היום ישבתי במסעדה איטלקית...

היום ישבתי במסעדה איטלקית...

עלק איטלקית... אם האיטלקים היו רואים מה עשו מהמורשת הקולינארית שלהם במסעדה הזו הם היו קוראים למאפיה "לנקות" את השטח....


החזרתי את הקפה פעמיים, בפעם השלישית ניגשתי לבריסטה (עלק בריסטה אפילו ב.... לא הייתי קורא לו) ואמרתי לו שאת התירוץ העלוב הזה לקפה שישתה בעצמו!
איך אפשר להרוס קפה טוב של דיאמה שנטחן במטחנת מאקאפ ונחלט במכונת VBM שני ראשים ולסמרטט אותו ככה?!
בחיים שלי לא התגעגעתי למקינטה שלי כל כך כמו היום....
 

dimab

Member
לפחות הכנת לעצמך עם הציוד שלהם


 

sstern

New member
הטעות - קפה במסעדה.

מסעדות לא מכוונות לקפה. האיש שמכין שם את הקפה (ואוי לנו לקרוא לו בריסטה) הוא מלצר שהפך למכין קפה בלי ידע ועם רצון "לחסוך" לעצמו עבודה. הוא טוחן בבוקר את הקפה שיגיש בלילה.
 

dudi4321

Active member
יש בלהבות חביבה

בתחנת הדלק, פיצריה עם המון סוגי אוכל חלבי. הכי מומלץ זה מרק הבית!!!!!!!! מומלץ כבר אמרתי?
בסוף הארוחה אפשר להזמין אספרססו. משהו.
 

dudi4321

Active member
נזכרתי בבעל הפיצריה -

פאוליקו.
אוקסימורון! דרום אמריקאי מכין חלבי טעים.
והיום שמעתי מאורוגאיי אמירה:
כשהגיע לארץ אחרי שהתרגל לקפה קולומביאני וברזילאי חשב "שנס קפה זה אבק שריפה".
 
למעלה