היום: יו"ר הועד האולימפי + חשיפה

היום: יו"ר הועד האולימפי + חשיפה

היום ב-16:00 יתארח יו"ר הועד האולימפי, מר צבי ורשביאק, שיענה לשאלותיכם בפורום אולימפיאדה וספורט הישגי. הכינו שאלות עכשיו!
ב-22:00 יתארחו כאן לינוי רייך ויוגב ברזילי, כוכבי "חשיפה" בערוץ yes weekend, ויחשפו בשידור חי קצת יותר ממה שראיתם בטלוויזיה. הכינו שאלות

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifלמה נצל"ש?../images/Emo12.gif

לדעתי זה צריך להיות שירשור בפני עצמו! בכל מקרה.. ג'וני (זה השם?)- יהודה לוי (הוא מזכיר לי אותו) שרה- רוני בריידן- תום אבני (למרות שג'ס מקרטני הרבה יותר חמוד..
) זהו בינתיים.. אם יהיו עוד רעיונות אני אכתוב!

אממ...

בריידן-קודם כל ממש ממש לא תום אבני איכס אמממ...הזה מהסידרה האדומות מי שמכיר ששיחק את החבר של נועה שרה-רוני דואני קלי-אגם רוטברג אווה-יעלה אבוקסיס או גלית גוטמן

אממ...

בריידן-קודם כל ממש ממש לא תום אבני איכס אמממ...הזה מהסידרה האדומות מי שמכיר ששיחק את החבר של נועה שרה-רוני דואני קלי-אגם רוטברג אווה-יעלה אבוקסיס או גלית גוטמן וזהו בעיקרון אין וד ממש שמתאימים

Phoebe D best

New member
שלי!!!-כדאי להיכנס../images/Emo70.gif

בריידן-מקס משהו (קמפיאנו מאדומות) ג'וני- יהודה לוי או לאון רוזברג (זה מאסתי..) ג'יי-עומר ברנע (למרות שאני לא מי יודע מה אוהבת אותו..) שרה-רוני!!! קלי-אגם רודברג או יעל בר זוהר (למרות הבלונד) אווה-יעל אבקסיס
אין מישהי יותר מתאימה... סוזנה- מהרטה אולי??? ניקי-אולי אני!!! דריק-אין לי שמץ... זהו

לא יהיה יבש פה אם נדבר קצת על ג'סי.

חח....ו.. כל פעם שאת שמה תמונה של ג'סי זה תמונה שלא ראיתי ואין לי....אז שימי עוד...ואני גם ישים שיהיה פחות יבש...חח

yaya1989

New member
לדעתי...

אווה-סנדי בר או מירי בוהדנה בריידן-מקס אולארצ'יק שרה-רוני ג'יי-יהודה לוי בהרוב אני מסכימה פה עם כולם חוץ מהקטע של אגם רודברג בגלל שאני מכירה אותה והיא מזה סנובית...

°JesseGirl°

New member
זה שהיא סנובית לא אומר שהיא לא

יודעת לשחק..לא שאני חושבת שהיא יודעת לשחק אבל זה בכלל לא קשור..!

yaya1989

New member
אגם היא פשוט

נורא מגעילה בעיני... אבל סבבה איך שאת חושבת... ולא אמרתי שהיא לא יודעת לשחק... למרות שהיא לא משו בעיני

למעלה