היום יצא לי בערך פעמיים להריח באוויר ניחוח של בושם גברי עשיר ויקר.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני לא יודע לקרוא בשמו של הבושם..
אבל הניחוח העז שהוא מותיר באוויר לא משאיר שום ספק שמדובר בבושם מאד יקר. (משהו בסביבות ה-2600 ₪ בערך)
אם אתם שואלים אותי...אני לא אוציא סכום כזה על בושם..|מובך|
אבל אתמול קרה לי מקרה שבו ממש הצטערתי שלא הצטיידתי מבעוד מועד בבושם מהסוג הזה.
איך שיצאתי מהמעלית עם הקורקינט ואני אחרי קניות שונות בשוק והסביבה..
היגשתי לאישתי שעמדה מחוץ לדירה, זוג נעלי קרוקס שרכשתי עבורה,
השכנה בדלת ממול שעמדה שם ושוחחה עם אישתי אמרה לי ככה בבדיחות דעת:
"למה לי אין מזל כזה שגבר יקנה לי נעליים", ניגשתי אליה, אפילו שזה מול אישתי
וחיבקתי את השכנה בחום, אבל תוך שאני מחבקותה הבנתי שאני קצת מיוזע ובטח לא מריח מי יודע מה..
ובאותה שנייה ממש הצטערתי שאני קצת מתקמצן על עצמי ולא משקיע יותר בבשמים יקרים וכדו'..
אני מניח שאילו הייתי מתמרח באותו בושם עשיר ויקר
זה היה כנראה מותיר רושם עז על השכנה שלי...והיא בטח הייתה חושבת שאני חתיכת אריסטוקרט שיש לתת עליו את הדעת |חיוךרחב|
.
אבל במחשבה שנייה.... :-/
אני לא חושב שהיא שווה את זה שאני ארכוש בושם כזה יקר דווקא בשבילה.
אפילו להיפך,
אם הייתי מרוח בבושם כזה אז היא הייתה בטח חושבת שאני מחבק אותה רק כדי להרשים אותה בבשמיי היקרים.
ואילו אני חיבקתי אותה בהיותי מיוזע מהנסיעה בעיר החמה
ולכן החיבוק שלי היה כן , אותנטי ואמיתי. ;-)
אז בעצם זה טוב שלא שילמתי 2600 טבין וטקילין עבור נוזל שרובו מושתת על בסיס שתן של בואש.
ואני חושב שאין אף אישה בעולם ששווה את זה שאני אוציא סכום כזה אגדי עבורה
ולו רק כדי להבליט את האריסטוקרטיה שיש או אין בי.|פנים|
לילה טוב. :p

פולגאר

Well-known member
אבל הניחוח העז שהוא מותיר באוויר לא משאיר שום ספק שמדובר בבושם מאד יקר. (משהו בסביבות ה-2600 ₪ בערך)
וחיבקתי את השכנה בחום, אבל תוך שאני מחבקותה הבנתי שאני קצת מיוזע ובטח לא מריח מי יודע מה..
ובאותה שנייה ממש הצטערתי שאני קצת מתקמצן על עצמי ולא משקיע יותר בבשמים יקרים וכדו'..
זה היה כנראה מותיר רושם עז על השכנה שלי...והיא בטח הייתה חושבת שאני חתיכת אריסטוקרט שיש לתת עליו את הדעת |חיוךרחב|
.
אפילו להיפך,
אם הייתי מרוח בבושם כזה אז היא הייתה בטח חושבת שאני מחבק אותה רק כדי להרשים אותה בבשמיי היקרים.
אז בעצם זה טוב שלא שילמתי 2600 טבין וטקילין עבור נוזל שרובו מושתת על בסיס שתן של בואש.
בושם הוא לא תחליף לרחצה ואם תחבק מישהי שאתה מיוזע, לא משנה כמה ריח טוב יהיה עליך, תדחה אותה.
זאת הטעות הכי גדולה של הצרפתים שחושבים שבושם הוא תחליף לרחצה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בושם הוא לא תחליף לרחצה ואם תחבק מישהי שאתה מיוזע, לא משנה כמה ריח טוב יהיה עליך, תדחה אותה.
זאת הטעות הכי גדולה של הצרפתים שחושבים שבושם הוא תחליף לרחצה.
טוב, זה ברור מאליו.
האם יש מישהו שאינו מתקלח לפחות פעמיים, בקיץ?
תראה, אני לא איזה זקן מסרוחי שלא מתקלח. |חיוךרחב|
אבל בכל זאת לא נעים כשאתה מגיע מנסיעה בעיר (עוד לפני מקלחת 2 ) ומחבק מישהי.
אך כפי שבטח שמת לב בסוף דבריי, זה בסדר גם להיות מסרוחול מדי פעם.
חוצמזה..המדענים מציינים שריח הזיעה של הגבר הוא עתיר פרומונים זכריים מיוחדים
שזה לכשעצמו מעורר אצל נשים את הליבידו ובכלל משגע את כל הבנות. (הסטרייטיות כמובן) ;-)
אז יוצא לפעמים שאתה ככה הולך על המדרכה כשלא התקלחת באותו יום
ונשים פשוט נופלות כשהן מתעלפות על אותה מדרכה. |פנים|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

היום יצא לי בערך פעמיים להריח באוויר ניחוח של בושם גברי עשיר ויקר.​

.
אפילו להיפך,
בוא לא נהיה מצחיקים, מבלי להיות מומחה לבשמים, אתה לא באמת יכול לזהות בושם לפי הריח שלו ובטח לא כמה שהוא עלה (אלא אם כן אתה שם אותו בעצמך, שזה משהו אחר).

