היום יוצא הסינגל הראשון לתחנות הרדיו !!

היום יוצא הסינגל הראשון לתחנות הרדיו !!

הפורום הזה רדום מאוד יחסית למה שמתרחש. היום יוצא הסינגל הראשון מהאלבום החדש, הסינגל יהיה שיר הנושא של האלבום Chinese Democracy . השיר בגירסה שאמורה לצאת באופן רשמי נשמע שונה מהשיר שהודלף לרשת, הסאונד מושקע יותר ובמיוחד מורשים התופים.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמעניין אם ישדרו אותו גם פה../images/Emo3.gif

יש לך אולי קישור לשמוע את הגרסא הזאת של השיר?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא הייתי אומרת מדהים

הוא ממש לא גאנז. השיר חביב, אבל הייתי מצפה הרבה יותר מאקסל. הסגנון ממש מזכיר לי את קורן... נוו שיהיה, רק שיוציא את הדיסק.. לא משנה מה יש בו, אפילו "עוגה עוגה" זה מספיק XD

PerfectSP

New member
זה תלוי, ../images/Emo190.gif

לדעתי הם\אקסל לא רצו להישמע יותר מדי כמו גאנס, והוא בטח שלא רצה לחזור על עצמו. גם וולווט ריבולבר לא נשמעים כמו גאנס לשעבר כ"כ. ההתחלה דווקא חביבה, חוץ מהמרווחים שלדעתי הם ממש מוזרים^^

מה זה GUNS בדיוק ?

גם Use Your Illusion לא נשמע GUNS לעומת Appetite for Destruction. עם כל הכבוד ללהקה כמות האלבומים שהיא הוציאה לא מספקת בשביל שניתן יהיה לתת לה סגנון מוזיקלי מובהק, יש שירים באלבום שנשמעו כאילו נלקחו מ - Use Your Illusion , כמו THIS I LOVE למשל בכל אופן כל להקה נורמלית שתוציא אלבום אחרי 15 שנה תשמע שונה מהפעם האחרונה ששמעתם אותה וכן גם אם חברי הלהקה יישארו.

Slash105

New member
שאתה שואל מה זה גאנז אתה יכול לקבל

תשובה בעלת 10 עמודים ויותר.. אומנם נכון use your lllusion נשמע שונה וצד אחר בלהקה שלא הכרנו עם כל הבלדות רוק שהם נכנסו ב91.. אבל בכל זאת אתה שומע את הסאונד גיטרה של סלאש את הקול המכוספס של אקסל וזה סאונד שקשה לשכוח. אם הייתי שומע את השיר מבלי לדעת שהוא של גאנז ''החדשים'' בחיים לא הייתי מזהה שזה הם וגם להקות אחרי 15 או 20 שנה לא משתנות בצורה כזאת זה ללכת מhard rock לסגנון שקשה לי להגדיר אותו.. הסולו גיטרה נשמע לי כמו סולו של טום מרלו מrage ואקסל נשמע ממש זמר אחר.

למעלה