היום יונתן בן חודש

היום יונתן בן חודש ../images/Emo171.gif

ואני - אני למדתי ה-מ-ו-ן דברים בחודש הזה: למדתי שאני יכולה לעשות המון דברים שבחיים לא חשבתי שאוכל, כשזה לטובת התינוק שלי. למדתי שהרבה יותר כואב כשמכאיבים לו מאשר לי. למדתי גם שאני מסוגלת להכאיב לו בעצמי (ולכאוב עוד יותר) כשזה לטובתו. למדתי לשמוע צלילים בווליום אפסי מהחדר השני, גם כשהדלת סגורה. למדתי להתעורר מעצמי כל שעתיים וחצי לבדוק אם הוא כבר רעב. למדתי שגם 10 דקות שינה זה משהו (פעם על פחות משעתיים לא היה על מה לדבר...). למדתי לסחוב חפצים כבדים ומשקלות נכבדים בלי לעפעף אפילו. למדתי שכשמדובר בחיתול של הילד שלי, פתאום הוא בכלל לא מסריח (טוב, נו, הוא כן מסריח, אבל זה בכלל לא מפריע). למדתי לתמרן בין הדרישות של התינוק הקטן והתינוק הגדול שפתאום מרגיש שמקומו נגזל. למדתי לעשות כביסה, בישולים, לעבוד על המחשב, והכל - ביד אחת. למדתי להיות אסרטיבית ולא נחמדה גם עם אנשים שאני מאוד אוהבת, כשמדובר בטובתו של התינוק שלי. למדתי שאני יכולה לעשות הכל, אבל ה-כ-ל, ואין דבר העומד בפני הרצון. למדתי שיש בי מאגרים בלתי נגמרים של אהבה. ושל אושר.

ligo

New member
סוכריה

ההודעה שלך ריגשה אותי. כמה בגרות ובשלות לאחר חודש של אימהות. עשיתי
על כל הרשימה שלך חוץ מהקטע של האסרטיביות (יש לי לפעמים בעיה של נחמדות יתר) אז תמשיכי לאהוב ולהיות מאושרת ומזל טוב ליונתן הקטן

מקסים..

ורק רוצה להגיד לך שהמאגרים לא מתרוקנים, רק מתמלאים. האהבה רק הולכת ומתעצמת מיום ליום..לא משהו שאפשר להסביר אבל מדהים כל בוקר מחדש...

Navva

New member
ממש ממש מקסים

סוכריה! איזה כושר ביטוי, ממש מתאר מה שקורה אצלי (ובטח אצל אחרות/ים). ביחס לאסטרטיביות אני צריכה עוד המון ללמוד. המון אושר עם יונתן הקטן (מאוד). אני מקווה שהוא ממשיך לגדול יפה. נאוה

רומי^^

New member
סוכריה מתוקה שלי../images/Emo74.gif

מזל טוב למומולדת חודש של יונתן, לשעבר חבקוק. נורא ריגש אותי לקרוא, ועוד יותר עשה לי חשק כבר להצליח, ובאמת, באמת, נותן תקווה. אז תודה

וואו ממש הפכת ל-../images/Emo132.gif הא?! ../images/Emo6.gif

וברצינות, יופי של סיכום עשיתי לכבוד יומולדת חודש של יונתן. הכל כל-כך רגיש וכל-כך נכון... מהר מאוד זה הופך להיות טבע שני ושוכחים שפעם היינו אחרת אבל עכשיו הזכרת לי שכל המהפך הזה אכן התחיל כשתומר נולד
המון מזל-טוב ליונתן ליומולדת חודש
ומזל-טוב לאמא שלו שגדלה בחודש גם היא

מצטרפת לכל מילה שאמרה ליבי...

מיום ליום זה מתעצם ומתגבר, מעולם לא חשבתי שאפשר לאהוב מישהו כך...

איזה יופי!

ואכן, חודש ימים זה המון זמן ולומדים בו אינסוף דברים ובעיקר לומדים להשלים עם העובדה שהעולם התהפך ולא יהיה אף פעם כמו שהיה קודם. שיהיה לכם המון אושר ואהבה עד אין קץ בחודשים הרבים שלפניכם. שתחגגו חודש חודש ויום יום. חנה

ואני למדתי, שוב, עד כמה המילים של

אמא טרייה הן מרגשות במיוחד. כמה מרגש וכמה נכון מה שכתבת, סוכריה. והלימידות לא נגמרות. הן יומיומיות ואינסופיות.

מרב.

New member
התרגשתי, סוכריונת,

באמת שהתרגשתי מכל התובנות הכל כך פשוטות וכל כך נקיות הללו. ומדהים באמת איך יחד עם התינוק- יולדים את היכולות והאהבה האינסופית הזו- משהו שאני עדיין מחכה לראות כיצד יגע בי. ולא יאומן שהוא כבר בן חודש- את אמא כבר חודש!
מרב

jk3

New member
היי סוכריה יקרה

להבדיל ממה שחנה של ליאור רשמה שחודש זה הרבה זמן, אז חודש זה ממש קצת לדעתי , ולהפגין בשלות כזו אשר מעורבבת בחוש הומור אני חושבת שמגיע לך צל"ש...

אפילו בעלי קרא את זה! קבלי צל"ש...

כל כך נכון! בדיוק היום חשבתי על האושר הזה שלא נגמר ורק מתעצם (ואנחנו רק בני חודשיים-מחר). אבל את ניסחת את זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות.

yaelhul

New member
סוכריה

כמה שאני התרגשתי... קיבלתי צמרמורת (ואני נשבעת שזה לא מהמזגן). את נשמעת מאושרת עד אין קץ, ושלמה, וכאילו עלית בסולם הדרגות בבגרות האישית (וזה בלי שיהיה לי מושג איך היית קודם) - משהו בשל, מכיל, מבין, בוגר קרה לך, וכנראה לכולנו, עם לידת האוצרות שלנו. שכל יום יהיה לכם חג. רק טוב יעל

למעלה