היום ישודר "האתגר המסוכן בעולם"

nimrodharel

New member
היום ישודר "האתגר המסוכן בעולם"

כנגד כל הסיכויים היום בערב ישודר הפרק של לוסטיג "האתגר המסוכן בעולם". תהנו, נמרוד

LiranTheWizard

New member
עד כמה זה באמת

"מסוכן"? מרוב "הסכנות" שהופיעו בתוכנית של אורי גלר (דריכה על מסמרים, עצירת הדופק וכו') קשה למכור עכשיו שאפשר לתפוס כדור של רובה. וסתם משהו: גם אם לא הייתי יודע מה שאני יודע על הקסם המסויים הזה, זה בלתי אפשרי לתפוס דבר כזה בשיניים. אני במקומך הייתי משדר קסמים שמשדרים יותר אמינות מהקסם הזה. אמינות מאוד חסרה במחוזותינו לאחרונה...

ll191

New member
תראה

זה לא פשוט לעשות תוכנית מנטליזם שבועית, שכל הזמן תחדש לנו ותראה לנו דברים שעוד לא ראינו. נכון שזה כבר יותר "קסם" מאשר "מנטליזם" (אם אפשר להגדיר את זה ככה), אבל זה גם נחמד. וחוץ מזה, אני בטוח שבתוכנית יהיו גם שאר תרגילי מנטליזם נחמדים, שייראו אמינים כמו שאתה קורא לזה.

LiranTheWizard

New member
אני אכן מקווה

למצוא עצמי מופתע. אני מעריך את הניסיון לתת לנו תוכנית איכותית - והיא באמת כזו. ולא אכפת לי שאומרים שהוא מחקה את דרן בראון. זה לא מעניין אותי. אני פעם אולי אפיק תוכנית משלי שם תראה מנטליזם ברמות די מפחידות... בלי צעקנות אבל מאוד מאוד אלגנטי כמו שאני אוהב (קצת מקס מייבן, קצת טד לסלי ועוד כמה). וכן - הכל יצולם מכל הזוויות בלי חיתוכים ובלי עריכה - אני מאמין שאפשר לעשות את זה. לפחות בקלף חזק עשו את זה (אני חושב גם בשידור חי).

אתה לוקח את זה מעט יותר מדי קשה

אני מבינה שאתה קוסם,ומכיר את רוב הטריקים, וקשה מאוד להפתיע אותך אבל אתה לוקח את זה ממש קשה. אתה רוצה שיבואו ויגידו: "בואו תראו טריק של קוסמים איזה יופי" ? אז משווקים את זה אגרסיבי כמו כל הזבל הטלווזיוני, לפחות יש עניין ואקשן, ולא, לא התכוונתי לומר זבל חלילה על בלתי נתפס. למען האמת מאז התחלתי לגלוש בפורום אני מוצאת עצמי מתאכזבת יותר ויותר. גם הקטע שאתה ועוד קוסמים באים אחרי כל תכנית ואומרים: "אני יודע תטריק אני לא אגלה אבל זה מאוד מאכזב" זה קצת מתנשא מצדך, ומאכזב אחרים. נכון שאים לי זכות לומר לך מה לכתוב ומה לא, זהו פורום חופשי וזכותך המלאה לכתוב מה בא לך, אבל רק שתדע שאנשים שנקלעו לפורום הזה, כמוני, ורוצים לקרוא ולהתעניין, שכל הזמן נתקלים בפרשנויות שלכם שקובעות שהקסם הוא סה"כ טריק פשוט ומאכזב- זה סתם חבל. אפילו שאתם לא מגלים תטריק עצמו. תגידו את לא חייבת לקרוא, את לא חייבת להכנס - בהכל אתם צודקים, אולי באמת אפרוש כנפיים ואפסיק לנבור כאן, כך אולי ההנאה שלי מהתכנית תהיה רבה וגדולה יותר. ובקשר להערב- נסה להינות. ערב נפלא צפורה נחמדת

LiranTheWizard

New member
מה מתנשא כאן?

