היום יש יומולדת לילדה הכי מעפנה

היום יש יומולדת לילדה הכי מעפנה

בעולם, אז תעשו טובה ואל תכנסו, כי גם ככה אף אחד לא אוהב אותה... טוב סתם
. אז היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת ל-ר-ו-נ-י-!!1!!!!!111!!!!1!!!!$#@@@#$2431!!1!!5$##^$#!!!111 אז יא פושטקית, שיהיה לך מלא מלא מזלטוב, ועכשיו כווווולם הולכים לכתוב לה מזלטוב יפה, נכון?
.

רוני....!

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמשיכי להיות כמו שאת- הכי (אחרי) מושלמת....! חחחח סליחה שאין לי זמן לרשום לך.. כי יש לי משהו לעשות... =)... נדבר במסן.. מזל"ט!!!!!!!!!!

lereran

New member
יאאא מזל טופפ../images/Emo140.gif

מלאן מלאן מזל טוב שתצליחי ותתקדמי הלאה עם הסוסים והכל!!! ובקיצור כל האיחולים שיש.. והשאר למסננ

SILVER LADY

New member
בובהה=]

המון המון המון מזלטוובבב
בהצלחה בהכל הכל הכלל
וכמובן שהכי בסוסים ושהכל יסתדר כבר עם הבובה של[נו]ך חחחח
וזיהוו דברי עימי יותר מאוחר או מחר
מתה עלייךך

favory

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

ופושטקית תודה על ההשקעה... רק חבל שכל מה שרשמת נכון
... -מאיה דברי איתי, אוהבת אותך כ"כ..!

favory

New member
../images/Emo67.gif

בוקס..! למה להעלות תמונה כה מזוויעה??! והייתם כ"כ חמודים אתם מזה הפתעתם אותי! כולם היו שמה! יהב,עומרי,יוני,יצחק,אלון,אורטל,הילה,אדלהייט,דניאלה(איכ),את!,לי,ויירד,ברבר,איילת,טלל,יערונה ועוד...! תודה רבה זה היה ממש כיףף=] ואתמול ראו כמה אני בלונדינית
אוהבת אותך!

יפה שליייי

מלא מלא מזל טוב בהצלחה בסוסים בלימודים עם.... אוהבת מלא מלא וכבר הספקתי לזיין לך תצשכל מספיק היום=]]

מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif../images/Emo20.gif

stary1

New member
מזל טוב(:)

עד 120! ( למרות שלא חטאת בהתבוללות עם בני האל, ועדיין- עונש קולקטיבי הוא קולקטיבי..)

למעלה