היום יומולדת

ענת 241

New member
היום יומולדת

לבעלי היקר, היקר לי מכולם אתה יודע שבשבילי אתה כל העולם אני אוהבת אותך ומודה על כל רגע איתך וחושבת מה עשיתי שדווקא אני זכיתי בך אני רוצה שתמיד נהיה מאושרים, ותמיד ביחד (ולמרות שלפעמים אני קרציה, כמו קוץ בתחת) לו רק למדתי ממך, אתה שכל כך רגוע ושליו לא עושה סיפור משום דבר, וכל הזמן מתחשב הלוואי והיה לי רק קצת מתכונותיך הטובות הייתי פחות לחוצה, פחות מפוחדת, ועם פחות מחשבות... ומזה 4 חודשים, מאז שנולדה לנו הנסיכה הפכנו מזוג צעיר (שאף פעם לא היינו) ממש למשפחה ואני מביטה קדימה, עם הרבה תקוה ושאיפה לעתיד שהמשפחה הזו שלנו, אנחנו, נדע רק שמחה ואושר תמיד ולך יקירי אני מאחלת, שתגשים את כל מה שאתה חולם עליו שתצליח בכל דבר שאתה עושה, ושההצלחה תתחיל ממש עכשיו שתמשיך להיות מקסים, אל תשתנה, תשאר כמו שאתה בדיוק ובוא כבר הביתה, זרועותי כבר פרוסות לתת לך כזה חיבוק!!!
מאחלת, מחבקת ואוהבת אוהבת אוהבת ענתי.

שי ז.

New member
מזל טוב למשה

תלכו לחגוג בלי נקיפות מצפון. אליאן מספיק גדולה כדי להישאר כמה שעות עם ביביסיטר.

ענת 241

New member
נאלץ לדחות את החגיגות...

כי הנסיכה לא מרגישה טוב, ובערבים קשה במיוחד... ובמצב כזה בטח ובטח שלא אשאיר אותה עם אף אחד... חוצמזה, גם ככה מפחיד היום לצאת... נישאר לחגוג בבית.

jif

New member
../images/Emo49.gif לאחי היקר ליום ההולדת../images/Emo65.gif

מאחלת לך (בעצם לכם) את כל האושר שבעולם

מזל טוב רגע...יש לי שאלה לא הבנתי

מי אח של מי ומי גיס של מי אשמח עם תעדכנו ובכלל בעל האירוע זה משה? משה 999?

jif

New member
אז ככה...

עציון הוא אב המשפחה. משה999 ואנוכי-ילדיו. ענת היא אשתו של משה.

../images/Emo6.gifבאמת? הצלחת לבלבל אותי רגע אז בן

כמה עציון? ואת ומשה אחים? איזה קטע....

עציון

New member
שרי, עקב גילי המופלג, לא רואה מה

כתבת... את יכולה לכתוב בקול?

עציון

New member
23.3.71

ביום רביעי, אחר הצהריים לאחר שטיילנו- כי כך אמרו לנו- ליד הקריה בת"א, ולאחר שעשינו סוב וסוב כדי לזרז הלדה, החלו הצירים לתקוף את האשה. לאחר 4 שעות. יצא לאויר העולם הבן הבכור שניקרא ע"ש אבי הי"ד. אז הרבה מז"ט לך, מוישי, לך ענת, למתוקה -אליאן. שתירוו הרבה נחת מהילד הגדול. תהיו בריאים והכי הכי: אוהבים אתכם כל המשפחה.

למעלה