היום יומולדת ל.....

RayoDeLuz

New member
היום יומולדת ל......./images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif|ש

לינויי (linoy7)! לינויוש, יש לך היום יומולדת וזה יום כה מיוחד 365 יום בשנה ומתוכם זהו יום אחד יומולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. לאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה. שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה. יומולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה... אז מזל טוב עד מאה ועשרים, שתזכי לאושר ויושר ואצלך חייב גם עושר... (טוב גם אצלי.)

linoy7

New member
../images/Emo23.gif תודה!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

יאיי, סופסוף אני חוקית

linoy7

New member
הלכתי גם קודם../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

פושעת אני

just adiki

New member
אהההההההההההההה../images/Emo99.gif

מזל טוב ליני
! את כל מה שהיה לי לאחל איחלתי לך בפורום של שירי. אבל כמובן שתמיד כיף לשמוע שוב אז הרבה אושר ועושר! תזכי לבריאות [הכי חשוב], אהבה והצלחה בכל התחומים
. גיל 18 זה משהו אחר אני אומרת לך
...

Galuush

New member
יוו מזל טוב../images/Emo24.gif

לינוי
המון המון המון המון מזל טוב
. שכל מה שתרצי יתגשם, ושלא תתייאשי בדרך להגשמת מטרותייך וחלומותייך. שכל מה שתעשי יצליח ובגדול ושתהני מכל רגע בחיים. בהצלחה בהכל! שתתחברי למסן יותר
. והמון בריאות, אושר, שמחה, הגשמה עצמית ועושר
אוהבת המון, גל

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אני מבטיחה להתחבר יותר
[הייתי מחוברת לפני איזה שעה
] תודה!

Galuush

New member
יחי התזמונים../images/Emo3.gif

חחח אני הייתי עם אמא בסופר
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

יאא אני אוהבת לעשות קניות

linoy7

New member
טוב, זה עדיין לא יצא לי לעשות../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

בקרוב, בקרוב

Galuush

New member
חחחח יחי ההדחקה../images/Emo6.gif

. צוחקת- את תהיי חיילת למופת!

NITSAN6

New member
יאא מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

linoy7

New member
../images/Emo9.gif תודה!!../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

למעלה