היום יומולדת!
X2

VAMPhantom

New member
מזל../images/Emo24.gifטוב ל...

מורי'!|בלונים| המווון מזל טוב, אושר ועושר, בריאות ואהבה! עלי והצליחי בכל מעשיך! ותמשיכי להיות מקסימה כתמיד!

unb®eakable

New member
למוריאל היקרה

הינה הגעת ליום הולדתך, שפה ברכות ואיחולים
מאחל לך את כל הטוב של בעולם...... ותמסרי ד"ש לשיפרה.......
חחחחחחחחחחח אהובתי היקרה הרבה הרבה מזל טוב, הרבה אושר את מדהימה ביותר. את צריכה לחגוג ולהשתולל היום אבל את חייזר מוזר. מי לא אוהב יום הולדת??!!!!! בקיצור תהני היום אוהב המון שמוליקיפוד

midnightcat

New member
מזל טוב יפיפיה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

עד 120, אושר ועושר, בריאות, הצלחה והגשמת משאלות! ושיהיה לך יום ירוק!

מורייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif ../images/Emo15.gif

יפה שלי המון המון מזל טוב
שתזכי להמון מתנות, אהבה ואושר ביומולדת וגם בכלל לא יזיק
שתקבלי את כל התכונות והכשרונות שתרצי בעולם
אני מאחלת לך את כל השמחה שבעולם
וכן גם שתמשיכי לעשות בקייטרינג... הלוואי ונפגש
אוהבת , עדי

DANGEROUS GIRL

New member
תודה לכולם=]]../images/Emo105.gif

אגב ראשון ושלישי אני שם,תודיעי לי אם את באה כפרע=]

VAMPhantom

New member
המוון מזל../images/Emo24.gifטוב ל...

יעל פ.
שפע של ברכות ואיחולים, ושתצליחי בכל מעשיך ודרכיך! אהבה ובריאות! מזל
טוב, יעל.

unb®eakable

New member
יעלי ../images/Emo151.gif../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

עוד שנה עברה לה והזדקנו לנו בעוד שנה, בקרוב החתונה... או שלא? יום הולדת שמח מתוקה, הרבה אושר כייף ושימחה..... שיהיה לך את היום הכי קסום בעולם, יום מדהים מלא באהבה. תהני מכל דקה אוהב המון שמול

midnightcat

New member
מזל טוב יעלי../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח! בהצלחה באוניברסיטה, באהבה, ובכל מה שתרצי! תמשיכי להיות מנהיגה! בריאות, אושר, עושר וכושר! עד 120!

HOT4Umichael

New member
מזל טוב מוריאל ויעל !!!

המון המון מזל טוב...אושר עושר בריאות והמוווווווווווון מייקל !!!! לא לשכוח לסגוד ולהלל את המשולש ואת נושאו- המשיח מיכאל 3333 פעמים ביום!!! :) נטלי

unb®eakable

New member
אנחנו צריכים לדבר

על התמונות שאת תוקעת כאן ומפתיעה אותי פעם ב מי יודע כמה. לא מקובל עלי שזה לא עובר דרכי

למעלה