קסמים זה דבר נפלא. זה שמגלים איך עושים כל דבר? זאת אכן בעיה שגם אני מתמודד איתה. צריך להבין שזה קורה בגלל שיש אינטרנט. אם לא היה אינטרנט גם אנשים לא היה יודעים עד היום איך מוציאים שפן מהכובע. את מסכימה איתי שאני לא יכול למנוע את זה? אני יכול להתחכם עם הקהל וזה מה שאני עושה. זה עובד מצויין. וכן - אני לא נוהג לגלות סודות כיוון שבסה"כ השיטות לא כאלה "מהממות" אלא פשוטות יותר ולפעמים מאכזבות כי אנשים בונים מגדלים באוויר - בטח הוא יצר קשר עם חייזר סודי שמגלה לו את כל הדברים האלה. ויש אנשים שמאמינים בזה. בכל מקרה, הבעיה התחילה מאורי גלר ועד שאורי בעצמו לא יתפור אותה אנשים ימשיכו לחשוד. ואורי יכול לפתור זאת באחת מ-2 דרכים: 1. להודות שכל מה שהוא עשה עד זה מקורו בטריקים. 2. לעמוד במבחן אמיתי תחת תנאי מעבדה בפיקוח מדענים וקוסמים כמו ג'יימס רנדי. כל מסלול אחר ימשיך את מעגל הקסמים הזה.

MARK HENRY

New member
על מי אתה עובד בעיניים בדיוק ?

אם היית מסתכן במוות באמת לא היית עושה את זה . מעניין שאף פעם לא קורה לך כלום . כן בטח תעצוק קליע בשיניים . חח

homerJsimpson

New member
קודם כל כן קרה לו משהו

נחש הכיש אותו באחת התוכניות. דבר שני, מה אתה רוצה שהוא יגיד לך? "אל תדאגו, הקליע זה לא אותו קליע, והוא כבר נמצא בפה שלי ממזמן, אין כאן שום סכנת מוות, וזה בכלל רובה מים" ? דבר שלישי, אף מאיתנו לא ראה את התוכנית, תבקר אותה רק אחרי שתראה אותה.

LiranTheWizard

New member
לדעתי באף קסם

אין ממש סיכון ממשי - כלומר, הנחש לא היה מתוכנן - זה נכון. אבל בקסמים אחרים שכרוכים לכאורה בסיכון חיים ממשי - כמו שאמרתי בעבר, אף גוף משדר לא היה מקבל ונותן גיבוי משפטי לכך. איך יוצרים את האשליה? זה משהו אחר...

1shiran1

New member
איזה כיף! אני מחכה כל כך :)

כל הכבוד שהמשכתם להילחם על כך! כמו שצריך (((:)

Seventh Element

New member
לא יודע אם נמרוד יקרא את ההודעה שלי

אבל לפי מה שאני רואה שהולך פה בפורום, זה לא רעיון טוב בכלל לפרסם על התוכניות הבאות שיהיו של "בלתי נתפס", כי אנשים מתחילים לחפור ולחפש מידע על ה"טריקים" או על נושא התוכנית והורסים לעצמם וגם לאחרים את הההנאה מהתוכנית, שאפילו עוד לא שודרה!

למה מחקו את ההודעה בקשר לקליע ../images/Emo35.gif

לא גילו שום סוד, לא גילו איך זה עובד, בסך הכל נתנו לינק שמראה שניתן לקנות את הקסם הזה בחנות קסמים כמעט כמו כל קסם אחר. מה הבעיה בדיוק למה סתם למחוק את ההודעה? הרי נמרוד בעצמו מודה שמדובר בטריקים לא?

MasterCool

New member
ומחקו גם לי את ההודעה

וסה"כ אמרתי שזה שמהו שהרבה עוד עשו, ושאמרו שתפיסת החץ וקשת שזה פעם ראשונה שמישהו מנסה.. אז רק בשביל שתדעו שעוד מישהו ניסה והראו את זה בטלויזיה, ומן הסתם הוא הצליח, אבל התפיסה של החץ וקשת אמיתית.. ניתן לתפוס את החץ.. בעיניין מחיקות ההודעות... נראה לי שגם לא נותנים לנו זכות דיבור פה.. זה קצת מעצבן..

LittleFairy

New member
תחשבו יותר לעומק למה מוחקים.

אתם חושפים את הקסמים של נמרוד בלי להוסיף את האמוטיקון
לכותרת, למה ציפיתם? ושאלה לי אליך - אם מחקו את ההודעה שלך, למה כתבת אותה שוב בדרך עקיפה? כשהמנהל מחק את ההודעה סימן שמן הסתם אסור היה לך לכתוב אותה שוב.

orna07

New member
לנמרוד

הי נמרוד, עוקבת אחרי התוכנית שלך באדיקות יתרה כבר שבועיים מאז שראית את ההופעה שלך אצלנו בחיפה. אתה מדהים. מלך!!!!!!!!!! אורנה

B o o o o M

New member
פעם כשהייתי קטנה

הייתה תכנית כזאת שחושפת את הטריקים של הקוסמים.. אמריקאית כזאת בכל אופן הם הראו שם איך עושים את זה ... אבל העניין עם זה שאמיר תפס את החץ היה מגניב :]

למעלה