היום יוצא הסינגל Nothing In My Way

היום יוצא הסינגל Nothing In My Way

הסינגל יוצא ב3 גירסאות, גירסה רגילה, גירסת ויניל 7'', ולראשונה בפורמט חדשני- על דיסק און קי נייד- USB! אני נראה לי אקנה את שלושתם (אפילו שאני כבר הוצאתי שבוע שעבר על קין 60 פאונד!! <חמישית מהמשכורת שלי, שזה המון> זה בור ללא תחתית
) {אבל נו זה הזדמנות של פעם בחיים
} הבי-סיידים (שעיתונים דיווחו עליהם כמצויינים..) הם: Thin Air ו Tyderian... אני מחכה ומצפה כבר לשמוע!!
זה הזמן גם לספר לכם שהחנות הבריטית (HMV
הם כה שולטים
) אגרה יותר מדי עותקים של הDVD סטריינג'רס של קין ומוכרת אותו עכשיו ב5.99 פאונד ואת הגירסה המיוחדת (שאין לי מושג מה זה אומר אבל נראה לי שגם אקנה
{ויש לי את הרגילה, כן?
}) ב7.99 פאונד... האלבום הראשון (הגירסה הירוקה הבריטית) נמכר ב6 פאונד גם כן... (רק לקבל פרספקטיבה- המחיר הרגיל הוא 14פאונד באנגליה...!) יום טוב לכולם
ומזל טוב לקין על הסיגנל החדש

אופס רק עכשיו קלטתי שהיום לא ה30../images/Emo6.gif

זה היה כ"כ מביך הלכתי לחנות וירג'ין מגה סטור בפיקדילי סקוור (שהיא ענקית באופן מטמטם! יש שם הכלללל {אבל יקר טילונים} יש שם גירסה יפנית של הדיסק של קין והיא עולה 30 פאונד! המוכר אמר שזה כ"כ יקר כי זה יבוא... אה ד"א זה היה נורא מביך כי לבשתי גם את החולצה שלי של קין
) קיצר הוא אמר שהסינגל יוצא מחר ואני כזה, לא, הוא יוצא ב30! והוא כזה, האמ, זה מחר... היום ה29
אבל לא נורא הוא היה נחמד
עכשיו אשתף אתכם בהתלבטות.. ראיתי שם את הדיסק של קין (UTIS) בגירסת ויניל 7", וזה עולה 15 פאונד שזה המון... הייתם קונים או לא?!

אז זהו, שזאת השאלה- האם אני באמת

פנאטית? האם חציתי את הגבול? והאם כדאי לי לקנות אותו בכל זאת למקרה שאחצה אותו בעתיד?

נמממ נראה לי שאת פנאטית../images/Emo3.gif

אבל אם זה שיקול של כסף, וזה מלא כסף ואת צריכה את הכסף הזה- אל תקני

תראי אני יכולה לחסוך באוכל וכאלה../images/Emo6.gif

(באמת
כאילו שעוד שנה אני אזכור אם אכלתי קיט קט וגלידה לקינוח או לא) האמת נראה לי אני אקנה באמת. חיים רק פעם אחת

העכביש2

New member
סינגל ענק!!!!!!!

מקום שני במצעד השבועי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!! The Drive Chart המצעד השבועי של FM104 תאריך: 25/10/2006 מספר # 35
כניסה חדשה 1. Reamonn - tonight 2. Keane - Nothing In My Way
3. Razorlight - America 4. Jack Johnson - Flake
5. Anna Nalick - Wreck of the Day 6. Mika - Relax, Take It Easy
7. אריק ברמן - מה עוד ביקשת
8. Shakira Feat. Santana - Illegal
9. מוש בן ארי - משא ומתן 10. דין דין אביב - מוכרת לי מפעם 11. The Kooks - Ooh La
12. The Fray - How to Save a Life 13. Regina Spektor - On The Radio
14. Pet Shop Boys - Numb 15. (Five For Fighting - The Riddle (You & I 16. Bedouin Soundclash - When the Night Feels My Song
17. Soul Asylum - Stand Up and Be Strong
18. Paolo Nutini - Jenny Don't Be Hasty
19. Snow Patrol - Set The Fire To The Third Bar
20. Seth Lakeman - The White Hare
המרתף -- שירים במעמקי המצעד
21. סינרגיה - תראי זה אני 22. Jamiroquai - Runaway
23. Sarah McLachlan - River 24. Nerina Pallot - Sophia 25. סיון שביט - המקום הכי רחוק 26. הראל סקעת - כל הציפורים 27. Badly Drawn Boy - Nothing S Going to Change Your Mind 28. Bloom 06 - In The City 29. Thom Yorke - Harrowdown Hill 30. יובל - היא רוצה 31. Daniel Powter - Love You Lately 32. John Legend - Save Room 33. Guillemots - Trains To Brazil 34. James Dean Bradfield - Still A Long Way To Go 35. Shawn Colvin - Fill Me Up 36. John Mayer - Vultures 37. Josh Rouse - Quiet Town 38. Vienna Teng - Whatever You Want 39. Evanescence - Lithium 40. הדורבנים - כל מה שרצית

וואי לירן אתה חייב לראות את הקליפ

מההופעה שכולם שרים את זה איתו
משהו מטורף
ומישהו ראה את הוידאו הרגיל של הסינגל? סתם מבאס, כולה מצלמים את טום שר אותו. בעע.

ד"א

אני שוב מזכירה (כי אני לא בטוחה בעצם אם אמרתי או לא) אבל אם מישהו רוצה פריטים של קין שפה כמובן זול יותר, או סינגלים ודברים כאלה שאי אפשר להשיג בארץ אני מוכנה לקנות עבורכם ולהביא לכם בפסח כשאני באה בע"ה
משהו7 מגניב- שלשום ראיתי את הDVD סטריינג'רס וראיתי שם את הפרסומות לדיסקים הראשונים שהיו בטלווזיה וממש התלהבתי. פתאום אתמול פתחתי טלוויזיה ממש במקרה וראיתי את הפרסומת של הדיסק החדש
כל כך מגניב! הלוואי עלינו בישראל

בסטיאן

New member
Tyderian הוא לא שיר קיני

אולי בהתחלה הוא יישמע לכם קצת מוזר. בעצם זה בכלל לא שיר. זה קטע אינסטרומנטלי מטריף, שנשמע יותר אופייני לרדיוהד מאשר לקין. אבל אני מאוד אוהב אותו
ד"א, הכריכה של הסינגל ממש יפה

יו ועוד לא קניתי ../images/Emo10.gif

אבל מחר אני בברנט קרוס (הקניון פה) ויש שם HMV
ואני אוכל לקנות בע"ה

למעלה