוכן בשביל שההודעה תקפוץ.

אמממ... טוב נו, גם ^^" ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

למרות שהברכה מדברת יותר בכיוון של בעלה מאשר לאורלי XDDD אבל נו. לאמשנה. העיקר הכוונה ^^" אה ו... תודה! D:

אמממ... טוב נו, גם ^^" ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

למרות שהברכה מדברת יותר בכיוון של בעלה מאשר לאורלי XDDD אבל נו. לאמשנה. העיקר הכוונה ^^" אה ו... תודה! D:

למעלה