היום יומולדת שמח לגלללל@$^)(@($#

Fay Wood

New member
היום יומולדת שמח לגלללל@$^)(@($# ../images/Emo168.gif

שהיא rukia chan נודה~ O= (רציתי לשלוח את זה ב-00:00 אבל המחשב התאבד TT___________TT) בכלמקרה. יומולדת שמחחחחחחחחח!!$@$%(%!@($%!@ 3333333333> חחחח את זקנה. *מצביעה וצוחקת* אז. שיהיה לך בהמוןהמון מזלטוב, אושר, עושר, בריאות וכל השיט הרגיל~~ שתמיד תשארי הפוסטמה המשעשעת שאת, כי ככה אני אוהבת אותך. X3 ואל תשכחי שאני תמיד אהיה כאן בשביל כל דבר שתרצי. בערך. ואני הייתי הג'נטלמן הראשון שהביא לך פרח$)%@)$ אחרים סתם העתיקו ממני@$%* ;; לא, אין לי רעיון לברכה נורמאלית T.T; בכלמקרה, הכובע יבוא בהזדמנות. ביחד עם ברכה. נראהלי. וזה. XD; אני אוהבת אותך ~כ~~~כ~~~ה~ הרבה, את בנאדם מקסים וכפרות נשמעינים ואני מאוד מאוד שמחה שיצא לי לפגוש אותך. 333333>!!!!111111 מאחייניתך החורגת מצד קיפי מדרגת לאדעתמה (? גםכן המשפחה הזאת X__X) א/פרת/ע~

JeeChan

New member
../images/Emo65.gif גל המון המון המון מזל טוב 3>

אוהב אותך המון המון 3> ושמח מאוד שבזכות הפורום הזה יצא לי להכיר אותך ^_^ שיהיה לך יומולדת שמח, המון שמחה ואושר ^^ 3>

Hinamori

New member
מזל טוב!!!1 ^____^

עד 120~~ ושתהיי שמחה תמיד כי את מאממת אז מגיע לך. XD 3333>~!

keep smiling

New member
גלללל~~~~~

את הכי אומו בעולם וכזה את גרה בגבעתיים. *מצביעה וצוחקת* המוווון אושר והצלחה וכאלה דברים שאומרים בימי הולדת. ;; ובהצלחה במלחמה בתותים!
ו...אע. אוהבתותך וכאלה.
ואני.. אה... קיפי מהצד של קיפי. ודודהשלך/אחותך/תחתונים/רציני-מה-הולך-עם-המשפחה-הזו.

Sakai Shana

New member
גלללל.

את בן אדם מקסים, אני חולה עליך, ו, את המרעילה הכי טובה שייצא לי לפגוש. תמשיכי להרעיל. 189407946 מזלטובים, אוהבת אותך מלאמלאמלא.333333333> הנעמה. ^^

CibiHeart92

New member
גלצ'יייייייי

סליחה על האיחור, רק עכשיו חזרתי הביתה ניורון... מזל טוב מתוקה!!! תמישיכי להשאר..מתוקה!! D: *קופצת עלייך* ותגידי לי כבר מה לצייר לך! X3

למעלה