היום ישודר הפרק של "הפחד עצמו" עם ג'יימס ומגי

riktal

New member
היום ישודר הפרק של "הפחד עצמו" עם ג'יימס ומגי

לא להחמיץ! היום בשעה 00:30 ישודר בערוץ STAR אקשן הפרק של "הפחד עצמו" עם מגי וג'יימס. לא להחמיץ את זה! זה פרק גדול מהחיים. הפרק כל כך שונה ממה שאנחנו רגילים לראות ב-PSYCH (כמובן). מצד אחד יש כאלה שאומרים שאולי זה מבט על העתיד של השניים האלה, על החתונה שלהם, אבל מכיוון שזאת סידרת אימה, זה גם פרק מאוד מצמרר! בכל מקרה - מאוד מומלץ ולא להחמיץ את זה (לכוון את הוידאו/YES MAX/דיוידי מקליט/מחשב - מה שבא לכם, רק אל תחמיצו את הפרק הזה!).

Nich92

New member
ראיתי!!|S|

ולא הבנתי כלום 00 בהתחלה סאם (מגי) מקבלת פתק שמי שהיא עומדת להתחתן איתו הוא רוצה סידרתי. קרלוס(ג'יימס) מבין שאשתו לעתיד/כלתו מתנהגת מוזר ומנסה להבין מה קורה לה. מאוחר יותר מתברר שמי שנתן את הפתק לכומר כדי שיתן אותו לחברה של סאם היה למעשה אח של סאם מחופש לאישה. מאוחר יותר מתברר שהפרק יועד לקרלוס (הכוונה שסאם היא רוצחת סדרתית) וכשמראים מי זו/זה האיש/ה ששלח/ה את הפתק רואים אותה/אותו נכנס/ת לבית עם מלא צנצנות וחלקי גופות.. מה קורה פה?? לא הבנתי כלום -_-

riktal

New member
אז ככה:

הפחד עצמו היא סדרת אימה. אין בה ממש היגיון בריא. כל פרק הוא סרט אימה קטן עם התחלה אמצע וסוף וזהו. בפרק של ג'יימס ומגי (יותר נכון מגי וג'יימס כי היא משחקת את התפקיד הראשי הפעם) הוא סרט אימה כמו כל הסידרה - הם עומדים להתחתן (בעזרת השם זה יקרה במציאות יום אחד ואני חושבת שהיא היחידה בעולם שאני אשמח כשהיא תתחתן איתו
) ואז היא מקבלת מכתב שמזהיר אותה. אל תשכחי שהיא לא ממש מכירה את קרלוס. הם יוצאים ביחד רק כמה שבועות. אז היא מקבלת את המכתב ומנסה כל הזמן לגלות מי נתן לה אותו ורק בסוף היא אומרת שהוא בעצם היה אמור לקבל את המכתב. זה הכל. הרעיון הוא שהיא רוצחת סידרתית עם אחיה וביום מן הימים הם ירצחו גם את קרלוס. זה בסך הכל סרט אימה קטן ולא צריך לייחס לו יותר מדי מחשבה. אני אוהבת אותו כי הם נראים שם אחרת לגמרי מאיך שהם נראים ב-PSYCH (כולל השיער של ג'יימס שבעיני נראה פשוט זוועה
אבל אני תמיד יאהב רק איך שהם מסדרים לו את השיער בסידרה) והכל שונה לגמרי מ-PSYCH. דבר נוסף ואחרון - את הפרק ביים ג'ון לנדיס שביים ב-PSYCH מספר פעמים, כולל את הפרק הראשון שכתב ג'יימס - שרי המפחידה (הפרק האחרון של העונה הראשונה). הוא גם הבמאי של איש זאב בלונדון ושל עוד סרטי אימה. זהו, כמו שכתבתי, לא צריך לייחס לזה יותר מדי חשיבות, אבל זה נחמד מאוד כי זה מראה את ג'יימס ומגי בצורה אחרת ממה שאנחנו רגילים ואוהבים.

Nich92

New member
אה אוקיי חחח

ורגע , זה סדרה עם פרקים בהמשכים או שזה סתם כל פרק סיפור אחר דמויות אחרות?

riktal

New member
לא בהמשכים.

כל פרק הוא בפני עצמו, כמו סרט אימה קטן. אין קשר בין הפרקים ואין המשכיות. דרך אגב - בפרק ששודר ביום שלישי או שני שיחק ליאם ג'יימס (שון הצעיר) והוא היה שם ממש קטן, כמו בהתחלה של PSYCH.

למעלה