היום יומולדת...

היום יומולדת...../images/Emo77.gif

בוקר טוב לכולם. בתור נציגת ועד הורים של הגן, אנחנו מחפשים עכשיו רעיונות למתנת יומולדת לילדים בגן. בינתיים הרעיון שהכי נראה לנו זה משהו עם תמונה של הילד (שעון, כרית, ספר...). אשמח מאודלקבל רעיונות נוספים, וכן טלפונים של צלמים שעובדים עם גנים ויש להם את כל הדברים האלה (עד עכשיו הייתי בקשר עם צלם אחד שעושה רושם מאוד לא רציני).
תודה מראש

שישיר

New member
יש ספר

שמכניסים בסיפור העלילה את הילד כגיבור ראשי.. לצערי, לא יודעת לתת לך פרטים - אולי מישהוא אחר יודע, אבל בני הבכור קיבל כזה כשהיה בגן, ועד היום הוא אוהב אותו..

את זוכרת אולי במקרה

אם מופיעה רק תמונה של הילד, או שמכניסים אותו לעלילה בדרכים נוספות?

שישיר

New member
אין תמונה של הילד

אבל הוא גיבור הסיפור. אני זוכרת שהוא בחר 2 חברים שיהיו איתו בעלילה, וכל הסיפור הוא בעצם עליו.... יש את שמו, שם משפחתו, החברים, שם הגן - וכל זה מוכנס בעלילת הסיפור... הספר צריך להיות בבית, אם את מעונינת אני יכולה לבדוק בערב אם מופיעים שם פרטים לגבי איפה עושים וכו...

לאה_מ

New member
זה נקרא "ספר אחד על אחד"

וזה משלב את הילד בסיפור דיסני כלשהו (לבחירה מתוך כמה). הטקסט די ירוד וגם השילוב של הילד נעשה בצורה פשטנית, אבל התמונות דיסני והילדים נהנים מאד. את יכולה להתקשר לנכסי פאר (יובלים) בע"מ, בטלפון 9990478/9-04.

שישיר

New member
אצלנו זה לא בספר דיסני בכלל.

זה סיפור על ילד שהולך לטייל בארץ ישראל, פוגש חברים - דווקא סיפור לא ירוד בכלל
אני אבדוק בערב לגבי ההוצאה..

רותי&ע

New member
לי יש ספר אחר של אותה הוצאה שיותר

מתאים לתת מתנה להורים (לברית לדוגמא) ונקרא "הכוכב שלי". לפי תאריך הלידה עושים לו מפה אישית. הכל עם ציורים יפים ובנימה אישית. מתנה יפה לדעתי.

רותי&ע

New member
אם כך אני מדברת על הוצאה אחרת

שיש לה גם את האסטרולוגיה וגם את הסיפור עם הילד. הוצאת רמז- 03-5277075.

רותי&ע

New member
מתנה אישית שקל לעשות

חולצה מודפסת עם התמונה של הילד וכיתוב מתאים (שם הילד, שם הגן). היום קל לעשות לבד. קונים דפים מיוחדים. יוצרים במחשב את התמונה שרוצים להדפיס. מדפיסים על הדף המיוחד ומגהצים על חולצה. זה רעיון טוב גם לסוף שנה..

עירית ל

New member
אולי במקום תמונת הילד על החולצה...

אם נרתעים מהדפסת תמונת הילד על החולצה (מתנה להורים, פולחן אישיות וכו´), אפשר לתת לכל ילד לבחור תמונה (או לצייר), לסרוק אותה ולהדפיס אותה על החולצה. דרך אגב, אני מצאתי את הדפים הללו באופיס דיפו.

ציורים על החולצה

כך עשינו בגן שעבדתי בו (עד שהלידה...), זה היה ממש מצחיק, כי חלק מהילדים לא רצו להשקיע וסתם שירבטו כמה קווים, אח"כ זה נראה כאילו הם ליכלו את החולצה... מה שהופך את זה לחולצת גן אופטימלית, בהמשך לדיון על חולצות וכתמים.

דספרדו

New member
קצת מצחיק בחיי

תמונה של הילד זה נחמד אבל למי? יש הרגשה שזו מתנה להורים יותר מאשר לילדים תנו להם מתנה שימושית (יען משחק או משהו כזה ושהם יעשו חיים בלי "ריגשה" לגבי תמונה או "למה לכלכת את הכרית עם התמונה שלך" נו טוב, לפעמים יש תחושה שהקטנים יותר נלהבים לפתוח מתנה, לקרוע את נייר האריזה ..

דספרדו

New member
טוב. מי לא?../images/Emo9.gif

אבל בכל זאת אני חושב שבמקום שיבהו בעצמם ויתחילו לפתח םולחן אישיות זעיר בגיל כזה {לזה יש להם עוד זמן אבל ביננו לא משנה בכלל מה תביא העיקר שיהיו מאושרים ושלא יפסיקו לצחוק לא ככה?
{זה כאילו בוקס אבל לדעתי נראה כמו ילד מרוח בשוקולד, יותר נחמד ..

noa_f

New member
ילדים אוהבים לקבל מתנה...

בד"כ הסכום שמקדישים למתנות ימי הולדת בגן אינו גדול, ולכן עדיף להשקיע במתנה איכותית שערכה לא רב, מאשר בחיקוי זול של משהו טוב. למשל, כמעט ואין משחקים ששווים משהו (אפילו מבחינה טכנית- איכות הקרטון והפלסטיק) במחירים שנקבעים. דווקא חולצה זה נחמד. אם כי "בגדים זה לא מתנה" (מה, לא שמעתם?) אני מאוד בעד ספר, רק לשים לב לאיכותו. אנחנו קיבלנו פעם בגן ספר אישי עם תמונת הילד (הדפים גזורים מסביב לה, ככה שהיא תמיד הראש של הילד בציור). אבל מבחינת התוכן, הוא מתאים לסיום שנה ולא ליום הולדת.

למעלה