היום יומולדת..

היום יומולדת..../images/Emo65.gif

"את תרדי מהאוטובוס, אף אחד לא ידחק בך, והדלת תיסגר רק שתהיי רחוקה. והאוטובוס יסע, האנשים ישמחו בך, והצעיר שאכל גרעינים בידו ינופף לך עד שייעלם, בלי תירוץ או סיבה. מי צריך סיבה, היום יומולדת, וביומולדת קורים דברים נחמדים. והגור, שרץ אליך עכשיו, יכשכש בזנבו כשתיגעי בו, אפילו כלבים מבחינים במועדים חגיגיים." (היום יומולדת/אתגר קרת) יום הולדת שמח לשרי!
שרוצ'קה שלנו חוגגת 21 חורפיים!
אז אנא נאחל לה את מיטב האיחולים והברכות.. האמ האמ, נאחל לך שתטוסי ללונדון ובע"ה תראי את קין, אבל רגע- את זה כבר עשית! והמון הצלחה בלימודי משפטים, ושתייצגי את גיתית בתביעתה על עוגמת נפש נגד ריצ' הביצ'
ושתלמידותייך יהיו חמודות ולא יעשו לך בעיות ולא ילקקו אותך וימשכו לך בשיער (גיתית תהרוג אותי
) ושתמשיכי להיות כה איתנה בדעתך ולשנוא את טום הנעל ואת נעליו (חוץ מהאלה שעושות את המסז'!) אז המון המוני מזל טוב ויום הולדת מקסים ומדהים לאדם מקסים ומדהים
אולי בלונדון בגיל 14 אפשר כבר להמר ומה לא לעשות, בארה"ב את חוקית רק עכשיו לעשות זאת, אז תחגגי כפליים :) והעיקר שתמשיכי להיות מי שאת, המון אושר, עושר בריאות וקין ויושר!

StewieG

New member
שרי!!

כבוד כבוד, 21, היום את חוקית להכל אפילו בארה"ב (ארץ רחוקה המסטיקים בברוקלין)! סחטיין :] שתצליחי בכל מה שתעשי, ורק בריאות ואושר!

תודה רבה, משה עם הכינוי החדש ../images/Emo9.gif

אולי באמת אני אסע ללאס וגאס במקום לונדון

וואו! איזו ברכה ../images/Emo99.gif

קארינה, תהיי בריאה, איך שמחת אותי
תודה רבה!!!!

maihlevi

New member
יאאאאא ... אמנם לא הייתי פה מלא זמן אבל מזל"ט

את בת 21!! חוקית יאאא!!!! מותקק שיהיה לך רק במזל טוב! והכי בהצלחה בעולם בלימודים,בחיים,בחבר'ה והכל!!! ושלא תפסיקי לשמוע מוזיקה טובה לעולם

galoosh33

New member
מזל טוב!!!!! ../images/Emo65.gif

(אחרתי בשעה
) גם יומולדת 21 זה ממש "גדול"! אז המון המון מזל טוב, תחגגי היטב, מקווה שההופעה ובכלל השהייה בלונדון תענה על ציפיותיך, תחזרי עם המון חוויות, תהמרי קצת אבל תשאירי מספיק כסף לדיוטי פרי חזרההההה ;) מזלט!

justin9

New member
שריייי ../images/Emo99.gif ../images/Emo49.gif

כתבתי לך בפייסבוק (מקווה שראית) וגם כאן אוסיף שאנחנו אוהבות אותך המוןןןן ומאחלות לך את הכי טוב... סומכות עלייך שתצליחי בכל מה שרק תרצי ובאמת יום ההולדת שלך השנה צריך להיות אחד המיוחדים כי יש לך הופעה של ק-י-ן OMG אני בקושי מעכלת את זה... איזה כיףףף לך!! אז תהני מכל רגע כי מגיע לך ושתזכי לעוד הרבה ימי הולדת מאושרים ומגניבים שכאלו!

למעלה