אפרופו 2,600 שקל, זה בדיוק כמה שעלו הנעליים היקרות הישנות שלי לפי האתר, אבל ידעתי שעם המכס וכל מיני זה יעלה יותר, ובסוף עלה 3,000. בסוף וכמו מה שסיפרתי לך לא מזמן הן כבר נעשו ישנות, וגם כבר נהרסו קצת, אז בינתיים אני עם הנעליים הזולות, הנייקי ב-500. קצת פדיחות אבל בקטנה, זה רק לבינתיים.

כרגע אני מחכה לנעליים היקרות החדשות. הן כבר בדרך. בעיקרון ההורים רק שמעו את המחיר וישר לא רצו. "אתה עושה צחוק?", הם אמרו, "עוד ירצחו אותך ויגנבו את הנעליים", ואז הוסיפו ש"זה לא מתאים לנו" ו"זה לא אנחנו".

לא מתאים לכם, אמא, וזה לא אתם, אמא, התכוונת...:rolleyes:

בכל מקרה, שכנעתי אותם לתוך זה. אמרתי להם שזאת תהיה המתנת יום הולדת שלי (לא במקום המכונית שהם עומדים לקנות לי, אלא בנוסף. זה כאילו מתנה אחת מאמא ומתנה אחת מאבא).

בנוגע לבשמים...גם אני לא משקיע בזה. יש לי שניים. האחד הקבוע שלי ועוד אחד שקניתי לא מזמן. שניהם עלו 500 ומשהו.

זה לא הכי ברור מהטקסט שלך אם אתה מחפש בושם חדש או לא, ואם כן אז באיזה מחיר בדיוק, אבל אם אתה מחפש בושם, ואם כמו מה שאני מכיר אותך במחיר זול יחסית, אז...

בשלוש מילים?

שאנל חמש לגבר. זה העיקרי שאני שם.

עולה 500 או 500 וקצת. תלוי איזה בדיוק אתה לוקח. יש כמה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בוא לא נהיה מצחיקים, מבלי להיות מומחה לבשמים, אתה לא באמת יכול לזהות בושם לפי הריח שלו ובטח לא כמה שהוא עלה (אלא אם כן אתה שם אותו בעצמך, שזה משהו אחר).

אפרופו 2,600 שקל, זה בדיוק כמה שעלו הנעליים היקרות הישנות שלי לפי האתר, אבל ידעתי שעם המכס וכל מיני זה יעלה יותר, ובסוף עלה 3,000. בסוף וכמו מה שסיפרתי לך לא מזמן הן כבר נעשו ישנות, וגם כבר נהרסו קצת, אז בינתיים אני עם הנעליים הזולות, הנייקי ב-500. קצת פדיחות אבל בקטנה, זה רק לבינתיים.

כרגע אני מחכה לנעליים היקרות החדשות. הן כבר בדרך. בעיקרון ההורים רק שמעו את המחיר וישר לא רצו. "אתה עושה צחוק?", הם אמרו, "עוד ירצחו אותך ויגנבו את הנעליים", ואז הוסיפו ש"זה לא מתאים לנו" ו"זה לא אנחנו".

לא מתאים לכם, אמא, וזה לא אתם, אמא, התכוונת...:rolleyes:

בכל מקרה, שכנעתי אותם לתוך זה. אמרתי להם שזאת תהיה המתנת יום הולדת שלי (לא במקום המכונית שהם עומדים לקנות לי, אלא בנוסף. זה כאילו מתנה אחת מאמא ומתנה אחת מאבא).

בנוגע לבשמים...גם אני לא משקיע בזה. יש לי שניים. האחד הקבוע שלי ועוד אחד שקניתי לא מזמן. שניהם עלו 500 ומשהו.

זה לא הכי ברור מהטקסט שלך אם אתה מחפש בושם חדש או לא, ואם כן אז באיזה מחיר בדיוק, אבל אם אתה מחפש בושם, ואם כמו מה שאני מכיר אותך במחיר זול יחסית, אז...

בשלוש מילים?

שאנל חמש לגבר. זה העיקרי שאני שם.

עולה 500 או 500 וקצת. תלוי איזה בדיוק אתה לוקח. יש כמה.
נו.. ו...?
לא הבנתי מה שאתה מנסה להסביר.
אבל מה שכן, בהזדמנות זו הייתי מעניק להורים שלך פרס פוליצר להורות (וו שניה בשורוק) בשל טיפולם בילד פרובלמטי.
3000 ₪???
הייתי קונה לך נעלי כפכף ב20 שקל משוק הכרמל.
וגם זה רק אחרי שהיית מוכיח לי שאתה לומד באוניברסיטה אמיתית ולא לימודים התכתבות.

למעלה